Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

też pyszne :p

my kupiliśmy lody litrowe-kilka smaków,łyżkę do lodów i wafelki ,fajnie takie lody w domu jeść:p

Posted

[quote name='marta.k9080']też pyszne :p

my kupiliśmy lody litrowe-kilka smaków,łyżkę do lodów i wafelki ,fajnie takie lody w domu jeść:p[/QUOTE]

nooo dokładnie :loveu:

ale smaka mi narobiłas na loda :mad::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nooo dokładnie :loveu:

ale smaka mi narobiłas na loda :mad::eviltong:[/QUOTE]

:razz: może masz jakieś w domu?

Posted

[quote name='marta.k9080']:razz: może masz jakieś w domu?[/QUOTE]

moze cos by sie tam znalazło ale wafelkow nie mam a zrobiłas mi ochote na loda w waflu :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

rusz doopę do sklepu,ja zeżarłam dzisiaj dopiero jednego loda,ale za to jakiego dużego:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

no to se poczekasz...a ja w tym czasie,zjem dużo lodów w wafelku:diabloti: (uwielbiam być taka podła:diabloti:)

Posted

[quote name='marta.k9080']no to se poczekasz...a ja w tym czasie,zjem dużo lodów w wafelku:diabloti: (uwielbiam być taka podła:diabloti:)[/QUOTE]

moze jeszcze se zrób zdjecie jak wcinasz loda i wstaw tutaj brutalna kobieto :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

a mój u*ebany jakbym go obsmarkała co najmniej:evil_lol: zaraz go płynem do mycia szyb wyczyszczę

Posted

[quote name='marta.k9080']a mój u*ebany jakbym go obsmarkała co najmniej:evil_lol: zaraz go płynem do mycia szyb wyczyszczę[/QUOTE]

mój wyglądał podobnie latego umyłam :diabloti: ale u nas przy tylu zwierzakach kurz sie unosi tak ze juz cały mam zakurzony :shake:

Guest wolfheart
Posted

jeszcze się zastanawiam jak wyczyścić klawiaturę,bo niesmacznie wygląda jak się patrzy,okruszki są wszędzie.A miałam nie żreć przy laptopie...eh

Guest wolfheart
Posted

chyba bym musiałam mieć ,chuch jak z armaty żeby to doczyścić:evil_lol: może odkurzacz ze szczotką by się nadał...

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba bym musiałam mieć ,chuch jak z armaty żeby to doczyścić:evil_lol: może odkurzacz ze szczotką by się nadał...[/QUOTE]

tylko literek nie wciągnij :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tylko literek nie wciągnij :diabloti:[/QUOTE]

zaraz wciągnę loda...:cool1::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja Ci zaraz wciągne :mad:

smacznego:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']uoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::diabloti:[/QUOTE]

:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat:

Guest wolfheart
Posted

no wiesz,ja Cię częstuje takim pysznym lodem,a Ty mnie na rozstrzelanie...:shake: ale Boguś może być:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']no wiesz,ja Cię częstuje takim pysznym lodem,a Ty mnie na rozstrzelanie...:shake: ale Boguś może być:razz:[/QUOTE]

bo polizałam i nic nie czuje :roll: nooo Bogus wymiata :loveu: