Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

czepiacie się:eviltong:

ale..mam pomysł :razz:

no teraz patrzcie jak edytowałam:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Od razu lepiej :)

to przestaniecie mi jęczeć chociaż:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Zastanowię się :eviltong:

:mad: nie

Dobra ja spać idę.
A powieka jak mnie boli.Chyba mam pod spodem coś,gradówkę albo co,bo dotknąć nie oka,nawet jak zaciskam powieki to ból...:shake:
Dobranoc dziewczęta:p

Guest wolfheart
Posted

Hej,

u nas pogoda taka ,że co 5 min pada i grzmi,nawet nie poszłam na odpust,mam dwie foteczki z wczoraj:roll:

Pod powieką mam gradówkę i w kąciku oka też,cała mi napuchła :placz: kiedyś pielęgniarka poradziła mojej babci na to stosować sól fizjologiczną,też se zakroplę.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
buahahahahahhaha ale babcia ma miły wyraz twarzy teraz :diabloti:

dawaj obwarzanka :eviltong:

No ba!

Masz zapchaj się:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
buahahahahahahha świetna fotka ! :loveu:

dziękuję:p

Guest wolfheart
Posted

Odpustowe stragany z pierdołami

Taką fajną mamy foremkę do kostek lodu:p

a niebo dzisiaj wygląda tak...

Posted

Ja bym nie mogła isc na takie stragany bo za duzo niepotrzebnych pierdół bym kupiła :diabloti:

jakie fajne jabłuszka wyjdą :diabloti:

jezuuuu ale se miejscówke do polezenia Lunka znalazła :crazyeye::diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Ona tak zawsze ,je*nie się we wodę albo błoto i zadowolona jest z siebie:evil_lol:

Ja nic tam nie kupiłam,nie lubię zbędnych rzeczy,wszystko ograniczam do minimum.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Ona tak zawsze ,je*nie się we wodę albo błoto i zadowolona jest z siebie:evil_lol:

Ja nic tam nie kupiłam,nie lubię zbędnych rzeczy,wszystko ograniczam do minimum.

Owczary tak mają , Neron tez tak robi :diabloti:

zazdroszczę , dlaczego ja tak nie potrafię :roll:
Sonka95 napisał(a):
Ja to zawsze na straganach kupuje rzeczy , których właścicwie nie potrzebuje :evil_lol:

tez tak mam :placz:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
zazdroszczę , dlaczego ja tak nie potrafię :roll:

pomyśl po co Ci jakaś rzecz co chcesz ją kupic,jak sobie uświadomisz ,że w sumie to po nic,to może odechce Ci się kupowac

Posted

marta.k9080 napisał(a):
pomyśl po co Ci jakaś rzecz co chcesz ją kupic,jak sobie uświadomisz ,że w sumie to po nic,to może odechce Ci się kupowac

czasami udaje mi sie tak pomyslec , ostatnio na targu "staroci" idziemy patrze a tak taki wyjebis...y pies buldog cały z pełnego drewana , dużawy taki do pół łydki mi sięgał i mówie do Sebka jak bedzie po 20 zł to go biorę , pytam sie pana a on " 200 zł i do wzięcia " :roll: a dalej koleś miał piekne posągi psów i koni , jeden psiak był cudowny miał nawet obroże i smyczke ale był mały cena 45 zł już nawet o konie nie pytałam bo były piękne i na pewno tez kosztowały ze 150 ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
Owczary tak mają , Neron tez tak robi :diabloti:

Mój owczar tak nie robi :eviltong:

A te sylikonowe foremki są beznadziejne :roll: Źle się z nich wyciąga kostki lodu jak wszystko jest zamarznięte :roll: