Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Mało jest smaków lodów ,których nie lubię:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

nie przepadam za owocowymi chyba ,że są to sorbety:p

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Mam uraz do zielonej budki , rok temu teściowa próbowała mnie otruć lodami tej firmy , były miętowo - czekoladowe :saeek:

bo to teściowa...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

no wiesz...mięta i czekolada to jest pyszne:p

Guest wolfheart
Posted

jak można nie lubić męty i czekolady:crazyeye:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak można nie lubić męty i czekolady:crazyeye:

a jak można lubic :crazyeye:

czekolade milke np czy nutelle to tak ale nie lody czekoladowe fuj :shake:

Guest wolfheart
Posted

ja tak mam z lodami owocowymi np.truskawki uwielbiam ,ale lody truskawkowe...fuj ,ohyda:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja tak mam z lodami owocowymi np.truskawki uwielbiam ,ale lody truskawkowe...fuj ,ohyda:shake:

ja truskawkowe lubie ale malinowych już nie ....

Guest wolfheart
Posted

Jutro moja mama i ja idziemy do hurtowni za miasto,po karnisze.Luna się przejdzie spory kawałek drogi:p

Guest wolfheart
Posted

raczej będzie akcja-wariacja...:evil_lol: tam jest droga/ścieżka ,a obok pas dla rowerów,nieźle się zapowiada...:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
raczej będzie akcja-wariacja...:evil_lol: tam jest droga/ścieżka ,a obok pas dla rowerów,nieźle się zapowiada...:p

jeszcze Cie zadzwi jaka spokojna będzie :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

ależ ja na to liczę:p nigdy nie zakładam z góry,że będzie źle bo wierzę w moja Lunkę,choć fakt faktem ,że ona lubi sobie strzelić rozpierduchę raz na jakiś czas:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakbyś postawiła lody jogurtowe, to bym się skusiła ;)

A tak swoją drogą, to czekolada+mięta= pychota :loveu:

gdyby nie mięta :evil_lol:

Ja lubię niemal wszystkie smaki, tylko mięta, pistacja i kawa mnie odrzuca :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Hello :)

niedawno wróciłyśmy ze spacerku,niestety w hurtowni nie było karniszy,ale i tak warto było się przejść :)
Zrobiłyśmy 7km(już w dwie strony) Luna chwilę biegała też po parku.
Ogólnie ładnie się zachowywała,tylko była bardzo roztargniona przez tą całą nową dla niej trasę :lol:

Spotkałyśmy po drodze jakiegoś psa prawie wielkości Luny,miał obrożę,ale biegał sam...przyjazny był.Wracając znów go spotkałyśmy,pogłaskałam go i wtedy Luna go huknęła(czyli szczeko-warknięcie) eh moja zazdrośnica mała...:evil_lol:

Posted

Co do lodów to ja wgl nie przepadam za owocowymi, a za adwokatowe to bym się dała pokroić, ogólnie kawowe, czekoladowe to te najlepsze:p

A tobe dziewczyno zazdroszczę tych chęci wstawania i latania z psem o takich godzinach, dobrze, że mój pies jest wyrozumiały:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
A tobe dziewczyno zazdroszczę tych chęci wstawania i latania z psem o takich godzinach, dobrze, że mój pies jest wyrozumiały:evil_lol:

o 5.00 rano jest super:p i tak już nie śpię o tej porze...