Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak wracałyśmy wczoraj to ubranie się do mnie przykleiło, taka przemoczona byłam:evil_lol: dzisiaj nie lepiej...

ja nienawidzę mieć na sobie nic mokrego brrrrrr ....

Guest wolfheart
Posted

też nie lubię,ale szkoda mi było przegapić spacer

Guest wolfheart
Posted

och Neron wkrótce z pewnością jeszcze Cię zamęczy:diabloti: na pewno już niedługo będzie dobrze z nim:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
och Neron wkrótce z pewnością jeszcze Cię zamęczy:diabloti: na pewno już niedługo będzie dobrze z nim:p

mam nadzieje ;)

póki co nie mogę nic zjeść bo stoi i się we mnie wpatruje a dzisiaj ma cakowitą głodówkę ....

Guest wolfheart
Posted

znam to,jak Luna miała dostać narkozę ,to też musiała być głodna i ja nic nie jadłam żeby jej nie było przykro...:lol:
ale ostatecznie nie dostała narkozy bo dała sobie zdjąć szwy na żywca

Posted

marta.k9080 napisał(a):
znam to,jak Luna miała dostać narkozę ,to też musiała być głodna i ja nic nie jadłam żeby jej nie było przykro...:lol:
ale ostatecznie nie dostała narkozy bo dała sobie zdjąć szwy na żywca

to odważna , Neron nie dał by sobie zdjąć szwów na bank bez narkozy dlatego miał samo rozpuszczalne jak był kastrowany ....

Guest wolfheart
Posted

Byłam z niej bardzo dumna :) schowała wtedy łepek w moje ramie i grzecznie podała łapkę Vetce:loveu:

Guest wolfheart
Posted

zapowiadają na na jutro 28'C:roll: jakoś wątpię,że tyle będzie bo dzisiaj było 18'C,a rano tylko 12'C

Posted

Sonka95 napisał(a):
W taka pogode to nic się nie chce robić :roll:

ani nic sie nie chce ani za bardzo nie ma co :shake: człowiek by tylko siedział jadł i pił kawę :roll:

Guest wolfheart
Posted

ja się bawię w programie do tworzenia muzyki:evil_lol: biorę sobie jakąś piosenkę i próbuję ją ułożyć ze słuchu

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja się bawię w programie do tworzenia muzyki:evil_lol: biorę sobie jakąś piosenkę i próbuję ją ułożyć ze słuchu

ooo widzisz i zabijasz czas a ja siedzę i odświeżam strony w necie , bardzo fajne zajęcie :roll: ale chyba zaraz wypije 4rtą kawkę :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

se znajdź coś twórczego,Photoshop,Gimp albo coś;) ja skromnie tylko dwie wypiłam i starczy mi na dzisiaj

Posted

marta.k9080 napisał(a):
se znajdź coś twórczego,Photoshop,Gimp albo coś;) ja skromnie tylko dwie wypiłam i starczy mi na dzisiaj

eeee , niedługo pojde sie wykapać i spać heh nie wiem co ja w urlop zrobię chyba sie zanudzę ....

Guest wolfheart
Posted

za mało żeby porządnie wypocząć i za dużo żeby zmarnował na nudę:roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
za mało żeby porządnie wypocząć i za dużo żeby zmarnował na nudę:roll:

dokładnie , jeszcze jak by sie gdzies jechało to by fajnie urlop minał a w domu to chyba oszaleje , mam nadzieje ze Neron juz bedzie mógł na spacery chodzić ....

Guest wolfheart
Posted

może poświeć ten czas na swoje przyjemności,w końcu to urlop,zadbaj o siebie,pójdź gdzieś gdzie lubisz..wiesz tak żebyś poczuła ,że masz czas dla siebie ;)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
może poświeć ten czas na swoje przyjemności,w końcu to urlop,zadbaj o siebie,pójdź gdzieś gdzie lubisz..wiesz tak żebyś poczuła ,że masz czas dla siebie ;)

tylko ze ja sama nie wiem co bym chciała ;)