*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba se jaja robisz :eviltong:[/QUOTE] Nie :eviltong: O 8 rano jak byliśmy na spacerku, to szliśmy z Theosiem już w krótkich spodenkach i krótkich rękawkach :) Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie :eviltong: O 8 rano jak byliśmy na spacerku, to szliśmy z Theosiem już w krótkich spodenkach i krótkich rękawkach :)[/QUOTE] szczęściarze :roll: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']szczęściarze :roll:[/QUOTE] Jutro i w niedzielę też tak ma być :grins: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro i w niedzielę też tak ma być :grins:[/QUOTE] u nas niby ma lać :roll: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas niby ma lać :roll:[/QUOTE] Przykro mi :glaszcze::diabloti: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Przykro mi :glaszcze::diabloti:[/QUOTE] eheeee juz widze jak Ci przykro :eviltong: a chcemy z 3 sprzesła postawić jutro płota :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']eheeee juz widze jak Ci przykro :eviltong: a chcemy z 3 sprzesła postawić jutro płota :eviltong:[/QUOTE] No to ruchy, bo nie zdążycie :eviltong: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']No to ruchy, bo nie zdążycie :eviltong:[/QUOTE] tak pewnie nie zdazymy , został nam tydzień i okolo 8 przęseł :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']tak pewnie nie zdazymy , został nam tydzień i okolo 8 przęseł :eviltong:[/QUOTE] To zamiast siedzieć na dogo, to do roboty :mad: A co z psami jak nie zdążycie? Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']To zamiast siedzieć na dogo, to do roboty :mad: A co z psami jak nie zdążycie?[/QUOTE] sama nic nie zrobie , deski caly czas maluje teraz właśnie schną kolejne , do stawiania płota potrzebny jest Sebastian a teraz jest w pracy :roll: jak nie zdazymy to sebastian bedzie musiał wziąć wolne bo mamy akurat wtedy te same zmiany , ja wolnego nie dostane bo mam odgórnie urlop ostatni tydzień lipca pierwszy sierpnia :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ja bym sobie zjadła lody z bita smietana :loveu: ale jeszcze tak do konca smaku nie czuje wiec ..... nie wiem wlasnie czy brac jeszcze tabletki czy już nie hmmmm ja bym wzięła do końca... Magda 40'C?Toż to piekarnik.:crazyeye: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ja bym wzięła do końca... Magda 40'C?Toż to piekarnik.:crazyeye: tylko ze to nie antybiotyk , wiem ze antybiotyk bierze sie do konca a te kupiłam bez recepty jeden listek , równie dobrze mogłam kupić 3 listki i co musiała bym je brac 2 miesiące ?? :diabloti: sama nie wiem co zrobić .... Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 to ja bym brała,aż bym była zadowolona z efektu(no chyba,ze by o wiele za długo to trwało) Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080'] Magda 40'C?Toż to piekarnik.:crazyeye: Dlatego na spacerku byliśmy o 8 rano, a potem dopiero w ogródku po godz. 17 ;) A tak się z domu nie ruszaliśmy :roll: Theoś ma karnację po tatusiu i on na słońcu być nie może :shake: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 a kremy z filtrem +50?chociaż to i tak po prostu za ciepło już nawet nie patrząc na promienie słoneczne Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']a kremy z filtrem +50?chociaż to i tak po prostu za ciepło już nawet nie patrząc na promienie słoneczne[/QUOTE] Ma krem z faktorem 50, ale wolę nie ryzykować udaru :shake: Wczoraj szliśmy do banku o 10 rano, było 22 stopnie, był posmarowany kremem, miał czapkę, a i tak ma opaloną buzię :roll: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to ja bym brała,aż bym była zadowolona z efektu(no chyba,ze by o wiele za długo to trwało)[/QUOTE] trudno powiedziec bo katar mi ładnie zszedł , , wiadomo jeszcze mi sie troche zatyka ale z zatok mi juz zeszło chyba wszystko ale smaku całkowicie jeszcze nie czuje :shake: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ma krem z faktorem 50, ale wolę nie ryzykować udaru :shake: Wczoraj szliśmy do banku o 10 rano, było 22 stopnie, był posmarowany kremem, miał czapkę, a i tak ma opaloną buzię :roll:[/QUOTE] u nas było o 7.00 rano 20'C ale to 2 tyg temu jakoś [quote name='dOgLoV']trudno powiedziec bo katar mi ładnie zszedł , , wiadomo jeszcze mi sie troche zatyka ale z zatok mi juz zeszło chyba wszystko ale smaku całkowicie jeszcze nie czuje :shake:[/QUOTE] może one na smak akurat za wiele nie zdziałają..:shake: z drugiej strony,logiczne było by gdybyś odzyskała smak skoro masz czyste zatoki,a to chyba one były przyczyną utraty smaku..? Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas było o 7.00 rano 20'C ale to 2 tyg temu jakoś może one na smak akurat za wiele nie zdziałają..:shake: z drugiej strony,logiczne było by gdybyś odzyskała smak skoro masz czyste zatoki,a to chyba one były przyczyną utraty smaku..?[/QUOTE] tez mi sie tak wydawało ale teraz to juz sama nie wiem , wszystko mi praktycznie ładnie zeszło a smak czuje bo czuje wiec stwierdzilam ze moze jak przestane brac tabletki to wszystko wróci do normy .... Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 nic się nie stanie jak przestaniesz je brać,w końcu skoro oczyściły Ci zatoki to i tak zadanie wykonane....:lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 hej :) rano poszłyśmy inną trasą niż zwykle,towarzyszył nam Edi :) Bardzo udał nam się ten spacerek,było też tropienie zająca i błyskawiczna pogoń za nim:diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Widzę, że spacerki na całego :) http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik016_zpscf57000b.jpg śliczne to zdjęcie :loveu: jaka ona uśmiechnięta i szczęśliwa :) Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 dziękuję :p tak myślę,że jest szczęśliwa,staram się dla niej :) Quote
Recommended Posts