Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
A mi mężuś wczoraj zrobił sałatkę z mozzarelli i pomidorów :loveu: A ja mu dziś frytki :evil_lol:

Ja otworzyłam ostatniego redd'sa :( Teraz będę musiała jechać do polskiego sklepu i przepłacić, żeby się napić :mad:

To Twoje danie zjadła bym z większą ochotą :diabloti:

żurawinke pijesz ?? czy grejfruta z ananasem ?? :diabloti: dużo drozszy jest reds u was w polskim sklepie niż normalnie w Polsce ??

Posted

dOgLoV napisał(a):
To Twoje danie zjadła bym z większą ochotą :diabloti:

żurawinke pijesz ?? czy grejfruta z ananasem ?? :diabloti: dużo drozszy jest reds u was w polskim sklepie niż normalnie w Polsce ??

Nie lubisz mozzarelli? :crazyeye:

Grejfrut i ananas :loveu: Prawie 2x droższy :( Ale jak nie ma innego wyjścia, to się kupuje ;) Dlatego właśnie jak jedziemy z Polski, to jesteśmy załadowani jak cyganie :evil_lol: Np. kaszka dla Theosia w PL kosztuje 8zł, a tu prawie 3euro. Niby nie dużo, ale jak on zjada 1 kaszkę w 5 dni, to kasy się nazbiera :roll: Więc w grudniu kupiłam 20szt., potem koleżanka mi przywiozła 40szt. i siostra w maju kolejne 20szt. :) Mam zapas do kolejnego wypadu do PL ;)

Posted

[quote name='natija']ja sie herbatki napije,bo kaw juz dzisiaj za tyle wypilam;)
a co do kolacji to jeszcze nie wiem,ale chyba beda sandwicze:)

Nie będę pisać o czym pomyślałam :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
ja sie herbatki napije,bo kaw juz dzisiaj za tyle wypilam;)

kawy nigdy za dużo :diabloti:

sanwicze mniami :loveu:

magdabroy napisał(a):
Nie lubisz mozzarelli? :crazyeye:

Grejfrut i ananas :loveu: Prawie 2x droższy :( Ale jak nie ma innego wyjścia, to się kupuje ;) Dlatego właśnie jak jedziemy z Polski, to jesteśmy załadowani jak cyganie :evil_lol: Np. kaszka dla Theosia w PL kosztuje 8zł, a tu prawie 3euro. Niby nie dużo, ale jak on zjada 1 kaszkę w 5 dni, to kasy się nazbiera :roll: Więc w grudniu kupiłam 20szt., potem koleżanka mi przywiozła 40szt. i siostra w maju kolejne 20szt. :) Mam zapas do kolejnego wypadu do PL ;)

nie lubię :shake::oops:

ojojoj to żarłoczek z Theosia :loveu: a ceny macie fajne hehe nie ma co :diabloti: ale też zarobki inne ....

Posted

magdabroy napisał(a):
Pogadamy jak wyjdziesz za mąż :diabloti:

Nie, dziękuję:evil_lol:

natija napisał(a):
ja sie herbatki napije,bo kaw juz dzisiaj za tyle wypilam;)

Można zamówić z dowozem?

Posted

dOgLoV napisał(a):

nie lubię :shake::oops:

ojojoj to żarłoczek z Theosia :loveu: a ceny macie fajne hehe nie ma co :diabloti: ale też zarobki inne ....

Jak można nie lubić mozzarelli :crazyeye:

No żarłoczek ;) Miseczka kaszki 200ml na kolację to norma ;)
Wiesz, taki polski sklep też musi zarobić, więc nie dziwią mnie te ceny ;) Ale ja robię u nich zakupy 2-3x do roku. Teraz muszę do nich jechać, bo potrzebuję kiełbasę na grilla na ten weekend ;) A kiełbasa, którą my wędzimy jest za mało tłusta na grilla :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak można nie lubić mozzarelli :crazyeye:

No żarłoczek ;) Miseczka kaszki 200ml na kolację to norma ;)
Wiesz, taki polski sklep też musi zarobić, więc nie dziwią mnie te ceny ;) Ale ja robię u nich zakupy 2-3x do roku. Teraz muszę do nich jechać, bo potrzebuję kiełbasę na grilla na ten weekend ;) A kiełbasa, którą my wędzimy jest za mało tłusta na grilla :roll:

Mozarella śmierdzi :diabloti:

to by taka była dietetyczna bez tłuszczu :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mozarella śmierdzi :diabloti:

to by taka była dietetyczna bez tłuszczu :evil_lol:

Ty śmierdzisz :eviltong: a nie, już nie, bo się wykąpałaś :diabloti:

Ale na grillu musi się tłuszczyk wytopić :loveu: Ale dziś jadłam naszą kiełbaskę z młodą kapustką :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ty śmierdzisz :eviltong: a nie, już nie, bo się wykąpałaś :diabloti:

Ale na grillu musi się tłuszczyk wytopić :loveu: Ale dziś jadłam naszą kiełbaskę z młodą kapustką :loveu:

no właśnie juz nie smierdze ale poczekaj jutro po pracy będzie ode mnie leciało :eviltong: a mamy w pracy kolesia który pracuje u nas chyba jakies 2 miesiace i od przyjecia sie nie prał jeszcze spodni i bluzki :roll: qurwa q zeszłym tygodniu sie lało z nas strumieniami , czaicie jaki jest odór jak koło kogos przejdzie :roll: ale to tak poza tematem było :diabloti:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobiłas :roll: ja jadłam fasolke po bretonsku ktorej ugotowałam jak dla pułku wojska bo sie pojeb....am i wziełam proporcje jak w domu rodzinnym czyli na 6 osób :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
no właśnie juz nie smierdze ale poczekaj jutro po pracy będzie ode mnie leciało :eviltong: a mamy w pracy kolesia który pracuje u nas chyba jakies 2 miesiace i od przyjecia sie nie prał jeszcze spodni i bluzki :roll: qurwa q zeszłym tygodniu sie lało z nas strumieniami , czaicie jaki jest odór jak koło kogos przejdzie :roll: ale to tak poza tematem było :diabloti:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobiłas :roll: ja jadłam fasolke po bretonsku ktorej ugotowałam jak dla pułku wojska bo sie pojeb....am i wziełam proporcje jak w domu rodzinnym czyli na 6 osób :diabloti:

No to masz w pracy aromaty :eviltong:

Zamroź fasolkę i będziesz miała na przyszłość ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
No to masz w pracy aromaty :eviltong:

Zamroź fasolkę i będziesz miała na przyszłość ;)

eeee po co , przynajmniej nie musze jeszcze jutro gotować :diabloti: wiesz jak to kocham a Sebek lubi fasolkę wiec jemu to na ręke :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
eeee po co , przynajmniej nie musze jeszcze jutro gotować :diabloti: wiesz jak to kocham a Sebek lubi fasolkę wiec jemu to na ręke :diabloti:

A Ty lubisz jak Ci po fasolce bąki puszcza :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A Ty lubisz jak Ci po fasolce bąki puszcza :evil_lol:

niech spróbuję to mu oddam :diabloti: też ją jadłam :eviltong:

ale jutro i tak bede musiała gotowac bo przeciez na pojutrze musze miec obiad :roll: mam zamiar zrobić makaron po wietnamsku :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
juz zezarlam wszystko:diabloti:
kielbasa,wedzona,polska jest zaj...sta w ruskim sklepie:)

Ja kiełbasę i wędliny robię sama :eviltong:

dOgLoV napisał(a):

ale jutro i tak bede musiała gotowac bo przeciez na pojutrze musze miec obiad :roll: mam zamiar zrobić makaron po wietnamsku :diabloti:

Ibri czy Pepsi idzie na stół :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol:

A gdzie Marta zniknęła?

hmmmmm nie mam pojęcia , miałysmy u Ciebie spamować ale jakos wyszło ze naspamowałyśmy u niej :lol: ale chyba spać poszła ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
hmmmmm nie mam pojęcia , miałysmy u Ciebie spamować ale jakos wyszło ze naspamowałyśmy u niej :lol: ale chyba spać poszła ....

Chciała spamu, to ma :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol:

A gdzie Marta zniknęła?

ooo jak miło ,że w tym gąszczu spamu ktoś zainteresował się gospodynią galerii:crazyeye::diabloti:
nienażarte istoty z Was,tyle o jedzeniu nagadać:eviltong:

sorrki dziewczęta,rozmawiałam z mamą i jakoś tak zeszło...:oops:

A dzisiaj mamy 20'C i nie pada
doszła przesyłka z Advantixem zakropliłam Lunkę i mam nadzieję to zakończy problem z kleszczami :razz: