łamAga Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='magdabroy']Żebyś wiedziała, że tropiki :roll: Theoś śpi w piżamce na krótki rękaw, a i tak się cały odkrywa, bo mu gorąco :roll: Okno w nocy otwarte, ale nie czuć żadnego chłodu w nocy :shake: Jutro też ma tak być, a co w sobotę, to nie wiem :niewiem:[/QUOTE] zazdroszcze , mi tesciowa wczoraj w lazience grzaa zebym sie bardziej nie przeziebila jak sie pojde kąpac :eviltong: [quote name='marta.k9080']Killer to oaza spokoju,także jego panieństwo nie musi orać chodnika zębami...;) A łeb ma dwa razy taki jak Lunka,ona przy nim wygląda jak szczeniak :evil_lol: Magda,mnie cieszy te 20'C wole to niż 11'C albo 30'C[/QUOTE] Neron niestety przy żadnym psie nie wyglada jak szczeniak :roll: Quote
*Magda* Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='dOgLoV']zazdroszcze , mi tesciowa wczoraj w lazience grzaa zebym sie bardziej nie przeziebila jak sie pojde kąpac :eviltong: [/QUOTE] To ja tak miałam w tamtym tygodniu :roll: Quote
łamAga Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='magdabroy']To ja tak miałam w tamtym tygodniu :roll:[/QUOTE] tez teściowa Ci grzała w łazience ?? :eviltong::diabloti: Quote
*Magda* Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='dOgLoV']tez teściowa Ci grzała w łazience ?? :eviltong::diabloti:[/QUOTE] Nie, ja grzałam Theosiowi :eviltong: Quote
łamAga Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, ja grzałam Theosiowi :eviltong:[/QUOTE] A to PRAWIE to samo :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='dOgLoV']A to PRAWIE to samo :eviltong:[/QUOTE] PRAWIE robi wielką różnicę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 moja PRAWIE normalna Luna obszczekuje właśnie psy,które widzi zza okna:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='marta.k9080']moja PRAWIE normalna Luna obszczekuje właśnie psy,które widzi zza okna:evil_lol:[/QUOTE] To masz Prawie normalnego Onka mój juz dzisiaj miał kare za szczekanie , poszedl na 15 min do domu , ale był pisk i lament :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 A dzisiaj to Luna próbowała zeżreć kolegę mojej mamy,który przyszedł założyć nam karnisze w kuchni i łazience:diabloti: Musiałam ją odciągać od drzwi taka była zacięta... Quote
*Magda* Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='marta.k9080']A dzisiaj to Luna próbowała zeżreć kolegę mojej mamy,który przyszedł założyć nam karnisze w kuchni i łazience:diabloti: Musiałam ją odciągać od drzwi taka była zacięta...[/QUOTE] Trzeba było jej pozwolić ;) Nie musiałabyś jej karmić przez kilka dni :diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Hey Luneczki :loveu: [quote name='magdabroy']Trzeba było jej pozwolić ;) Nie musiałabyś jej karmić przez kilka dni :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: To jest dobra myśl... chyba zacznę tez tak robić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 u Lunek chyba też słonecznie bo coś ich nie widać... pewnie korzystają ze słoneczka :) Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 hej :) mamy 24'C i chyba jutro będzie podobnie,chociaż z samego rana wyglądało deszczowo. Jutro nasze weekendowe spotkanie z kolegami Lunki,to się znowu wyszaleje dziewczyna:p Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) mamy 24'C i chyba jutro będzie podobnie,chociaż z samego rana wyglądało deszczowo. Jutro nasze weekendowe spotkanie z kolegami Lunki,to się znowu wyszaleje dziewczyna:p[/QUOTE] u nas dzisiaj jest rewelacja , z pracy wróciłam mokrutka ale nie od deszczu tylko od potu :diabloti: mam nadzieje ze jutro też tak będzie :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Też mam nadzieję na ładną pogodę jutro :) U nas jest prawie 30 stopni w cieniu:multi: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Ptysiak']Też mam nadzieję na ładną pogodę jutro :) U nas jest prawie 30 stopni w cieniu:multi:[/QUOTE] u nas jest teraz 22 stopnie :multi: wrecz niemozliwe :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Mam w lodówce lody bakaliowe ,ale ostatnio pożarłam całe 400ml na raz i chyba sobie daruję tym razem...:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='marta.k9080']Mam w lodówce lody bakaliowe ,ale ostatnio pożarłam całe 400ml na raz i chyba sobie daruję tym razem...:evil_lol:[/QUOTE] ja bym sobie zjadła lody z bita smietana :loveu: ale jeszcze tak do konca smaku nie czuje wiec ..... nie wiem wlasnie czy brac jeszcze tabletki czy już nie hmmmm Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A u mnie jest teraz 26, a w dzień było 40 :eviltong: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']A u mnie jest teraz 26, a w dzień było 40 :eviltong:[/QUOTE] chyba se jaja robisz :eviltong: Quote
Recommended Posts