Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Żebyś wiedziała, że tropiki :roll: Theoś śpi w piżamce na krótki rękaw, a i tak się cały odkrywa, bo mu gorąco :roll: Okno w nocy otwarte, ale nie czuć żadnego chłodu w nocy :shake:
Jutro też ma tak być, a co w sobotę, to nie wiem :niewiem:[/QUOTE]

zazdroszcze , mi tesciowa wczoraj w lazience grzaa zebym sie bardziej nie przeziebila jak sie pojde kąpac :eviltong:

[quote name='marta.k9080']Killer to oaza spokoju,także jego panieństwo nie musi orać chodnika zębami...;) A łeb ma dwa razy taki jak Lunka,ona przy nim wygląda jak szczeniak :evil_lol:

Magda,mnie cieszy te 20'C wole to niż 11'C albo 30'C[/QUOTE]

Neron niestety przy żadnym psie nie wyglada jak szczeniak :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']zazdroszcze , mi tesciowa wczoraj w lazience grzaa zebym sie bardziej nie przeziebila jak sie pojde kąpac :eviltong:
[/QUOTE]

To ja tak miałam w tamtym tygodniu :roll:

Guest wolfheart
Posted

moja PRAWIE normalna Luna obszczekuje właśnie psy,które widzi zza okna:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']moja PRAWIE normalna Luna obszczekuje właśnie psy,które widzi zza okna:evil_lol:[/QUOTE]

To masz Prawie normalnego Onka mój juz dzisiaj miał kare za szczekanie , poszedl na 15 min do domu , ale był pisk i lament :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

A dzisiaj to Luna próbowała zeżreć kolegę mojej mamy,który przyszedł założyć nam karnisze w kuchni i łazience:diabloti:
Musiałam ją odciągać od drzwi taka była zacięta...

Posted

[quote name='marta.k9080']A dzisiaj to Luna próbowała zeżreć kolegę mojej mamy,który przyszedł założyć nam karnisze w kuchni i łazience:diabloti:
Musiałam ją odciągać od drzwi taka była zacięta...[/QUOTE]

Trzeba było jej pozwolić ;) Nie musiałabyś jej karmić przez kilka dni :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Dobre...i jaka oszczędność:diabloti:

Posted

Hey Luneczki :loveu:

[quote name='magdabroy']Trzeba było jej pozwolić ;) Nie musiałabyś jej karmić przez kilka dni :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol:
To jest dobra myśl... chyba zacznę tez tak robić :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej :)

mamy 24'C i chyba jutro będzie podobnie,chociaż z samego rana wyglądało deszczowo.
Jutro nasze weekendowe spotkanie z kolegami Lunki,to się znowu wyszaleje dziewczyna:p

Posted

[quote name='marta.k9080']hej :)

mamy 24'C i chyba jutro będzie podobnie,chociaż z samego rana wyglądało deszczowo.
Jutro nasze weekendowe spotkanie z kolegami Lunki,to się znowu wyszaleje dziewczyna:p[/QUOTE]

u nas dzisiaj jest rewelacja , z pracy wróciłam mokrutka ale nie od deszczu tylko od potu :diabloti:

mam nadzieje ze jutro też tak będzie :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Też mam nadzieję na ładną pogodę jutro :)

U nas jest prawie 30 stopni w cieniu:multi:[/QUOTE]

u nas jest teraz 22 stopnie :multi: wrecz niemozliwe :lol:

Guest wolfheart
Posted

Mam w lodówce lody bakaliowe ,ale ostatnio pożarłam całe 400ml na raz i chyba sobie daruję tym razem...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Mam w lodówce lody bakaliowe ,ale ostatnio pożarłam całe 400ml na raz i chyba sobie daruję tym razem...:evil_lol:[/QUOTE]

ja bym sobie zjadła lody z bita smietana :loveu: ale jeszcze tak do konca smaku nie czuje wiec ..... nie wiem wlasnie czy brac jeszcze tabletki czy już nie hmmmm