Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):czasami udaje mi sie tak pomyslec , ostatnio na targu "staroci" idziemy patrze a tak taki wyjebis...y pies buldog cały z pełnego drewana , dużawy taki do pół łydki mi sięgał i mówie do Sebka jak bedzie po 20 zł to go biorę , pytam sie pana a on " 200 zł i do wzięcia " :roll: a dalej koleś miał piekne posągi psów i koni , jeden psiak był cudowny miał nawet obroże i smyczke ale był mały cena 45 zł już nawet o konie nie pytałam bo były piękne i na pewno tez kosztowały ze 150 .... ja bym nie wzięła,bo po co mi to...moja logika,jak nie używam czegoś i ma tylko stać to nie potrzebuję tego magdabroy napisał(a): A te sylikonowe foremki są beznadziejne :roll: Źle się z nich wyciąga kostki lodu jak wszystko jest zamarznięte :roll: hmm jeszcze nie brałam kostek z tej foremki,za zimno na schładzanie napoju Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja bym nie wzięła,bo po co mi to...moja logika,jak nie używam czegoś i ma tylko stać to nie potrzebuję tego ale ładnie by wyglądał , piekny był ale koles lekko przegiął za używanego psa jeszcze z pęknięciem na głowie 200 zł :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):ale ładnie by wyglądał , piekny był ale koles lekko przegiął za używanego psa jeszcze z pęknięciem na głowie 200 zł :roll: chytrus...:roll: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):chytrus...:roll: no heh dlatego nie dałam mu zarobić poza tym nie miałam takiej kasy na stratę ... za to podeszłam do pani która miała zabawki i pytam po ile ten piesek czarodzien z fisher price a ona ze 2 dyszki obejrzałam i mówie "dziekuje moze wrócimy" a ona no ok to za 15ście :diabloti: a Sebek " a nie moze byc za 10??" a obok stał identyczny ale zepsuty wiec pani powiedziała " za 10 to ja musze tego sprzedac " :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No patrz jak cwaniaczą na takich straganach:evil_lol: U nas za obwarzanki 4zł(za trochę upieczonej mąki z wodą...) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):No patrz jak cwaniaczą na takich straganach:evil_lol: U nas za obwarzanki 4zł(za trochę upieczonej mąki z wodą...) no zdzierstwo w biały dzień :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Mam jeszcze cukierki ,ale takie słodkie są ,że po jednym aż mdli Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):Mam jeszcze cukierki ,ale takie słodkie są ,że po jednym aż mdli Ja staram sie ograniczac słodkie chipsy itd bo mi bęc urósł :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja staram sie ograniczac słodkie chipsy itd bo mi bęc urósł :diabloti: Ja tak samo,bo to bezwartościowe jedzenie.Ale jak najdzie mnie ochota na takie to wpie*dalam i już:p Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):Ja tak samo,bo to bezwartościowe jedzenie.Ale jak najdzie mnie ochota na takie to wpie*dalam i już:p Ty nie masz po co ograniczac takich łakoci ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Ty nie masz po co ograniczac takich łakoci ;) Mam.Zęby mi wypadną:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):Mam.Zęby mi wypadną:diabloti: Wstawisz sobie nowe :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 magdabroy napisał(a):Wstawisz sobie nowe :evil_lol: Chyba ze stali nierdzewnej:evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a tam zeby,kupisz se nowe,takie ladne teraz sa:diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 o to dobre,kazdy bedzie sie za Toba ogladal,masz to jak w banku:cool3::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kiedyś przebrałam się za wampira w liceum jeszcze to było(na żakinadzie) Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka wampirzyco :diabloti: uważaj bo dziabnę:diabloti: Hej Wszystkim;-) Byłyśmy dzisiaj rano na spacerku z Rockym,a później nad Wisłą. Teraz grzmi ,ale daleko jest ta burza jeszcze. Zjadam loda Magnum o smaku szampana,mniam:p http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTH2d0-7GRGTa1dp1RqH_iTBtXIv8wZrLqGNRjTGbDl2nBIEKuY zaraz dodam dzisiejsze fotki :) Ps.Ale leje teraz,ulicy nie widac:crazyeye: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):uważaj bo dziabnę:diabloti: Hej Wszystkim;-) Byłyśmy dzisiaj rano na spacerku z Rockym,a później nad Wisłą. Teraz grzmi ,ale daleko jest ta burza jeszcze. Zjadam loda Magnum o smaku szampana,mniam:p http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTH2d0-7GRGTa1dp1RqH_iTBtXIv8wZrLqGNRjTGbDl2nBIEKuY zaraz dodam dzisiejsze fotki :) cóż za połączenie smaków :diabloti: ja sie obrzeram kamykami :diabloti: nie dobre bo z biedronki ale jak sie nie ma co sie lubi ..... itd :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jak byłam w maju w PL, to jadłam tego Magnum Black Espresso :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 dOgLoV napisał(a):cóż za połączenie smaków :diabloti: ja sie obrzeram kamykami :diabloti: nie dobre bo z biedronki ale jak sie nie ma co sie lubi ..... itd :eviltong: kamyki,lubię :) oho grzmi teraz całkiem porządnie...będę musiała wyłączyć kompa jak nie przejdzie:roll: Magda musze spróbowac i tego :) Quote
Recommended Posts