Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Kupiłaś jej gumowe czy plastikowe frisbee ? :)

Dog-O-Soar gumowe 22cm

Guest wolfheart
Posted

kilka mieś. temu miała takie samo ,ale mniejsze i udało jej się zrobić w nim dziurę:mad: a później je zgubiła biegnąc za sarną

Guest wolfheart
Posted

jak nie znalazłam na śniegu,to teraz w chaszczach mogę zapomnieć ,że kiedykolwiek je odnajdziemy:roll:

Luna się uparła,że będzie niosła je całą drogę no i masz babo placek...pognała za sarną ,zapomniała o frisbee i nie umiała znaleźć:mad: a mówiłam jej ,że dam jej dopiero na łące ,to nie...ona koniecznie chciała sama je nieść

Guest wolfheart
Posted

i tak było zniszczone;)
Luna ma dużo zabawek i co jakiś czas dostaje nowe,najwięcej piłeczek bo to mała niszczycielka:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja tam lubię dawać Lunce prezenty ,wolę jej kupić niż sobie i większą radochę mam z tego:p
A Luna ma taką szczęśliwą mordkę jak zobaczy ,że coś jest specjalnie dla niej:p

my idziemy na chwilę na dwór ,a zaraz potem do wyrka także dobranoc :lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
kiedy Ty siedzisz przy kompie,ja w pocie czoła spaceruje z Luną ,a wstałam już o 5.30:eviltong:

Ja wstaję o 6 rano, więc nie wiele później niż Ty :eviltong:

Dobranoc :)

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

pada cały dzień,rano udało nam się nie zmoknąć ,ale na spacerze w południe zlało nas doszczętnie.Miałam jednak super zabawę z Lunką,ganiałyśmy się w wysokiej trawie i rzucałam jej frisbee,deszcz lał ,a my bawiłyśmy się w najlepsze:loveu:
Jak wróciłyśmy do domu,to ubranie się do mnie lepiło,a z Luny aż ciekło:evil_lol:
Uwielbiam ją za to ile ma energii i jakim jest radosnym zwierzakiem:loveu:

Guest wolfheart
Posted

a jak Lunka szczęśliwa to ja też:p

Guest wolfheart
Posted

Dosłownie:diabloti: Przed chwilą moja mama udawała ,że bije mnie parasolem,Luna chociaż się boi parasola to warknęła ,skoczyła i ugryzła go w mojej obronie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

jeszcze będzie z niej bestia:diabloti:;)

Guest wolfheart
Posted

hello :)

nadal pada u nas...zmokłyśmy na dwóch spacerkach :evil_lol: ale rano Luna się wyszalała z Rocky'm jak biegali za frisbee,szaleństwo:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
hello :)

nadal pada u nas...zmokłyśmy na dwóch spacerkach :evil_lol: ale rano Luna się wyszalała z Rocky'm jak biegali za frisbee,szaleństwo:evil_lol:

u nas od wczoraj leje i leje :roll:

Guest wolfheart
Posted

jak wracałyśmy wczoraj to ubranie się do mnie przykleiło, taka przemoczona byłam:evil_lol: dzisiaj nie lepiej...