Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol: Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza. Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 jeszcze nie jedna zabawke pewnie zgubicie :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze nie jedna zabawke pewnie zgubicie :cool3:[/QUOTE] ach jakaś Ty serdeczna:p Włażenia do wody to Luna sobie nigdy nie odmawia...co by nie było,ona musi chociaż na chwilę... Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Każdego dnia zjedz kilka ząbków czosnku i też Cię komary nie ruszą ;) [quote name='marta.k9080']Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol: Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza.[/QUOTE] To pewnie była piłka, którą kiedyś zgubiłyście :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']Każdego dnia zjedz kilka ząbków czosnku i też Cię komary nie ruszą ;) To pewnie była piłka, którą kiedyś zgubiłyście :evil_lol:[/QUOTE] i nikt do mnie nie podejdzie...:evil_lol: nigdy nie zgubiłyśmy tenisowej... Quote
Oscar Patric Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='marta.k9080']Codziennie to nie,ale jak akurat jest coś fajnego,to czemu jej nie podarować...:p[/QUOTE] Oscar też dostaje,ale nie zabawki,tylko coś na ząb,z tego jest bardziej zadowolony Quote
Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Lunka uwielbia zabawki,coś na ząb oczywiście też musi być :) Lubię dawać jej prezenty,wtedy tak się cieszy z nowej rzeczy ,albo ze smakołyków:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 dobry :) dzisiaj psiaki biegały znowu we wielkiej kałuży na polu z kukurydzą:evil_lol:była szalona gonitwa ,chlapanie błotem i tarzanie się w trawie.Psom to dobrze,niczym się nie przejmują,że syf,że robaki...byle zabawa była. Quote
Besti Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna znalazła dzisiaj piłeczkę tenisową,rzucałam jej...aż Luna podbiegła do rzeczki i wpuściła tam piłeczkę...zawsze to samo:evil_lol: Piłka lekka,to se odpłynęła z prądem.Tak straciłyśmy też dwie poprzednie zabawki.Dobrze ,że ta była znaleziona,a nie nasza.[/QUOTE] Dlatego ja wrzucam do wody tylko patyki:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Lunka uwielbia zabawki,coś na ząb oczywiście też musi być :) Lubię dawać jej prezenty,wtedy tak się cieszy z nowej rzeczy ,albo ze smakołyków:loveu:[/QUOTE] Oj tak jak ja uwielbiam kupować prezenty Sonce :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a co sie beda przejmowały :cool1:[/QUOTE] mnie tam błoto nie odstrasza,ale gorzej z praniem moich wiecznie zasyfionych ciuchów :evil_lol: [quote name='Besti']Dlatego ja wrzucam do wody tylko patyki:evil_lol:[/QUOTE] tłumaczyłam jej ze sto razy,że piłeczki nie pływają,ale ona i tak ciągle je tam wrzuca...:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']mnie tam błoto nie odstrasza,ale gorzej z praniem moich wiecznie zasyfionych ciuchów :evil_lol: [/QUOTE] ja dzisiaj wyciągnęłam świeżo wyprane spodnie z szafki a wróciłam w brudnych po kolana od błota :diabloti: jeszcze mówie do Sebka " po co bierzesz glany ??" a całe adidasy mam w błocie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol: chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej bluzce... :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol: chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej bluzce... :diabloti:[/QUOTE] A kto ubiera jasną bluzkę na spacer z psem :hmmmm::splat: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ubieram te "na zdarcie" ,a że na co dzień ubieram się raczej w ciemne kolory to szkoda mi zniszczyć dobre rzeczy. I tak muszę uzupełnić moją spacerową garderobę..:lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='marta.k9080']powinnam chyba ciągle chodzić w kaloszach,przynajmniej bym nie brudziła butów i spodni:evil_lol: chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej bluzce... :diabloti:[/QUOTE] jak się idzie z psami do lasu to czasami nawet i włosy są w błocie :diabloti: ja chyba se sprawię kalosze :diabloti: [quote name='marta.k9080']Ubieram te "na zdarcie" ,a że na co dzień ubieram się raczej w ciemne kolory to szkoda mi zniszczyć dobre rzeczy. I tak muszę uzupełnić moją spacerową garderobę..:lol:[/QUOTE] ja rzeczy na spacery z psami nabywam w lumpkach :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='marta.k9080'] chociaż,Luna jest niezawodna w brudzeniu mnie,dzisiaj skoczyła se na mnie i odbiła mi ubłocone łapki na jasnej bluzce... :diabloti:[/QUOTE] Sonia to to samo wiecznie na mnie skacze i zdarza się jej skakać na panie , które noszą psie smaczki :diabloti: A nie zawsze ma czyste opuszki :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']jak się idzie z psami do lasu to czasami nawet i włosy są w błocie :diabloti: ja chyba se sprawię kalosze :diabloti: ja rzeczy na spacery z psami nabywam w lumpkach :diabloti:[/QUOTE] twarz tez już umorusaną miałam,nie pytaj nawet jak się ubrudziłam błotem bo sama nie wiem...muszę zrobić rundkę po lumpach :cool3: [quote name='Sonka95']Sonia to to samo wiecznie na mnie skacze i zdarza się jej skakać na panie , które noszą psie smaczki :diabloti: A nie zawsze ma czyste opuszki :evil_lol:[/QUOTE] tylko ,że Sonia jest mała ,a Luna jak skoczy to kładzie mi łapki na brzuchy i syfi mnie na potęgę :evil_lol: dobry :) ciepło jest,ale tak po 13.00 je*ło grzmotem parę razy w tym raz naprawdę porządnie,chyba drzewo oberwało.Teraz znowu mamy słonko. Dobrze,że jednak nie poszłyśmy nad Wisłę.Jutro pójdziemy:p przypomniało mi się... dzisiaj jak wracałam z Lunką rano,spotkałyśmy Killer'a(wielki ONek,11letni) Luna się narywała na niego,to nic że on jest od niej prawie dwa razy większy:diabloti: Edited June 3, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 I to jak,heroina wielka :evil_lol: Killer wazy 45kg ,zamiótłby nią chodnik,ale to gentlemen i suczkami nie pomiata. Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 dobry :) u nas chłodno i wiatr pizga,że łeb trzeba trzymać:evil_lol: spotkałyśmy na spacerku ,5mieś mieszańca wyżła niemieckiego,zabawny był,skakał na mnie i na Lunkę(oczywiście go upomniała:diabloti:) i jego pańcia rozsądna,planuje szkolenie dla szczyla. nad Wisłę nie poszłyśmy,bo tam jak zawieje to prawie jak huragan:evil_lol: Quote
Recommended Posts