Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Oj tak,spacer w upał bywa nieprzyjemny:roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

:bye:

czekam na burzę:cool3:

Guest wolfheart
Posted

Ucieszy mnie jutro te 15'C,jeden dzień chłodu się przyda :p

Guest wolfheart
Posted

Ja bym chciała jeszcze na weekend chłodek,bo wybieram się rowerem na długi szlak turystyczny,chce zobaczyć okolice ,żeby później tam z Lunka pójść.:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Ja bym chciała jeszcze na weekend chłodek,bo wybieram się rowerem na długi szlak turystyczny,chce zobaczyć okolice ,żeby później tam z Lunka pójść.:p

to musisz sie modlic o chłodek ale taki bez deszczu ....

Guest wolfheart
Posted

jak będzie ciepło to też pojadę,ale przyjemniej byłoby jechać i nie topić się w słońcu

Posted

U nas dzisiaj chłodniej i to o wiele chłodniej. Ja tam lubię ciepełko bo przynajmniej wtedy nie muszę w piecu palić, a mieszkam w takim domu gdzie cały czas zimno, a przy tych upałach przyjemny chłodek panował :D

Guest wolfheart
Posted

Jak ja widzę o 6.00 rano 23'C to boję się co będzie w południe....

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

mamy 18'C,i pada od samego rana.zdążyłam o 6.00 do 7.00 na spacer,a zaraz potem lało jakby się chmura oberwała:-o
Poszłyśmy później na kolejny spacerek,to już tylko mżawka jest i tak ma być do wieczora,a jutro niby znów słonecznie.

Przyjechał do nas cyrk.Mam nadzieję,że wypie*dolą stąd tak szybko jak się pojawili.
Maja kucyki,krowy,owce,szopy i... podobno tygrysy bengalskie:crazyeye::-(
Tygrysy powinny żyć na wolności,lub w rezerwatach,a nie poniżać się dla ludzkiego kaprysu.
Zasrani dręczyciele zwierząt.Życzę im bankructwa.:chainsaw:

Posted

Hejka :)

U mnie 15 stopni i raz słońce, a raz chmury :roll: Ale póki co nie pada :)

Kiedyś mnie cyrk rajcował (jak byłam dzieckiem), a teraz się zastanawiam co ja w tym widziałam :hmmmm:

Guest wolfheart
Posted

Mnie to bulwersuje.Zwierzęta to się są k**** zabawki i maszyny do zarabianie pieniędzy.
Byłam jako dziecko w cyrku i w ogóle nie miałam z tego frajdy:shake:

Posted

no mnie to kiedys smieszyly tylko w cyrku klauny jak robily za blaznow;)ale cyrk z akrobacjami to juz inna bajka;)a zwierzeta w cyrku jak dla mnie to prawne pozwalanie nad znecaniem sie:angryy:

Guest wolfheart
Posted

klaunów nie cierpię
ludzie niech sobie błaznują w cyrku jak chcą,ale zwierzęta niech zostawią w spokoju:angryy:

Posted

O cyrki to okropieństwo dla zwiarząt :angryy: teraz to chyba coraz mniej osób do nich chodzi , bo kiedyś to koło nas to co roku był a już od kilku lat na szczęście nie przyjeżdżają ;)

Guest wolfheart
Posted

Kiedyś była petycja żeby cyrku nie było,ale nie wiem co z nią...w sumie jak rozdawali rabaty na bilety,to ludzie odmawiali:multi:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

:hand:

o ,przestało padać...:roll:

Posted

u nas teraz byl jakis cyrk,ale inny,bo horror cyrk:crazyeye:z pilami,mnostwo krwi itp,bez zwierzat oczywiscie;)
ale TZ nie chcial,pewnie sie bal:evil_lol:ale sie nie przyznal:eviltong:a sama to nie chcialam isc,bo jakby faktycznie bylo strasznie to jak bym do domu wrocila:roll: