Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

daj im do zrozumienia ,że to Ci się nie podoba:diabloti: ja toczyłam wojnę z Luną,o to żeby wzięła się za siebie:diabloti:

Posted

[quote name='natija']wydoroslala;)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']może tak :) kiedyś trzeba :)[/QUOTE]

[quote name='natija']jestem ciekawa,kiedy moje przestana drzec jape ;)[/QUOTE]

Moja Tora chyba też wydoroślała ;) Teraz w wieku ponad 3 lat włączył jej się instynkt terytorialny i zaczęła bronić podwórka :multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='natija']no to do Ciebie nigdy nie zawitam;)bo zycie mi jeszcze mile;)[/QUOTE]

zapraszam do nas..Luna próbuje zeżreć każdego intruza:diabloti:

Posted

[quote name='natija']no to do Ciebie nigdy nie zawitam;)bo zycie mi jeszcze mile;)[/QUOTE]

Podwórko jest z tyłu ;) A w drzwiach wejściowych nadal wita wszystkich :) Zresztą zobaczysz w czwartek, że pomimo swoich gabarytów, to ona jest przerośniętym kotem :D:D:D

Posted

[quote name='marta.k9080']zapraszam do nas..Luna próbuje zeżreć każdego intruza:diabloti:[/QUOTE]
no to fajnie mi zyczysz;)
[quote name='magdabroy']Podwórko jest z tyłu ;) A w drzwiach wejściowych nadal wita wszystkich :) Zresztą zobaczysz w czwartek, że pomimo swoich gabarytów, to ona jest przerośniętym kotem :D:D:D[/QUOTE]

pozyjemy zobaczymy;)gorzej jak sie zakocham w niej;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='natija']no to fajnie mi zyczysz;)[/QUOTE]

bywam złośliwa:diabloti:

Posted

[quote name='natija']moj TZ zawsze mnie namawial na onka ;)[/QUOTE]

Z tego co pisałaś, to jesteś ze śląska ;) Więc dam Ci namiary na hodowlę spod Opola i kupicie sobie ONka jak będziecie w PL :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='natija']moj TZ zawsze mnie namawial na onka ;)[/QUOTE]

dobrze gadał,polać mu:diabloti::p

Posted

[quote name='natija']tak tylko jak onek dorosnie to on bedzie chodzil ze mna na spacery,a nie ja z nim:([/QUOTE]

Moją Torę może prowadzić dziecko i idzie ładnie na luźnej smyczy ;) Dobra nauka i ONek chodzi jak szwajcarski zegarek :)

Guest wolfheart
Posted

Otóż to Magda!
Ja np.ważę 48kg przy wzroście 173cm i marzy mi się ponad 40kg DONek:diabloti:

Posted

[quote name='natija']ta to musze szukac wpierw domu innego,bo jak moi vermiterzy widzieli by kolejnego psa to zara bylabym bezdomna;)[/QUOTE]

Dlatego ja się zdecydowałam na psa, dopiero jak kupiliśmy dom ;) Nie chciałam psa do wynajętego mieszkania, bo potem mają się czego czepić :D

[quote name='marta.k9080']Otóż to Magda!
Ja np.ważę 48kg przy wzroście 173cm i marzy mi się ponad 40kg DONek:diabloti:[/QUOTE]

No i jak dobrze poprowadzisz jego szkolenie, to dasz sobie z nim radę ;)

Posted

ja tez tak waze i jak moj kochany braciszek dal mi raz swojego podchalana prowadzic to mialam przejazdzke zycia,a powiedzial tylko jedno slowo "kot" dzikuje wysiadam;)tak to kur...a sie nie bawie...;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']No i jak dobrze poprowadzisz jego szkolenie, to dasz sobie z nim radę ;)[/QUOTE]

jak okiełznałam Lunę ,to już nic mnie nie przerośnie:evil_lol:

Dobranoc ,idę na dwór z Lunką ,a potem do wyrka(też z Lunką :))

Posted

[quote name='marta.k9080']Dobranoc ,idę na dwór z Lunką ,a potem do wyrka(też z Lunką :))[/QUOTE]

Mnie się ostatnio pies pcha do łóżka, w środku nocy się budzę a ten mi pod kołdrą leży :angryy:
Oj skończyły sie dobre czasy kiedy do łóżka na dwóch łapach nie dosięgał :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Pixeloza']Mnie się ostatnio pies pcha do łóżka, w środku nocy się budzę a ten mi pod kołdrą leży :angryy:
Oj skończyły sie dobre czasy kiedy do łóżka na dwóch łapach nie dosięgał :evil_lol:[/QUOTE]

Ja sama Lunkę zapraszam,bo lubię:p

Hej Wszystkim :)

Rano wyglądało deszczowo,ale szybko zrobiło się ciepło.Byłyśmy nad Wisłą.Wojsko znowu zaczyna tam ćwiczenia...eh:angryy: