*Magda* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 marta.k9080 napisał(a)::hand: To jest Aga-nie dziw się zatem:diabloti: To fakt :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 magdabroy napisał(a): Ja czytałam i się zastanawiam jak można pomylić kolczyki z monetami? :crazyeye: one były małe a miałam w uj drobnych ale same po 1,2,5 . 10, 20 , 50 gr nie grubsze i wrzucałam je do kasy żeby sie ich pozbyć , kolczyki były luzem i ciągle je odgarniałam na bok , Sebastian mi zaczął wrzucać tez jakieś drobiazgi i mówie do niego zeby zaczekał bo wyjdzie tak ze on wrzuci swoje a ja nadal będe dzwigała te drobniaki które mnie zawsze mega wqurwiają ( zawsze wykładałam je do skarbonki ale mnie Sebej zjebał ze to tez pieniadz wiec zaczełam i takie wydawac ) no i sie z nim zagadałam i wrzuciłam wszystko co miałam w portfelu :diabloti: łacznie z kolczykami :mad: ale dzisiaj kupiłam nowe :) marta.k9080 napisał(a)::hand: To jest Aga-nie dziw się zatem:diabloti: magdabroy napisał(a):To fakt :evil_lol: Nooo :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) dobry :) pogoda z rana była bardzo ponura,także na zdjęcia se poczekacie,odpust jest jutro(ale dzisiaj już się zebrali prawie wszyscy na rynku) Luna przetrwała,tylko jeden raz prawie narobiła siary,ale dostała zj*by i znormalniała w sekundę:diabloti::diabloti::diabloti: Także jestem z niej bardzo zadowolona:p ale macie jedną foteczkę,przy naszej ohydnej fontannie :eviltong: moja babcia nie chciała być sławna na dogo;) Edited July 1, 2013 by marta.k9080 Quote
Sonka95 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Brawo Lunka :cool3: a jutro będzie jeszcze lepiej :) Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Nie wiem czy jutro ją zabiorę,bo jutro to będzie chyba cała ulica i rynek zapchane:roll: Najwyżej sama pójdę i zrobię foteczki. Quote
Sonka95 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ja to jak byłam na odpuście to bez psa , bo po ostatnim festynie deptali po Sonce tak , że musiałam ją nosić na rękach :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 musiałabym założyć jej kaganiec,bo jakby ktoś ją nadepnął na łapkę, albo uderzył to by go użarła:diabloti: (a ode mnie ta osoba by tez dostała wpie*dol za ślepotę:mad:) Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 dOgLoV napisał(a):dzielna Lunka :multi: swietne foto :loveu: :p dzięki (wyglądam jak mutant przy mojej babci:evil_lol:) idę na spacer z Lunką tak na 20min Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 marta.k9080 napisał(a)::p dzięki (wyglądam jak mutant przy mojej babci:evil_lol:) idę na spacer z Lunką tak na 20min Jaki tam mutant , fajna figurkę masz :cool3: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 figuy to mozna pozazdroscic:) brawo dla Lunki:) cos wiecej ten spacer trwa niz 20 min:cool3:,kogo spotkalas:razz: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 dOgLoV napisał(a):Jaki tam mutant , fajna figurkę masz :cool3: natija napisał(a):figuy to mozna pozazdroscic:) brawo dla Lunki:) cos wiecej ten spacer trwa niz 20 min:cool3:,kogo spotkalas:razz: dzięki:oops: spotkałam dwóch łysych,jeden coś do mnie zagadał ,a Luna go obszczekała i se poszedł bo ja bardzo luźno trzymałam smycz:diabloti: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 madra z Ciebie dziewczyna,trzeba bylo smycz poscic calkiem,ale by zap...dalali:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 natija napisał(a):madra z Ciebie dziewczyna,trzeba bylo smycz poscic calkiem,ale by zap...dalali:evil_lol: dokładnie , trza było puścić smycz :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: bo Luna się stała bardzo odważna ostatnio szczególnie jak jakiś jełop do mnie coś zagada,wtedy jest warczenie albo szczekanie i jeżenie się spie*dalaliby na oślep pewnie bo Luna bardzo szybko biega Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: bo Luna się stała bardzo odważna ostatnio szczególnie jak jakiś jełop do mnie coś zagada,wtedy jest warczenie albo szczekanie i jeżenie się spie*dalaliby na oślep pewnie bo Luna bardzo szybko biega Neron tez zawsze atakował ludzi jak chcieli spytać o drogę :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 dOgLoV napisał(a):Neron tez zawsze atakował ludzi jak chcieli spytać o drogę :roll: Luna denerwuje się tylko na jełopów.Kobiety i dzieci są ok:evil_lol: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no Lunka madra jest wie na kogo jape drzec:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Potwora na własnej piersi wyhodowałam:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Trzeba było babci jakąś minkę namalować, a nie czarną plamę jeb*ęłaś :evil_lol::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 magdabroy napisał(a):Trzeba było babci jakąś minkę namalować, a nie czarną plamę jeb*ęłaś :evil_lol::eviltong: poszłam na łatwiznę :eviltong: Luna ściga muchę i biega jak szalona,ale ma radochę z tego polowania:evil_lol: A z odpustu zjadła 4 obwarzanki:evil_lol: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 lasnie tak strasznie to wyglada:shake:mogla byc chociaz rozowa plamka;) Quote
Recommended Posts