Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']zdolna jesteś:diabloti:[/QUOTE]

ej no bo mi zawsze wychodziły takie miekkie i wyszukałam przepis na niby takie mega chrupiące i były takie chrupiące że rozlewały się w ręce :roll:

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol: to stworzyłaś nowe gofry -extra lejące...

Guest wolfheart
Posted

raczej bym nie skosztowała...:evil_lol:

nie mogę pozbyc się smaku czosnku z ust... zjadłam kawałek czekolady,żułam gumę,wścieknę się jak po umyciu zębów nadal będę czuła czosnek.Po co ja jadłam pizzę z tym sosem na kolację...

Posted

[quote name='marta.k9080']raczej bym nie skosztowała...:evil_lol:

nie mogę pozbyc się smaku czosnku z ust... zjadłam kawałek czekolady,żułam gumę,wścieknę się jak po umyciu zębów nadal będę czuła czosnek.Po co ja jadłam pizzę z tym sosem na kolację...[/QUOTE]

ja jem sos czosnkowy codziennie z uwielbieniem :loveu::loveu::loveu::loveu: nawet do pracy chleb smaruje tym sosem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

to już lekka obsesja...:evil_lol:
ja biorę sos bo ketchup mnie obrzydza,fuj:shake: wzięłabym tabasco ,ale nie było

Posted

[quote name='marta.k9080']to już lekka obsesja...:evil_lol:
ja biorę sos bo ketchup mnie obrzydza,fuj:shake: wzięłabym tabasco ,ale nie było[/QUOTE]

Taaa uwielbiam czosnek :loveu:

a ja lubię nawet ketchup ale tylko z firmy tortex a tabasco też w zasadzie może być :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
a ja lubię nawet ketchup ale tylko z firmy tortex

chyba hortex?:evil_lol:

to ja idę trochę zmoknąć przed snem,spacerek 5-10min i do wyrka
dobranoc :)

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba hortex?:evil_lol:

to ja idę trochę zmoknąć przed snem,spacerek 5-10min i do wyrka
dobranoc :)

a własnie że tortex :eviltong:

też zaraz ide leżakowac ;)

miłego spacerku i dobranoc ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a własnie że tortex :eviltong:

a to wybacz,myślałam że literówkę walnęłaś:oops::evil_lol:

Nie pada dzisiaj u nas,nawet słonko wyszło i mamy 18'C,Luna szalała z kolegami na porannym spacerku i taplała się w kałuży powstałej na podmokniętym polu :evil_lol:

;)

Guest wolfheart
Posted

a udał się :) 3h spacerku w weekend w tym prawie dwie w towarzystwie psów to dla Luny raj na ziemi:p

Posted

[quote name='marta.k9080']a udał się :) 3h spacerku w weekend w tym prawie dwie w towarzystwie psów to dla Luny raj na ziemi:p[/QUOTE]

podziwiam ;)

u nas dzisiaj zimno było ( nadal jest ) wiec chyba bym 3 h nie pochodziła :shake:

Guest wolfheart
Posted

nawet nie wiem kiedy ten czas mija,tak się razem dobrze bawimy ,zresztą ciepło jest jak się ciągle idzie,rzuca patyki,biega,bawi z psami..

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']po czosku i cebuli,pijemy ok 2 litry samej wody,z doświadczenia mojego i znajomych pomaga

dzięki,zapamiętam:-P

[quote name='Kaaasia']http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik008_zps5fa29b3f.jpg Nikt was nie opitala że psy mu po polu latają?

jeszcze nie,psy z tamtych gospodarstw też latają po tych polach ,bez nadzoru:angryy: to będzie na nie:diabloti:

Hello

było słonce,teraz pada bardzo kapryśna ta pogoda:roll:

fotek mało bo na więcej nie zasługujecie :diabloti: (a tak serio to wolałam ganiać się z psami niż focic)

Magda ja właśnie jem lody jogurtowe...:facelick:

http://www.lovenowe.pl/lovenowezdjecia/do_artykulow/kuchnia/grycan_lody_jogurtowe.jpg
te truskawkowe

Posted

Dawaj lody :mad::loveu:
A są takie naprawdę jogurtowe? czyli, troszkę kwaskowate jak jogurt naturalny ;) Bo ja już kilka razy kupiłam (niby) jogurtowe, a one były bardziej śmietankowe niż jogurtowe :roll:

Guest wolfheart
Posted

trudno mi powiedzieć bo nie jadam często tego smaku,no i były pomieszane ze sorbetem/sosem truskawkowym nie wiem czy ten lekko kwaskowaty posmak to był sos czy jogurt,ale były pyyyyyszne :p