łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):kamyki,lubię :) oho grzmi teraz całkiem porządnie...będę musiała wyłączyć kompa jak nie przejdzie:roll: teraz dzien w dzien sa te paskudne burze :mad: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a): Magda musze spróbowac i tego :) Jak lubisz kawę, to będzie Ci smakować ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Piłeczka dla Tory na jeden dzień :diabloti: Ładne foty :) Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 wodne szaleństwo Lunki :loveu: widac że znowu czysta do domu nie wróciłas :diabloti: a piłeczką się Linka bawi ?? :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 magdabroy napisał(a):Piłeczka dla Tory na jeden dzień :diabloti: Ładne foty :smile: oby dłużej była cała:watpliwy: dziękuję :) dOgLoV napisał(a):wodne szaleństwo Lunki :loveu: widac że znowu czysta do domu nie wróciłas :diabloti: a piłeczką się Linka bawi ?? :cool3: jak zawsze ,czysta i pachnąca:diabloti: zawsze jak dostaje nową zabawkę, to katuje ją kilka następnych dni Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a): jak zawsze ,czysta i pachnąca:diabloti: zawsze jak dostaje nową zabawkę, to katuje ją kilka następnych dni u nas bedzie wiecznie nowa :diabloti: qulwa słońce napitala i deszcz leje , co za pogoda :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas bedzie wiecznie nowa :diabloti: qulwa słońce napitala i deszcz leje , co za pogoda :diabloti: co to za psy,co się piłką nie bawią...;) będzie tęcza :) Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):co to za psy,co się piłką nie bawią...;) będzie tęcza :) własnie nie wiem , jakies wybrakowane :shake: byłam z aparatem na dworze ale tęczy brak , za duzo chmur .... Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 u nas były ostatnio dwie tęczę na raz:-o ale takie blade nie dałam rady fotki zrobić Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 iloma fotkami nas uraczylas:):multi: a ja myslalam,ze tylko moje uwielbiaja kaluze:diabloti: ku..wa musze gdzies poszukac jakiegos jeziorka,zeby zobaczyc czy maje szczory do wody wejda i czy sie nie utopia;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a): ku..wa musze gdzies poszukac jakiegos jeziorka,zeby zobaczyc czy maje szczory do wody wejda i czy sie nie utopia;) 5km ode mnie jest jezioro :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ja bym do tej wody z Lunką weszła,ale się brzydzę bo tam ryby pływają i żaby skaczą:tard: Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no to jak sie spotkamy nastepnym razem to na jeziorko chce:multi: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja bym do tej wody z Lunką weszła,ale się brzydzę bo tam ryby pływają i żaby skaczą:tard: Ty nie jesteś normalna :shake::evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a):no to jak sie spotkamy nastepnym razem to na jeziorko chce:multi: Nie ma problemu ;) Jeziorko jest w lesie i są fajne ścieżki do spacerowania ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 magdabroy napisał(a):Ty nie jesteś normalna :shake::evil_lol: nigdy nie twierdziłam ,że jestem :diabloti: a ryby są obrzydliwe i żaby też Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no to musimy sie spotkac jak bedzie ladna pogoda i cieplo:) Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a):no to musimy sie spotkac jak bedzie ladna pogoda i cieplo:) Każdy dzień oprócz piątków mi pasuje ;) Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 to moze zgadamy sie na nastepny tydzien jak cos;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a):to moze zgadamy sie na nastepny tydzien jak cos;) Ok ;) Quote
Recommended Posts