*Magda* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ja się ciągle zastanawiam gdzie to lato :mad: Rano mam na dworze 10-11 stopni :( Potem podnosi się do 18-20 i to wszystko :placz: Muszę ogrzewanie włączać w domu, bo zimno :mad: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 U nas jest od 12-15'C ale wiatr tak pizga ,że wydaje się być nieco chłodniej:roll: Ale pożytek z tego taki ,że ludzie nie łażą bez celu na naszej trasie spacerowej:p Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 tak ma być niby w pierwszy tydzień czerwca,ciekawe co później... Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']U nas jest od 12-15'C ale wiatr tak pizga ,że wydaje się być nieco chłodniej:roll: Ale pożytek z tego taki ,że ludzie nie łażą bez celu na naszej trasie spacerowej:p[/QUOTE] Ale pomyśl jaka żywność będzie droga :roll: Najpierw długa zima, a teraz pogoda też nie sprzyja uprawom :shake: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 U mnie od 2 tyg dzień w dzień leje, nie nie pada, dosłownie leje:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Na razie ceny są znośne,ale nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona...:roll: u nas leje nocami... Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ja jestem w szoku bo dzisiaj nawet kropelka nie spadła , ale w nocy pewnie dopada .... Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mi tam deszcz nie przeszkadza,jak se w nocy pada,ale...do szału doprowadza mnie poranne przedzieranie się przez zarośla obrzydliwie mokre od rosy.Wczoraj miałam spodnie mokre jak po praniu...:nonono2: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 u mnie pada dzień i noc, może rano tak do 14 nie pada a potem znowu leje i leje aż do rana Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']Mi tam deszcz nie przeszkadza,jak se w nocy pada,ale...do szału doprowadza mnie poranne przedzieranie się przez zarośla obrzydliwie mokre od rosy.Wczoraj miałam spodnie mokre jak po praniu...:nonono2:[/QUOTE] skąd to znam , ja co rano łapie sie na jeden krzaczek , mamy na ścieżce posadzony dość duży krzaczek tego no , wianki sie z tego na komunie robiło ..... mniejsze z tym , i co wyprowadzam rano rower to sie o niego tak otre ze mam całą nogawke mokra i mnie całą droge ziebia spodnie , i tak co rano , jakaś skleroza mnie dopada zeby ten krzok ominąć .... Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 obrzydliwe jest jak spodnie przyklejają się do nóg i trzeba tak wracać do domu... Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 u Nas w nocy leje jak z cebra,a w dzień tylko pada,śmieję się że mamy tak samo jak Anglicy"angielską smętną pogodę":mad: Quote
Sonka95 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 U nas to kilka dni pod rząd leje po południu :roll: jakby nie mogło w nocy ... Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 hello, mamy 11'C:roll: i oczywiście zawieruchę Luna dzisiaj spotkała jeża w trawie,zwinął się w kulkę.Na szczęście Lunka była na tyle rozsądna żeby nie dotykać go i nie pokłuć sobie pyszczka.Później bawiła się ze znajomą suczką (jedyną, jaką Luna lubi:roll:). Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Hejka ;) Neron zawsze szczeka jak głupi na jeże i skacze koło nich , zawsze go odciągam żeby nie stresowac biednego zwierzaczka :mad: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A ja jeszcze nigdy jeża nie widziałam na żywo bo nie mam obok siebie żadnych lasów:lol: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']A ja jeszcze nigdy jeża nie widziałam na żywo bo nie mam obok siebie żadnych lasów:lol:[/QUOTE] pitolisz ?? nigdy jeża nie widziałaś na żywo ?? :crazyeye: ja w blokach jak mieszkałam to miałam obok bloku mnostwo jeży a las daleko daleko daleko ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Małe jeżyki są słodkie:p http://www.tapeta-maly-jez-slodki.na-pulpit.com/zdjecia/maly-jez-slodki.jpeg Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Małe jeżyki są słodkie:p http://www.tapeta-maly-jez-slodki.na-pulpit.com/zdjecia/maly-jez-slodki.jpeg paznokcie byś mu obcięła :eviltong: słodki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 ojj chciałabym takiego trzymać na dłoni...:p Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Na prawdę :oops: Kreta żywego też nie widziałam, tylko martwego gdzieś na jezdni, u mnie po prostu takie zwierzątka nie chodzą. Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='marta.k9080']ojj chciałabym takiego trzymać na dłoni...:p ja też :loveu: [quote name='vege*']Na prawdę :oops: Kreta żywego też nie widziałam, tylko martwego gdzieś na jezdni, u mnie po prostu takie zwierzątka nie chodzą. u mnie na działce wędrował sobie ten osobnik :loveu: a ja za nim z aparatem :diabloti: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='marta.k9080']jaki uroczy :)[/QUOTE] słodki był :loveu: a Emilka ( córka brata) stała za płotem bo nie kazaliśmy jej do niego podejśc i krzyczała " pani jeżyk pani dziecko u nas jest " :diabloti: jak wszedł w liście to ją musieliśmy okłamać że znalazł mamusie i go zabrała bo by sie pół wieczoru tak darła przy tym płocie :diabloti: Quote
Recommended Posts