Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry :)

nadal chłodno u nas i kropi deszcz...
Luna pogoniła sobie sarenkę,dawno żadnej nie widziałyśmy.Zimą ciągle były,a teraz gdzieś się przed nami chowają:evil_lol:

Chciałam Lunie kupić piłeczkę tenisową,a nigdzie nie ma:-o ani w zoologu ani w kioskach...jeszcze jeden zoologiczny jest,ale jutro tam zobaczę,bo to zupełnie po innej stronie miasta...taka prosta rzecz ,a tyle szukania.

Posted

Piłeczki tenisowe to powinny być w markecie ;) tam to zawsze pakowane po kilka sztuk :cool3:
My mieliśmy z 5-6 piłeczek i wszystkie rozwaliła Sonka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

U nas nie ma w markecie:shake: eh..

Guest wolfheart
Posted

Luna ma kilka piłeczek,ale wszystkie takie po 8/9zł i szkoda mi jak ciągle by miała gubić.A tenisowa kosztuje w kiosku 2zł....

Posted

Moja mama to poprzynosiła jakiś miesiac temu z pracy kilka takich zwykłych piłeczek ,ale naprawde wytrzymałych ... to z 8 zostały 3 :crazyeye: wszystkie gdzieś pogubiła ,albo psy jej pozabierały :mad:

Guest wolfheart
Posted

My już zgubiłyśmy 4 zabawki...:roll: Zabrać to sobie Luna nie pozwoli,jak taki opasły Dog chciał wziąć jej frisbee to Luna go zaatakowała,to samo jak Terier brał jej zabawkę,też oberwał:diabloti:

Posted

Piłki tenisowe to fajna sprawa bo przede wszystkim jak zostaną zniszczone to nie jest szkoda :-) ja właśnie będę musiała zaopatrzyć się w kolejną seria piłeczek :-)

Guest wolfheart
Posted

najbardziej to bym chciała takie jaskrawe np.różowe albo pomarańczowe,bo łatwiej dojrzeć w gąszczach,ale w sklepie jak już mają to standardowe żółtawe :roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna też ma zapędy niszczycielskie,ale wole to niż gubić zabawki kupione za kilka/kilkanaście zł:roll:

Posted

Piłki tenisowe to najpewniej będą w sklepach sportowych... często tam kupowałam.. ale teraz odkryłam lepsze piłki, co się super odbijają i są miękkie i lżejsze.. i nadal żyją.. kosztowały 5-6zł za jedną :eviltong:

u nas największa frajda jest jak wrzucę piłkę w jakieś zarośla i pies ma szukać :lol:

Posted

hejka ;)

Ja nie musze kupowac piłek tenisowych bo kuzynka ma dom który graniczy z kortem i co rano znajduze ich kilkanaście na podwórku :diabloti: wiec zawsze nam daje reklamówke piłek jak chcemy a ja je używam tylko do prania puchowych kurtek żeby rozbijały dobrze puch :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

Ja nie musze kupowac piłek tenisowych bo kuzynka ma dom który graniczy z kortem i co rano znajduze ich kilkanaście na podwórku :diabloti: wiec zawsze nam daje reklamówke piłek jak chcemy a ja je używam tylko do prania puchowych kurtek żeby rozbijały dobrze puch :diabloti:[/QUOTE]

To następnym razem jak będę w PL, to podeślesz mi paczkę z piłkami dla Tory :D

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

Luna chyba chce mnie wykończyć nerwowo,znowu coś strzeliło jej do łba i sobie zrobiła samowolkę.Polazła gdzie chciała w lesie,a ja jej szukałam dobry kwadrans:angryy:
W końcu przestałam ją wołać i wtedy cholera jedna się znalazła.Przestraszyła się ,że mnie nie widzi i nie słyszy i sama zaczęła mnie szukać.Jak do mnie przybiegła to usiadała tuż przy moich nogach ,a uszy przykleiła do głowy ,że niby skruchę okazuje...:mad:
Ciesze się,że Luna robi się samodzielna ,ale nie musi tego tak okazywać i przyprawiać mnie o mini atak serca:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']kogo moje oczy tu widzą:crazyeye::diabloti:[/QUOTE]

No poczułam się w sumie fajnie :evil_lol:

Zaczynam nie nadrabiać u Was :evil_lol:

Strasznie się cieszę w sumie z tego :loveu: Tak się bałam o Was kiedyś a teraz.... wow nie do poznania :)

[quote name='marta.k9080']dobry :smile:

Luna chyba chce mnie wykończyć nerwowo,znowu coś strzeliło jej do łba i sobie zrobiła samowolkę.Polazła gdzie chciała w lesie,a ja jej szukałam dobry kwadrans:angryy:
W końcu przestałam ją wołać i wtedy cholera jedna się znalazła.Przestraszyła się ,że mnie nie widzi i nie słyszy i sama zaczęła mnie szukać.Jak do mnie przybiegła to usiadała tuż przy moich nogach ,a uszy przykleiła do głowy ,że niby skruchę okazuje...:mad:
Ciesze się,że Luna robi się samodzielna ,ale nie musi tego tak okazywać i przyprawiać mnie o mini atak serca:roll:[/QUOTE]
Widzę, że Lunka zaczyna Ci postać figle :)
No nie dziwię się, że prawie dostałaś zawału...