Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol:
Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze nie jedna zabawke pewnie zgubicie :cool3:[/QUOTE]

ach jakaś Ty serdeczna:p

Włażenia do wody to Luna sobie nigdy nie odmawia...co by nie było,ona musi chociaż na chwilę...

Posted

Każdego dnia zjedz kilka ząbków czosnku i też Cię komary nie ruszą ;)

[quote name='marta.k9080']Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol:
Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza.[/QUOTE]

To pewnie była piłka, którą kiedyś zgubiłyście :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Każdego dnia zjedz kilka ząbków czosnku i też Cię komary nie ruszą ;)
To pewnie była piłka, którą kiedyś zgubiłyście :evil_lol:[/QUOTE]

i nikt do mnie nie podejdzie...:evil_lol:
nigdy nie zgubiłyśmy tenisowej...

Posted

[quote name='marta.k9080']Codziennie to nie,ale jak akurat jest coś fajnego,to czemu jej nie podarować...:p[/QUOTE]
Oscar też dostaje,ale nie zabawki,tylko coś na ząb,z tego jest bardziej zadowolony

Guest wolfheart
Posted

Lunka uwielbia zabawki,coś na ząb oczywiście też musi być :)
Lubię dawać jej prezenty,wtedy tak się cieszy z nowej rzeczy ,albo ze smakołyków:loveu:

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

dzisiaj psiaki biegały znowu we wielkiej kałuży na polu z kukurydzą:evil_lol:była szalona gonitwa ,chlapanie błotem i tarzanie się w trawie.Psom to dobrze,niczym się nie przejmują,że syf,że robaki...byle zabawa była.

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol:
Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza.[/QUOTE]

Dlatego ja wrzucam do wody tylko patyki:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Lunka uwielbia zabawki,coś na ząb oczywiście też musi być :)
Lubię dawać jej prezenty,wtedy tak się cieszy z nowej rzeczy ,albo ze smakołyków:loveu:[/QUOTE]

Oj tak jak ja uwielbiam kupować prezenty Sonce :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a co sie beda przejmowały :cool1:[/QUOTE]

mnie tam błoto nie odstrasza,ale gorzej z praniem moich wiecznie zasyfionych ciuchów :evil_lol:

[quote name='Besti']Dlatego ja wrzucam do wody tylko patyki:evil_lol:[/QUOTE]

tłumaczyłam jej ze sto razy,że piłeczki nie pływają,ale ona i tak ciągle je tam wrzuca...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie tam błoto nie odstrasza,ale gorzej z praniem moich wiecznie zasyfionych ciuchów :evil_lol:

[/QUOTE]

ja dzisiaj wyciągnęłam świeżo wyprane spodnie z szafki a wróciłam w brudnych po kolana od błota :diabloti: jeszcze mówie do Sebka " po co bierzesz glany ??" a całe adidasy mam w błocie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol:
chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej
bluzce... :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol:
chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej
bluzce... :diabloti:[/QUOTE]

A kto ubiera jasną bluzkę na spacer z psem :hmmmm::splat:

Guest wolfheart
Posted

Ubieram te "na zdarcie" ,a że na co dzień ubieram się raczej w ciemne kolory to szkoda mi zniszczyć dobre rzeczy.
I tak muszę uzupełnić moją spacerową garderobę..:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol:

jak się idzie z psami do lasu to czasami nawet i włosy są w błocie :diabloti:

ja chyba se sprawię kalosze :diabloti:

[quote name='marta.k9080']Ubieram te "na zdarcie" ,a że na co dzień ubieram się raczej w ciemne kolory to szkoda mi zniszczyć dobre rzeczy.
I tak muszę uzupełnić moją spacerową garderobę..:lol:[/QUOTE]

ja rzeczy na spacery z psami nabywam w lumpkach :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']

Sonia to to samo wiecznie na mnie skacze i zdarza się jej skakać na panie , które noszą psie smaczki :diabloti: A nie zawsze ma czyste opuszki :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']jak się idzie z psami do lasu to czasami nawet i włosy są w błocie :diabloti:

ja chyba se sprawię kalosze :diabloti:

ja rzeczy na spacery z psami nabywam w lumpkach :diabloti:[/QUOTE]

twarz tez już umorusaną miałam,nie pytaj nawet jak się ubrudziłam błotem bo sama nie wiem...muszę zrobić rundkę po lumpach :cool3:

[quote name='Sonka95']Sonia to to samo wiecznie na mnie skacze i zdarza się jej skakać na panie , które noszą psie smaczki :diabloti: A nie zawsze ma czyste opuszki :evil_lol:[/QUOTE]

tylko ,że Sonia jest mała ,a Luna jak skoczy to kładzie mi łapki na brzuchy i syfi mnie na potęgę :evil_lol:

ciepło jest,ale tak po 13.00 je*ło grzmotem parę razy w tym raz naprawdę porządnie,chyba drzewo oberwało.Teraz znowu mamy słonko.

Dobrze,że jednak nie poszłyśmy nad Wisłę.Jutro pójdziemy:p

przypomniało mi się...
dzisiaj jak wracałam z Lunką rano,spotkałyśmy Killer'a(wielki ONek,11letni) Luna się narywała na niego,to nic że on jest od niej prawie dwa razy większy:diabloti:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

I to jak,heroina wielka :evil_lol: Killer wazy 45kg ,zamiótłby nią chodnik,ale to gentlemen i suczkami nie pomiata.

Guest wolfheart
Posted

u nas chłodno i wiatr pizga,że łeb trzeba trzymać:evil_lol:
spotkałyśmy na spacerku ,5mieś mieszańca wyżła niemieckiego,zabawny był,skakał na mnie i na Lunkę(oczywiście go upomniała:diabloti:) i jego pańcia rozsądna,planuje szkolenie dla szczyla.

nad Wisłę nie poszłyśmy,bo tam jak zawieje to prawie jak huragan:evil_lol: