Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

tak se myślę,że pójdę jeszcze na spacer z Lunką za parę minut

Guest wolfheart
Posted

u nas są 23'C :)
Jutro wreszcie jadę rowerem do rezerwatu,sprawdzić jakie tam ścieżki,co by później z Lunką tamtędy spacerować

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u nas są 23'C :)
Jutro wreszcie jadę rowerem do rezerwatu,sprawdzić jakie tam ścieżki,co by później z Lunką tamtędy spacerować

moze spotkasz jakies dzikie zwierzoki :lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
moze spotkasz jakies dzikie zwierzoki :lol:

może tak :)

my już po krótkim spacerku,znowu duszno na dworze

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
To miałaś poranny prysznic na spacerku :evil_lol:

a drugi zaraz po + pranie zabłoconych ubrań:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

rano był spacerek z kolegami Lunki i wspinaczka na stromą i niestabilna górkę(piach się pod nami obsuwał),psy się tak zmęczyły,że im się później biegać nie chciało:evil_lol:

w południe byłam w rezerwacie :) pojechałam z moją siostrą,za tydzień idę tam z Lunką:p

a takie małe ,biegło przez chwilę za nami

;)

Posted

Zazdroszczę serdecznie terenów spacerowych ;) Zielono, dużo miejsca, spokojnie i ładnie :loveu: A co do porannego prysznica - pies prowokuje do radości z życia jednak ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A w tym rezerwacie Lunka będzie musiał być na smyczy czy może biegać wolno?

nie ma tabliczki ,że zakaz,to znaczy że wolno:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Tyle przestrzeni i miałabym ją trzymać na uwięzi...nie:diabloti:

Posted

Słusznie :D Nie mogę się doczekać aż mój urwis będzie mógł pobiegać bez smyczy .u. Jak uczyłaś swoją Lunę przychodzenia na zawołanie?

Guest wolfheart
Posted

Ludi napisał(a):
Słusznie :D Nie mogę się doczekać aż mój urwis będzie mógł pobiegać bez smyczy .u. Jak uczyłaś swoją Lunę przychodzenia na zawołanie?

do mnie k*rwa!:diabloti:

a tak poważnie to ,jak sama do mnie akurat biegła to mówiłam " Lunka do mnie" i się cieszyłam,szybko załapała że się opłaca,zresztą ona i tak trzyma się mnie jakby była przyklejona:loveu:

Posted

... tak POWAŻNIE, to czasami się zastanawiam, czy tak nie zawołać, bo cierpliwość mnie opuszcza :diabloti:
O, no to była fajna sytuacja wyjściowa... <3 Ja się boję swoje diablę puścić pierwszy raz ze smyczy, bo mam duże problemy z panowaniem nad nią i obawiam się, że byłby problem ze złapaniem jej ._. Wróciłaby do mnie na pewno, ale nie wtedy, kiedy bym tego chciała.

Guest wolfheart
Posted

Luna też zwiała mi jakiś czas temu,ale jak wróciła to z taką pokorą,że prawie mi buty lizała:diabloti:
ona wie,że jak ja zaczynam kląć to ,jest źle i lepiej być grzeczną:p

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ludi to zostaw jej wiszącą 10m linkę na obroży ;) Jak się za bardzo oddali i nie będzie wracać na wołanie, to linkę przydepniesz i już :)

ja w ten sposób o mało,zębów nie wybiłam sobie:evil_lol:

Posted

Często wyprowadzam ją na takiej lince, jako "namiastce wolności" - niestety, nie słucha za Chiny Ludowe ^^' Pewnie mam paranoję, ale boję się, że ucieknie mi, wpadnie pod samochód, albo ktoś zrobi jej krzywdę, albo nie wróci do domu... :no-no-no:

magdabroy - jest większa, ale mój gałgan jak szarpnie to mi nieraz rękę z zawiasów prawie wyrwie D: Siłę ma.

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ale Twoja Luna jest większa od jej psa :eviltong:

ale moja Luna miała wtedy 5mieś