Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Na spacerku z Lunką o mało nie wlazłam w pokrzywy,a miałam ubrane rybaczki bo przeszłyśmy się tylko do parku.Luna pociągnęła mnie na zarośniętą dróżkę bo chciała qpe ,a przecież nie będzie królewna przy ludziach s*ała:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Ostatnio wpadłam w pokrzywy jak miałam 6lat i z tego co pamiętam nie chce tego powtórzyć:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']no ja tylko pamitam,ze kur,,,a bolalo jak cholera i jakby mialo mi ulzyc to i do g...wna bym wlazla:evil_lol:[/QUOTE]

Jakie poświęcenie :evil_lol:

Posted

Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa?
Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:

Posted

[quote name='Besti']
Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:[/QUOTE]

Bo pokrzywa jest zdrowa, ale nie w postaci poparzonej skóry ;)

Posted

[quote name='Besti']Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa?
Jak byłam dzieckiem to zawsze wmawiano mi że pokrzywy są zdrowe :P Chyba miałam jakiś wrogów:diabloti:[/QUOTE]
oj to napewno;)

Posted

[quote name='magdabroy']Bo pokrzywa jest zdrowa, ale nie w postaci poparzonej skóry ;)[/QUOTE]

Oj Tak, herbatkę lubię, na włosy dobra:razz:

Mówiono że zdrowo poparzyć ale nie sądzę by testowano:eviltong: Aaaaaaaaa zapomianałam - Marta:evil_lol: I jak efekty? Może kurację?

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Besti']Czeeeeeeeść:loveu: Jak tam Lunka się miewa?

Hej :) a dziękuję,wyśmienicie:-P
Ja piłam sok z pokrzywy,zdrowy jest i dobry w smaku :)

[quote name='Besti']Oj Tak, herbatkę lubię, na włosy dobra:razz:

Mówiono że zdrowo poparzyć ale nie sądzę by testowano:eviltong: Aaaaaaaaa zapomianałam - Marta:evil_lol: I jak efekty? Może kurację?[/QUOTE]

Nie dziękuję:evil_lol:

Hello :)

Dzisiaj był spacerek na targowisko :) Lunka przeszła samą siebie-taka była grzeczna:loveu: Prawie mnie zatkało z wrażenia.
Było sporo ludzi,rowerzystów,hałas..a Luna wszystko dzielnie zniosła,ani razu nie musiałam jej korygować ,ani nawet słownie upomnieć.

Guest wolfheart
Posted

Byle zaskakiwała,zawsze tylko pozytywnie;):p

a tak w ogóle to za ciepło u nas,30'C

Guest wolfheart
Posted

a u nas nie ma wiatru, przez to jest jeszcze bardziej gorąco:roll:
Poszłam z Lunką nad rzeczkę,ale do lasu już nam się nie chciało,w dodatku komary atakują jak wściekłe.

Guest wolfheart
Posted

Fajnie macie :placz: mnie nie gryzą bo tym olejkiem lawendowym się skrapiam,ale wejść w taką chmarę nie jest przyjemnie i to ohydne bzyczenie...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='natija']o widze,ze macie nowa sygnaturke:)teraz masz 5 Lunek:cool3:[/QUOTE]

zawsze chciałam mieć 5 ONków:loveu:

Guest wolfheart
Posted

Ja nie umiem,co widać zresztą :cool1: