Sonka95 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 U nas rano popadało , ale teraz straszna duchota jest :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Na spacerku z Lunką o mało nie wlazłam w pokrzywy,a miałam ubrane rybaczki bo przeszłyśmy się tylko do parku.Luna pociągnęła mnie na zarośniętą dróżkę bo chciała qpe ,a przecież nie będzie królewna przy ludziach s*ała:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ostatnio wpadłam w pokrzywy jak miałam 6lat i z tego co pamiętam nie chce tego powtórzyć:evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 no ja tylko pamitam,ze kur,,,a bolalo jak cholera i jakby mialo mi ulzyc to i do g...wna bym wlazla:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']no ja tylko pamitam,ze kur,,,a bolalo jak cholera i jakby mialo mi ulzyc to i do g...wna bym wlazla:evil_lol:[/QUOTE] Jakie poświęcenie :evil_lol: Quote
Besti Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa? Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Besti'] Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:[/QUOTE] Bo pokrzywa jest zdrowa, ale nie w postaci poparzonej skóry ;) Quote
natija Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Besti']Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa? Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:[/QUOTE] oj to napewno;) Quote
Besti Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='magdabroy']Bo pokrzywa jest zdrowa, ale nie w postaci poparzonej skóry ;)[/QUOTE] Oj Tak, herbatkę lubię, na włosy dobra:razz: Mówiono że zdrowo poparzyć ale nie sądzę by testowano:eviltong: Aaaaaaaaa zapomianałam - Marta:evil_lol: I jak efekty? Może kurację? Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Besti']Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa? Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:[/QUOTE] Hej :) a dziękuję,wyśmienicie:-P Ja piłam sok z pokrzywy,zdrowy jest i dobry w smaku :) [quote name='Besti']Oj Tak, herbatkę lubię, na włosy dobra:razz: Mówiono że zdrowo poparzyć ale nie sądzę by testowano:eviltong: Aaaaaaaaa zapomianałam - Marta:evil_lol: I jak efekty? Może kurację?[/QUOTE] Nie dziękuję:evil_lol: Hello :) Dzisiaj był spacerek na targowisko :) Lunka przeszła samą siebie-taka była grzeczna:loveu: Prawie mnie zatkało z wrażenia. Było sporo ludzi,rowerzystów,hałas..a Luna wszystko dzielnie zniosła,ani razu nie musiałam jej korygować ,ani nawet słownie upomnieć. Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Byle zaskakiwała,zawsze tylko pozytywnie;):p a tak w ogóle to za ciepło u nas,30'C Quote
Sonka95 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 U nas jest 28 'C ale przynajmniej jest miły wiaterek nie to co wczoraj ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 a u nas nie ma wiatru, przez to jest jeszcze bardziej gorąco:roll: Poszłam z Lunką nad rzeczkę,ale do lasu już nam się nie chciało,w dodatku komary atakują jak wściekłe. Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Fajnie macie :placz: mnie nie gryzą bo tym olejkiem lawendowym się skrapiam,ale wejść w taką chmarę nie jest przyjemnie i to ohydne bzyczenie... Quote
natija Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 o widze,ze macie nowa sygnaturke:)teraz masz 5 Lunek:cool3: Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='natija']o widze,ze macie nowa sygnaturke:)teraz masz 5 Lunek:cool3:[/QUOTE] zawsze chciałam mieć 5 ONków:loveu: Quote
natija Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 no to prawie juz masz:evil_lol: a ja nie mam zadnej sygnaturki,kto robi fajne przznac sie;) Quote
Guest wolfheart Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Ja nie umiem,co widać zresztą :cool1: Quote
*Magda* Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='natija']no to prawie juz masz:evil_lol: a ja nie mam zadnej sygnaturki,kto robi fajne przznac sie;) Proszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000 Quote
Recommended Posts