łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']to był smak ooo dobre to jest , najlepsze to te ciasteczka :diabloti: ale ja kocham te lody Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 jadłam je,dla mnie trochę za słodkie,ale nie odmówiłam bym :evil_lol: Grycany są pyszne,ale cena taka sobie Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']jadłam je,dla mnie trochę za słodkie,ale nie odmówiłam bym :evil_lol: Grycany są pyszne,ale cena taka sobie[/QUOTE] pychaaaaaaaa sa ale tylko te białe te czekoladowe juz mniej :diabloti: ja za litrowymi takimi nie przepadam chyba ze wsadze w wafelek :loveu: ale i sie grafika lujasta wstawiła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 no KitKat daje po oczach:evil_lol:coś Ty za wielkośc je*ła Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']no KitKat daje po oczach:evil_lol:coś Ty za wielkośc je*ła[/QUOTE] myślałam że jest mniejsza :diabloti: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ale lody macie:roll: a ja czasami sama sobie robie:)pycha:):loveu: uwielbiam z alkocholem:):cool3: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']jeszcze się zastanawiam jak wyczyścić klawiaturę,bo niesmacznie wygląda jak się patrzy,okruszki są wszędzie.A miałam nie żreć przy laptopie...eh[/QUOTE] Ja też dziś wyczyściłam całą klawiaturę, wyciągnęłam każdy guzik, wyczyściłam, a klawiaturę odkurzyłam odkurzaczem i jest git:evil_lol: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 mi by si nie chcialo tyle guzikow wyciagac:roll: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='natija']mi by si nie chcialo tyle guzikow wyciagac:roll:[/QUOTE] No mi też się nie chciało, ale już literek nie mogłam odróżnić od siebie :diabloti: a teraz wygląda jak nówka sztuka nie śmigana :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ja kiedyś tez tak robiłam aż nie popsułam całkiem i już więcej nie próbowałam :diabloti: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja kiedyś tez tak robiłam aż nie popsułam całkiem i już więcej nie próbowałam :diabloti: dlaczego mnie to nie dziwi?:diabloti: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 no to moj jeszcze z pol roku poczeka,nie jest zle:roll: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']dlaczego mnie to nie dziwi?:diabloti:[/QUOTE] Jak bym Sebka słyszała , On twierdzi że co złapie w łapy to popsuję :diabloti: bo ja mam jakies adhd ruchowe i zawsze sie bawie czymś nawet o tym nie widząc , Sebek dostaje szału jak bawię sie w samochodzie przyciskiem do szyb :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']Ja też dziś wyczyściłam całą klawiaturę, wyciągnęłam każdy guzik, wyczyściłam, a klawiaturę odkurzyłam odkurzaczem i jest git:evil_lol:[/QUOTE] zbyt czasochłonne ,nie chce mi się:evil_lol: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak bym Sebka słyszała , On twierdzi że co złapie w łapy to popsuję :diabloti: bo ja mam jakies adhd ruchowe i zawsze sie bawie czymś nawet o tym nie widząc , Sebek dostaje szału jak bawię sie w samochodzie przyciskiem do szyb :diabloti:[/QUOTE] Ahahhahahha dobre, w sumie ja też wszystko psuję czego się dotknę, takie złote rączki mam:diabloti: [quote name='marta.k9080']zbyt czasochłonne ,nie chce mi się:evil_lol:[/QUOTE] no ja z godzinę czyściłam, ale akurat i tak nie miałam co robić, a wolałam to niż odkurzanie całego mieszkania :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] Sebek dostaje szału jak bawię sie w samochodzie przyciskiem do szyb :diabloti:[/QUOTE] ile Ty masz lat:evil_lol: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']ile Ty masz lat:evil_lol:[/QUOTE] 30 już ma:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']Ahahhahahha dobre, w sumie ja też wszystko psuję czego się dotknę, takie złote rączki mam:diabloti: [/QUOTE] nie jesteś sama :diabloti: [quote name='marta.k9080']ile Ty masz lat:evil_lol:[/QUOTE] Ja ?? 15x2 i jeszcze 2 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']30 już ma:evil_lol:[/QUOTE] chyba 3 :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja ?? 15x2 i jeszcze 2 :diabloti:[/QUOTE] serio...:diabloti: no patrz w życiu bym Ci tyle nie dała...ja mam odwrotność Twoich:p Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba 3 :evil_lol: serio...:diabloti: no patrz w życiu bym Ci tyle nie dała...ja mam odwrotność Twoich:p[/QUOTE] ja też bym Adze nie dała tyle lat, może tak ze 28 bym dała:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']ja też bym Adze nie dała tyle lat, może tak ze 28 bym dała:evil_lol:[/QUOTE] 28. letni ludzie nie bawią się przyciskami do szyb w autach:shake: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ale ja mówię, że z wyglądu tyle bym jej dała:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ale mi teraz wlałyście :oops: ostatnio wchodzę do pracy a jeden ochroniarz mówi do drugiego ochroniarza " popatrz jakie małolaty tu robią 15lat jak nic ma ta dziewczyna " :diabloti: ale Ty młodziutka jesteś :crazyeye: Quote
Recommended Posts