Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 czepiacie się:eviltong: ale..mam pomysł :razz: no teraz patrzcie jak edytowałam:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 magdabroy napisał(a):Od razu lepiej :) to przestaniecie mi jęczeć chociaż:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):to przestaniecie mi jęczeć chociaż:eviltong: Zastanowię się :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 magdabroy napisał(a):Zastanowię się :eviltong: :mad: nie Dobra ja spać idę. A powieka jak mnie boli.Chyba mam pod spodem coś,gradówkę albo co,bo dotknąć nie oka,nawet jak zaciskam powieki to ból...:shake: Dobranoc dziewczęta:p Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no to po co idziesz jak i tak przez to oko nie zasniesz:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Hej, u nas pogoda taka ,że co 5 min pada i grzmi,nawet nie poszłam na odpust,mam dwie foteczki z wczoraj:roll: Pod powieką mam gradówkę i w kąciku oka też,cała mi napuchła :placz: kiedyś pielęgniarka poradziła mojej babci na to stosować sól fizjologiczną,też se zakroplę. Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 U nas jak na razie jest ładnie , ale pewnie opady do nas też przyjdą ;) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 buahahahahahhaha ale babcia ma miły wyraz twarzy teraz :diabloti: dawaj obwarzanka :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):buahahahahahhaha ale babcia ma miły wyraz twarzy teraz :diabloti: dawaj obwarzanka :eviltong: No ba! Masz zapchaj się:diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Lunka widać spróbowała :loveu::evil_lol: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik017_zpse6237f10.jpg Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):Zjadła 6!:evil_lol: O to sporo i jakie wielkie sa ... zjadła obiadek i kolacje :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):buahahahahahahha świetna fotka ! :loveu: dziękuję:p Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Odpustowe stragany z pierdołami Taką fajną mamy foremkę do kostek lodu:p a niebo dzisiaj wygląda tak... Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ja bym nie mogła isc na takie stragany bo za duzo niepotrzebnych pierdół bym kupiła :diabloti: jakie fajne jabłuszka wyjdą :diabloti: jezuuuu ale se miejscówke do polezenia Lunka znalazła :crazyeye::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ona tak zawsze ,je*nie się we wodę albo błoto i zadowolona jest z siebie:evil_lol: Ja nic tam nie kupiłam,nie lubię zbędnych rzeczy,wszystko ograniczam do minimum. Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ja to zawsze na straganach kupuje rzeczy , których właścicwie nie potrzebuje :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):Ona tak zawsze ,je*nie się we wodę albo błoto i zadowolona jest z siebie:evil_lol: Ja nic tam nie kupiłam,nie lubię zbędnych rzeczy,wszystko ograniczam do minimum. Owczary tak mają , Neron tez tak robi :diabloti: zazdroszczę , dlaczego ja tak nie potrafię :roll: Sonka95 napisał(a):Ja to zawsze na straganach kupuje rzeczy , których właścicwie nie potrzebuje :evil_lol: tez tak mam :placz: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):zazdroszczę , dlaczego ja tak nie potrafię :roll: pomyśl po co Ci jakaś rzecz co chcesz ją kupic,jak sobie uświadomisz ,że w sumie to po nic,to może odechce Ci się kupowac Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):pomyśl po co Ci jakaś rzecz co chcesz ją kupic,jak sobie uświadomisz ,że w sumie to po nic,to może odechce Ci się kupowac czasami udaje mi sie tak pomyslec , ostatnio na targu "staroci" idziemy patrze a tak taki wyjebis...y pies buldog cały z pełnego drewana , dużawy taki do pół łydki mi sięgał i mówie do Sebka jak bedzie po 20 zł to go biorę , pytam sie pana a on " 200 zł i do wzięcia " :roll: a dalej koleś miał piekne posągi psów i koni , jeden psiak był cudowny miał nawet obroże i smyczke ale był mały cena 45 zł już nawet o konie nie pytałam bo były piękne i na pewno tez kosztowały ze 150 .... Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Owczary tak mają , Neron tez tak robi :diabloti: Mój owczar tak nie robi :eviltong: A te sylikonowe foremki są beznadziejne :roll: Źle się z nich wyciąga kostki lodu jak wszystko jest zamarznięte :roll: Quote
Recommended Posts