Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Noto pustki będą na dogo :evil_lol:

Mi też szkoda dnia, ale łóżko za bardzo rano mnie trzyma.. i nie chce puścić :shake:

My mamy neta z Orange... już któryś rok :)

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Cześć Luneczki :loveu:

kogo moje oczy tu widzą:crazyeye::diabloti:

Hej Wszystkim,
jeszcze mam neta:lol:

Luna doprowadza mnie dzisiaj do szału,nie zjadła niczego, a sępi nasze żarło i marudzi o smaczki:angryy: Mięso w misce powąchała i "ja nie będę tego jadła" nosz k***a mam ochotę zrobić jej kilkudniowy post(ale nie zrobię).

Śniło mi się znowu ,że miałam DONka,szczeniora taką słodką, puchatą kluchę:loveu::placz::placz: i ciągle nosiłam go na rękach i wtulałam w niego twarz.To ja już wolę koszmary śnic,bo po takich snach jak ten ,to tylko mi żal:placz:

Posted

Jak ja jeszcze nie miałam psa a bardzo chciałam mieć ( rodzice mi nie pozwalali ) tez nie lubiłam tych snów , bo jak sie budziłam to strasznie bolało że jednak tego psiaka przy mnie nie ma :-(

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Jak ja jeszcze nie miałam psa a bardzo chciałam mieć ( rodzice mi nie pozwalali ) tez nie lubiłam tych snów , bo jak sie budziłam to strasznie bolało że jednak tego psiaka przy mnie nie ma :-(

u mnie to już graniczy z obsesją...:shake: jeden pies to za mało:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a dwa wiecej obowiązków :eviltong:

i więcej do kochania:loveu:

Guest wolfheart
Posted

Hello ,

Luna w dalszym ciągu doprowadza mnie do szału,rano jakoś namówiłam ją na jedzenie,zjadła suchą karmę o smaku cielęciny ,którą dosmaczyłam jej pasztetem:roll:

Na spacerku wzięła się za bary ze Sabą(DONka) eh...one obie zachowują się jakby im na mózg padło.Jak nie Luna zaczyna,to Saba i tak w kółko:angryy:

W domu Luna oczywiście przyszła do mnie z piłką,pobawic się "na zgodę".Cwana bestia.

Mamy 15'C i rano kropił deszcz,cały tydzień ma tak być...

Posted

Jak nie chce jeść to znaczy że nie jest głodna. Się przegłodzi i zje wszystko. Wiem że takie grymaszenie przy misce jest strasznie wkurzające ale nie ma co szlaleć i prosić aby coś zjadła ;).

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Śniło mi się znowu ,że miałam DONka,szczeniora taką słodką, puchatą kluchę:loveu::placz::placz: i ciągle nosiłam go na rękach i wtulałam w niego twarz.To ja już wolę koszmary śnic,bo po takich snach jak ten ,to tylko mi żal:placz:

Mnie się śniło że znalazłam pieska. Ktoś go w worku na śmieci wyrzucił :placz: Wyglądał jak mały beagle o umaszczeniu ONka :loveu: Wzięłam go na ręce i przytuliłam :loveu: I wtedy zadzwonił ten cholerny budzik :mad:

Guest wolfheart
Posted

Kaaasia napisał(a):
Jak nie chce jeść to znaczy że nie jest głodna. Się przegłodzi i zje wszystko. Wiem że takie grymaszenie przy misce jest strasznie wkurzające ale nie ma co szlaleć i prosić aby coś zjadła ;).

to znaczy ,że wybrzydza,bo cholera smaczki zjada,ciastka,żwacze itp a z miski to nie łaska:angryy: ma szczęście ,że rano zjadła :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
to znaczy ,że wybrzydza,bo cholera smaczki zjada,ciastka,żwacze itp a z miski to nie łaska:angryy: ma szczęście ,że rano zjadła :diabloti:

u Nas podobnie z miski bleeeeee,a odemne to już cacy:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):
u Nas podobnie z miski bleeeeee,a odemne to już cacy:evil_lol:

specjalnie to robią,żeby mieć miejsce w żołądkach na więcej smaczków...:mad: ale nie ma tak dobrze,smaczki są na deser,czyli po zjedzeniu z miski

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

Lunka buntownik :cool3:

jak ja jej dam bunt,to jej się odechce na wieki wieków:mad:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
przegłodz ją z jeden dzien ;)

dzisiaj nie dostała kolacji:diabloti: ale wcześniej pożarła płuca grillowane takie ze zoologicznego