łamAga Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzisiaj nie dostała kolacji:diabloti: ale wcześniej pożarła płuca grillowane takie ze zoologicznego ja bym jej przez cały dzień nic nie dała , na drugi dzień by zjadła wszystko razem z miską :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Jak jeszcze raz się zbuntuje ,to nie zobaczy nawet okruszynki jedzenia przez cały dzień:diabloti: Byłam z Lunką na spacerze tak po 20.00 na pół godziny.Idziemy ,a nagle podbiega do nas takie małe coś -ratlerek.Facet mówi,uważaj bo cie wilczur połknie,ja odp.że Luna już jadła.Ale nic mu nie zrobiła,tylko się obwąchały.Spotkałyśmy też beagle'a podszedł do Luny ,ale bał się jej:diabloti: Quote
łamAga Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jak jeszcze raz się zbuntuje ,to nie zobaczy nawet okruszynki jedzenia przez cały dzień:diabloti: Byłam z Lunką na spacerze tak po 20.00 na pół godziny.Idziemy ,a nagle podbiega do nas takie małe coś -ratlerek.Facet mówi,uważaj bo cie wilczur połknie,ja odp.że Luna już jadła.Ale nic mu nie zrobiła,tylko się obwąchały.Spotkałyśmy też beagle'a podszedł do Luny ,ale bał się jej:diabloti: hehehehe neron by go wszamał na jeden raz jak by tylko podszedł :diabloti: fajnie masz ze możesz sobie tak iść z Lunka na spacerek bez obawy wyrwania ręki ;) ide sie szykować do pracy :roll: więc miłego wieczorku i dobranoc ;) Quote
Oscar Patric Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 hej:) u Nas i zimno i pada,Synek nie chce na spacerek:diabloti: mamy okres,w którym Księciu zjada wszystko bez kapryszenia,jestem ciekawa kiedy się on skończy:evil_lol: Quote
Leokadia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dziewczyny i tak pewnie na dłuuuugi spacer poszły, bo im to nawet deszcz nie straszny:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej:) u Nas i zimno i pada,Synek nie chce na spacerek:diabloti: mamy okres,w którym Księciu zjada wszystko bez kapryszenia,jestem ciekawa kiedy się on skończy:evil_lol:[/QUOTE] Oscar jaki książę delikatny,jeszcze go deszcz biedaka rozpuści....:shake::diabloti: [quote name='dOgLoV']hehehehe neron by go wszamał na jeden raz jak by tylko podszedł :diabloti: fajnie masz ze możesz sobie tak iść z Lunka na spacerek bez obawy wyrwania ręki ;-)[/QUOTE] jakby to małe coś było suczką to by zostało połknięte :diabloti: u nas nie pada ;-) no kropi troszkę,ale przecież się nie rozpuścimy od deszczu... mamy16'C niby nie tak źle,chociaż rano było 8'C i założyłam kurtkę bo to jednak za chłodno... Quote
Guest wolfheart Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja musze rowerem dotrzec do pracy :roll:[/QUOTE] cóż..zainwestuj może w płaszcz przeciwdeszczowy :lol: Quote
łamAga Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='marta.k9080']cóż..zainwestuj może w płaszcz przeciwdeszczowy :lol:[/QUOTE] a wiesz że o tym myślałam :eviltong: tzn o kurtce przeciw deszczowej :eviltong: jutro bede w miescie to wejde do tego sklepu w którym nerke kupiłam moze beda mieli jakieś fajne bo w tym roku wiecej deszczu bedzie niż słońca :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='dOgLoV']a wiesz że o tym myślałam :eviltong: tzn o kurtce przeciw deszczowej :eviltong: jutro bede w miescie to wejde do tego sklepu w którym nerke kupiłam moze beda mieli jakieś fajne bo w tym roku wiecej deszczu bedzie niż słońca :roll:[/QUOTE] no jakoś nieciekawie się zaczął ten rok... Quote
łamAga Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='marta.k9080']no jakoś nieciekawie się zaczął ten rok...[/QUOTE] dokładnie , sprawdzałam długoterminówke to nastęone 3 tygodnie prawie cały czas deszcz , moze z kilka dni słonecznych :roll: rewelacja :roll: Quote
kalyna Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ale tu wieje optymizmem :loveu: U nas nikt nie odważy się puścić psy w moim kierunku :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='kalyna']Ale tu wieje optymizmem :loveu: U nas nikt nie odważy się puścić psy w moim kierunku :diabloti:[/QUOTE] w moim raczej też nie,bo opierdzielam równo tych najgłupszych jak np,idiotę z psem wielkości krowy ,który ciągle się nas czepiał,a Luna nie lubi suczek i nachalnych samców też,szczególnie tych rozszczekanych wielkości kota.... tamto małe biegało jakieś 200m przed swoim pańciostwem to nas nie zauważyli zza krzaków życzę dobrej nocy i idę spać,a najpierw jeszcze 5min na siku dla Luny... Quote
kalyna Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='marta.k9080']w moim raczej też nie,bo opierdzielam równo tych najgłupszych jak np,idiotę z psem wielkości krowy ,który ciągle się nas czepiał,a Luna nie lubi suczek i nachalnych samców też,szczególnie tych rozszczekanych wielkości kota.... tamto małe biegało jakieś 200m przed swoim pańciostwem to nas nie zauważyli zza krzaków życzę dobrej nocy i idę spać,a najpierw jeszcze 5min na siku dla Luny...[/QUOTE] Ja nawet nic nie muszę mówić :diabloti: wystarczy, że pojawiam się na horyzoncie :evil_lol: Nie ukrywam, bo jest to bardzo wygodne, a lepsze to niż podbiegacze itp. Ciapka sobie zlewają i muszę go bronić.. Z Owczarami nie mam takich atrakcji. buu to moje jeszcze na kolację czekają, zła Pańcia ze mnie :shake: dobranoc Quote
Oscar Patric Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='marta.k9080']Oscar jaki książę delikatny,jeszcze go deszcz biedaka rozpuści....:shake::diabloti: bo On z czekolady jest:evil_lol::eviltong: a Ja z cukru:lol: miłego weekendu,całuski dla Luny zasyłamy:) Quote
Sonka95 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Jak ja zobaczyłam prognoze 16 dniową to się załamałam ... dopiero od 6 czerwca będzie słońce i cieplutko :-o Quote
Guest wolfheart Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Hej ,bardzo deszczowo rano wróciłyśmy przemoczone ,ale zadowolone :p skakanie w kałuże to dobra zabawa:p cały dzień pada ,a chwilami dosłownie leje i ledwo 12'C mamy przejadłam się niemożliwe,chyba pęknę ,od rana wpierd*lam słodycze,ciasto,a na kolację była pizza(odbija mi się sosem czosnkowym). To przez moją mamę już w przeddzień Dnia Matki uraczyła nas pysznościami:evil_lol::loveu: Luna też dostała worek smaczków,żeby nie było,że pańcia sama się opycha:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 No to dzionek mozesz zaliczyć do udanych :diabloti: ja robiłam dzisiaj gofry z nowego przepisu i wyszła kicha hehe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 no bardzo udany:diabloti: gofry..ojojoj nie dzisiaj bo rzygnę...:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='marta.k9080']no bardzo udany:diabloti: gofry..ojojoj nie dzisiaj bo rzygnę...:evil_lol:[/QUOTE] były straszne , psy zjadły prawie wszystkie :diabloti: Quote
Recommended Posts