Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 To widać na zdjęciach, że jest szczęśliwa bardzo :) Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Musiałabyś ją widzieć po gonitwie za zającem,Luna wyglądała jakby się naćpała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 i to jak,zawsze jak coś pogoni to cieszy się jak wariatka :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Jak Lunka usłyszy dzwonek to biegnie do drzwi i ani myśli wpuścić intruza:diabloti:A jak się jej szczekanie rozlega po korytarzu...moja mała bestia:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ptyś też tak szczeka, raz nawet prawie ugryzł w tyłek dostawcę z karmą :evil_lol: czasami biegnie z baseniku pod drzwi, rozpędzi się a jest wtedy dzięki niemu mokro... i nie wyhamuje to zdarza się, że dobije głową do drzwi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 A moja Tora nie szczeka na nikogo :eviltong: Śliczne fotki :) Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']A moja Tora nie szczeka na nikogo :eviltong:[/QUOTE] Ale tak ogólnie potrafi? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Ale tak ogólnie potrafi? :evil_lol:[/QUOTE] Szczeka tylko jak jesteśmy w PL ;) A tutaj w ogóle :mad: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Szczeka tylko jak jesteśmy w PL ;) A tutaj w ogóle :mad:[/QUOTE] Może nie potrafi szczekać po niemiecku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Może nie potrafi szczekać po niemiecku :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Chyba tak :D Tylko to troszkę dziwne, bo wróciła tam, skąd pochodzą jej dziadkowie (jakieś 80km ode mnie);) Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt: Chyba tak :D Tylko to troszkę dziwne, bo wróciła tam, skąd pochodzą jej dziadkowie (jakieś 80km ode mnie);)[/QUOTE] Widocznie chce być polskim owczarkiem niemieckim i nie podoba jej się szczekanie po niemiecku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Widocznie chce być polskim owczarkiem niemieckim i nie podoba jej się szczekanie po niemiecku :evil_lol:[/QUOTE] To zamiast ja pójść na kurs niemieckiego, to wyślę Torę :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']To zamiast ja pójść na kurs niemieckiego, to wyślę Torę :evil_lol:[/QUOTE] Dobry pomysł. Chciałabym zobaczyć miny Wszystkich w koło jakby pies przyszedł na kurs :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Dobry pomysł. Chciałabym zobaczyć miny Wszystkich w koło jakby pies przyszedł na kurs :evil_lol:[/QUOTE] Tylko czy niemiecki rząd za to zapłaci :hmmmm: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko czy niemiecki rząd za to zapłaci :hmmmm:[/QUOTE] Przebierz ja w swoją spódnicę i niech udaje Ciebie, może się nabiorą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Przebierz ja w swoją spódnicę i niech udaje Ciebie, może się nabiorą :evil_lol:[/QUOTE] Po pierwsze: nie chodzę w spódnicach, jak już to w sukienkach :eviltong: Po drugie: nie jestem taka owłosiona :mad: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Po pierwsze: nie chodzę w spódnicach, jak już to w sukienkach :eviltong: Po drugie: nie jestem taka owłosiona :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ją ogól :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ją ogól :evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem ile maszynek bym potrzebowała :hmmmm::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem ile maszynek bym potrzebowała :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Chyba sporo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Chyba sporo :evil_lol:[/QUOTE] Obawiam się, że Bogdana wypłaty by nie starczyło :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']Obawiam się, że Bogdana wypłaty by nie starczyło :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Na raty możecie kupić maszynki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Na raty możecie kupić maszynki :evil_lol:[/QUOTE] I będę spłacać przez 35 lat, jak hipotekę :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']I będę spłacać przez 35 lat, jak hipotekę :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: ale Torcia będzie szczęśliwa bo dogada się z psami po niemiecku :evil_lol: Quote
Recommended Posts