Leokadia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja jak muszę wstać o tej 5 to później mam tak zrypany dzień, że cały praktycznie mam ochote przespać. Chociaż jak ktoś już wpadnie w rytm i tak codziennie będzie wstawał to mu sie przestawi i nie będzie tak źle, ale i tak będę takiego podziwiać za chęci:p Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 ja nie umiem spać jak jest jasno...także ze wschodem słońca wstaję i ja:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 ja, skądże:siara::evil_lol: przynajmniej możemy używać spaceru do woli,cała trasa nasza,zwalniam Lunkę ze smyczy zaraz po wejściu do parku,a jak łażą ludzie ,to dopiero przy wejściu do lasu:roll: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja nie umiem spać jak jest jasno...także ze wschodem słońca wstaję i ja:evil_lol: dlatego ja sobie założyłam rolete ciemny grafit , jak ja zasłonie to słonce moze napitalac a ja ma ciemniutko w pokoju jak w nocy :eviltong: po nockach super sprawa :cool3: Quote
kalyna Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie umiem spać jak jest jasno...także ze wschodem słońca wstaję i ja:evil_lol: o mój Ty Boże :-o Ja zawsze planuję, ze jak zrobi się ciepło to będę wstawać o 6 rano, bo to już widno i maszerować na długi spacer.... i jestem potem wku*** jak wstaję po 8.. a tragedia jest jak obudzę się o 10... wtedy chodzę pół dnia wściekła... :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 dOgLoV napisał(a):dlatego ja sobie założyłam rolete ciemny grafit , jak ja zasłonie to słonce moze napitalac a ja ma ciemniutko w pokoju jak w nocy :eviltong: po nockach super sprawa :cool3: fajnie,ale u mnie chyba by się nie sprawdziło,jak już wiem kiedy się robi jasno to i tak mam ochotę wstać kalyna napisał(a):o mój Ty Boże :-o a co w tym dziwnego?:evil_lol: po co mam łazić jak się ludzie pałętają,jak mogę pójść i mieć ciszę,spokój i wolną przestrzeń Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja też wolę stać wcześniej i mieć coś z dnia, niż spać do południa :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 dOgLoV napisał(a):podziwiam :roll: ależ nie masz czego...ja to robię dla własnej wygody:diabloti: Jak nie będzie mnie na dogo przez kilka dni,to znaczy ,że padł mi net i czekam na nową umowę:lol: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):ależ nie masz czego...ja to robię dla własnej wygody:diabloti: Jak nie będzie mnie na dogo przez kilka dni,to znaczy ,że padł mi net i czekam na nową umowę:lol: Ja mam wygode jak mogę poleżakować do 11stej :loveu: ale oczywiscie jak ide spac dzień wczesniej a nie po nocce :mad: Ty nam tu nie wariuj :angryy: Quote
*Magda* Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Mnie nie będzie, Marty nie będzie... przechlapane Aga :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Mamy teraz 12GB,a nowa umowa (PLAY) będzie na 15GB za tą samą cenę Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie umiem spać jak jest jasno...także ze wschodem słońca wstaję i ja:evil_lol: czyli wysypiasz się w zimie, bo wtedy później wstaje słońce, tak? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Pixeloza napisał(a):czyli wysypiasz się w zimie, bo wtedy później wstaje słońce, tak? :evil_lol: nie do końca...ogólnie to od zawsze cierpię na bezsenność,nie umiem długo spać:roll: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 magdabroy napisał(a):Mnie nie będzie, Marty nie będzie... przechlapane Aga :diabloti: nawet mnie nie denerwujcie :placz: marta.k9080 napisał(a):Mamy teraz 12GB,a nowa umowa (PLAY) będzie na 15GB za tą samą cenę to nie ma sie co zastanawiac :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 dOgLoV napisał(a):nawet mnie nie denerwujcie :placz: to nie ma sie co zastanawiac :cool3: ze zemsty zasmapujesz nam galerie... no bo przedłużamy 3. rok w PLAY i za każdy dodają GB:p Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):ze zemsty zasmapujesz nam galerie... no bo przedłużamy 3. rok w PLAY i za każdy dodają GB:p albo walne focha i tez nie bede wchodziła :eviltong: ja mysle nad play-em ale jak mi sie skonczy umowa na telefon ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nie wchodź,będę miała mniej do nadrabiania:diabloti: Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):Nie wchodź,będę miała mniej do nadrabiania:diabloti: ale musze wchodzic zeby sprawdzac czy jesteś :eviltong: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie do końca...ogólnie to od zawsze cierpię na bezsenność,nie umiem długo spać:roll: przeciwieństwo :evil_lol: Ja potrafię spać do 13 :lol: Tylko pies około 10 wstaje i piszczy że mam wstać i się ruszyć :painting: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 dOgLoV napisał(a):ale musze wchodzic zeby sprawdzac czy jesteś :eviltong: to sprawdzaj,ale nic nie pisz :diabloti: Pixeloza napisał(a):przeciwieństwo :evil_lol: Ja potrafię spać do 13 :lol: Tylko pies około 10 wstaje i piszczy że mam wstać i się ruszyć :painting: jakbym miała tak późno wstać,to stwierdziłabym że już mi się nie opłaca...:evil_lol: Miłych snów.Ja idę jeszcze na krótki spacer z Lunką:p Quote
łamAga Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):to sprawdzaj,ale nic nie pisz :diabloti: jakbym miała tak późno wstać,to stwierdziłabym że już mi się nie opłaca...:evil_lol: Miłych snów.Ja idę jeszcze na krótki spacer z Lunką:p komu dobranoc to dobranoc :eviltong: miłego spacerku ;) Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):jakbym miała tak późno wstać,to stwierdziłabym że już mi się nie opłaca...:evil_lol: Miłych snów.Ja idę jeszcze na krótki spacer z Lunką:p Jak się kładę o 2 w nocy to ma sens :evil_lol: Miłego spacerku :hand: Quote
Recommended Posts