Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

jak Bebe wzielam to byla zapchlona nie pytajcie jak,to byla masakra,wszystkie psy zdazyla pozarazac,a potem epidemia u nas na osiedlu byla,a ja potem od wszystkich z nia uciekalam,zeby znowu nie zlapala;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='natija']witamy:) o pociagowe tez mi sie najbardziej podoboja,piekne sa z tymi kudlami,hehe tak jak teraz moja Bebe;)[/QUOTE]

Witamy :)

Hello :)
u nas 25'C ,ale słońce słabe.Wróciłyśmy niedawno ze spacerku.

Posted

u nas tez dzisiaj ciplo,chociaz slonce pojawia sie i znika;)specerek tez byl,ale bez biegania dzisiaj,bo bylo imprezowo,a potem mielismy odwiedzinki kolegi;)

Guest wolfheart
Posted

ja się chyba nigdy nie opalę,byłam na solarium już prawie zniknęła mi opalenizna,a słońce mnie zwykle nie opala a parzy :placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']
Hello :)
u nas 25'C ,ale słońce słabe.Wróciłyśmy niedawno ze spacerku.[/QUOTE]

Hej Marta :)

U nas zapowiadają w pon. 27, wt. 33, a w śr. 36 :multi:

Guest wolfheart
Posted

U nas tak samo,ale ja nie bardzo chcę takich upałów:roll:

Guest wolfheart
Posted

Lunie też nie podoba się taki skwar:shake: Psom musi być naprawdę gorąco wtedy.

Guest wolfheart
Posted

Luna też pewnie będzie szalała,ale padnie po paru minutach,zamoczy doope w rzece i od nowa.... :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']W lesie to zawsze chłodniej ,ale tam masa komarów i tych muszek :crazyeye:[/QUOTE]

Nie wiem gdzie Wy macie te komary, bo mnie jeszcze żaden w tym roku nie ugryzł :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem gdzie Wy macie te komary, bo mnie jeszcze żaden w tym roku nie ugryzł :eviltong:[/QUOTE]

to zapraszam do mnie :lol: dzisiaj jak bylismy z psami nad woda to myslalam ze mnie wpierd.......ą :roll: