Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
mi tez sie jakos dzisiaj nie chce wychodzic,lenia w du..pie mam:diabloti:
a zaraz przyjdzie kolezanka do mojej Wanessy,mam nadzieje,ze bedzie spokoj:diabloti:

hehehehehehe ja bym chciała dzieci ale w takich momentach jak dzisiaj ciesze sie ze mam błogi spokój :diabloti:

chyba juz sie wqurwiam ze ide na nocke i przez to mi się nic nie chce :mad:

Posted

no ja mam caly czas nadzieje,ze dziasiaj spedze spokojna niedziele:diabloti:
a po 9 rano juz mialam tel,gdzie Wanessa,bo miala wystep w kosciele,a ja zapomnialam:oops:to bylo 5 min i juz jechalismy,cale szczescie,ze to Wanessa i zdazylysmy:evil_lol:bo jak by to byla Viky to ciezko to widze,ona potrafi skarpetki ubierac 20 min:shake:

Posted

natija napisał(a):
no ja mam caly czas nadzieje,ze dziasiaj spedze spokojna niedziele:diabloti:
a po 9 rano juz mialam tel,gdzie Wanessa,bo miala wystep w kosciele,a ja zapomnialam:oops:to bylo 5 min i juz jechalismy,cale szczescie,ze to Wanessa i zdazylysmy:evil_lol:bo jak by to byla Viky to ciezko to widze,ona potrafi skarpetki ubierac 20 min:shake:

hahahahahahaha , widze ze nie tylko ja mam sklerozę :diabloti: ale podobna bardziej do Viky jestem :roll: tez postrafie ubierac sie 45 min :eviltong:

Posted

natija napisał(a):
no ja moge nawet w dup..nym kalendarzu napisiac i zapomne,alo patrze i widze inna date:shake:

haha jak dobrze ze jest tu ktos podobny do mnie :loveu: ale wczoraj z tymi kolczykami to poleciałam po bandzie , sama z siebie sie śmiałam :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
jakie kolczyki,chyba nie jestem w temacie:roll:

pisałam wczoraj u siebie ale mogłas przeoczyć bo dużo sie tam coś działo , kupiłam wczoraj kolczyki takie małe do drugiej dziurki i włożyłam w portfel do drobniaków zeby nie zgubić a później pomyliłam je z drobniakami i wrzuciłam je do kasy samoobsługowej w tesco :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

Luna niestety dla Was,mnie nie zagazowała:cool1:
Byłyśmy na spacerku w mieście,a że pogoda taka se to mało ludzi chodzi(bo tak jak gorąco było,to całe tłumy wylazły)

Jutro i we wtorek mamy odpust w mieście.
Zrobię jakieś fotki,to Wam pokażę.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja nie lubie takich spędów , w parku dzisiaj było tyle wiary ze myslalam ze se rzygne :diabloti:

też nie lubię:roll: ale chcę zobaczyć jak Luna to zniesie...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
no to mega wyzwanie :diabloti:

:evilbat::evilbat::evilbat: i ma być grzeczna całyyyyyyyy czas

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
na pewno będzie :diabloti:

już ona wie,że lepiej zmierzyć się z najgorszym strachem,niż wk*rwic pańcię:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
też bym się bala :diabloti: chyba :eviltong:

na pewno:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna właśnie zjada bułkę z pasztetem,a konkretniej to oblizuje pasztet...:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Luna właśnie zjada bułkę z pasztetem,a konkretniej to oblizuje pasztet...:evil_lol:

To spryciara :diabloti: pasztecik lepszy od buły :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

kawałek bułki jednak zjadła...:evil_lol:

Posted

Hej Marta :)

dOgLoV napisał(a):
pisałam wczoraj u siebie ale mogłas przeoczyć bo dużo sie tam coś działo , kupiłam wczoraj kolczyki takie małe do drugiej dziurki i włożyłam w portfel do drobniaków zeby nie zgubić a później pomyliłam je z drobniakami i wrzuciłam je do kasy samoobsługowej w tesco :diabloti:

Ja czytałam i się zastanawiam jak można pomylić kolczyki z monetami? :crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Hej Marta :)
Ja czytałam i się zastanawiam jak można pomylić kolczyki z monetami? :crazyeye:

:hand:
To jest Aga-nie dziw się zatem:diabloti: