Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ooo jak miło ,że w tym gąszczu spamu ktoś zainteresował się gospodynią galerii:crazyeye::diabloti:

Jak możesz w ogóle mieć wątpliwości, że o Tobie nie myślę :mad:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jak możesz w ogóle mieć wątpliwości, że o Tobie nie myślę :mad:

na pewno pomyślałaś,że fajnie by było gdybym miała duuuuuuuużo do poczytania...:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']na pewno pomyślałaś,że fajnie by było gdybym miała duuuuuuuużo do poczytania...:mad:

To nie ja tylko Aga :eviltong:

[quote name='dOgLoV']hmmmmm nie mam pojęcia , miałysmy u Ciebie spamować ale jakos wyszło ze naspamowałyśmy u niej :lol: ale chyba spać poszła ....

[quote name='dOgLoV']zginęła własną bronią :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
To nie ja tylko Aga :eviltong:

sama nie pisała...

komu Layś paprykowe?(bo znowu sama zeżre całą paczkę):evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ja dziękuję ;)

a chciałam małą paczkę(taką z kasą w środku do wygrania) nie było,to mama przyniosła mi TV pakę ...:evil_lol: cóż i tak je zjem:p

Guest wolfheart
Posted

Wróciłyśmy właśnie ze spacerku,rany ile ludzi łazi...ale do szału doprowadzają mnie ci pie*dolnięci motocykliści,taki okropny hałas robią ,że głowa boli.
Powinni to bydło wygonić na motocross,albo zasponsorować im tłumiki z Allegro:angryy:

Guest wolfheart
Posted

Myśli taki jełop ,że jak przygazuje to szpan wielki,żałosne mendy powinni se łby porozbijać na tych je*anych maszynach:angryy:

Guest wolfheart
Posted

Bo ludzie to w większości po*eby:shake:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja mam straszną ochotę na chipsy o smaku spaghetti , ale ostatnio ich nie było w biedronce :roll:

chyba ich już nie ma , były limitowane :-( ja tez szukałam w każdej biedronce spagetti carbonara i nie ma :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
chyba ich już nie ma , były limitowane :-( ja tez szukałam w każdej biedronce spagetti carbonara i nie ma :roll:

z tym limitowanym,to powinni coś dać na stałe jak ludziom smakuje...
np.jak było Euro to dali Hochland topiony o smaku pomidorowym,pyyyyyyyyyyszny i limitowany:shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):

U szkoda :shake: jak bym wiedziała , że ich nie będzie to zrobiła bym zapas :roll:

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

U nas 20'C
Luna znowu marudzi na jedzenie i sama nie wie czego dzisiaj chce,najpierw się nudzi i zaprasza do zabawy,a za chwile kładzie się i dalej nudzi...:roll::evil_lol:
Bardzo jest dzisiaj niezdecydowana.

Guest wolfheart
Posted

No dzisiaj to jej się w doopie poprzewracało chyba...:mad:

Guest wolfheart
Posted

obżarła tylko kość i myśli,że nie musi zjeść tego co ma w misce,ale musi:diabloti: