Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie też jest słoneczko :) Ty zawsze masz lepszą pogodę niż my:mad: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 własnie :mad: chociaz u nas było dzisiaj ładne słoneczko :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):Nie zawsze :eviltong: ale przeważnie jednak masz:eviltong: czemu ja wpie*dalam płatki-granolę słodką jak cholera ,tuż przed snem...:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a): czemu ja wpie*dalam płatki-granolę słodką jak cholera ,tuż przed snem...:evil_lol: Bo jesteś łakomczuch :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a): czemu ja wpie*dalam płatki-granolę słodką jak cholera ,tuż przed snem...:evil_lol: żeby mi nie było przykro że sama opchałam sie słodkościami przed snem :diabloti: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 magdabroy napisał(a):Ja za to piję słodkie winko :loveu: winka nie lubię :eviltong: w ogóle dzisiaj alkohol zle mi sie kojarzy , szłam na śniadanie w pracy i mijałam taka babke , pracuje juz ładnych parenascie lat w tej firmie i ma umowe na stałe , ale jakos tak dziwnie wolno szła jak by siły nie miała , koleżanka która szła ze mną spytała jej czy sie zle czuje czy jej słabo ale ona nic nie powiedziała , za poł godziny sie dowiadujemy że ją wyprowadzili bo dali jej balonik a ona miała pół promila :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='dOgLoV']żeby mi nie było przykro że sama opchałam sie słodkościami przed snem :diabloti: nie ma to jak wspólne obżarstwo, tak Magda masz rację jestem łakomczuchem... zrobiłam sobie kuku w rękę,bawiłam się z Lunką w szarpanie sznurem...Luna jest taka zawzięta w tej zabawie,że ja dosłownie rzucam nią w powietrzu,a ona i tak trzyma sznur z całej siły,no i chyba mi coś w żyle napuchło bo mam gulę i boli.... Quote
marta1624 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) Wstawiam zdjęcia mojej Kajki, jako że już ostatni spacer za nami:) Oto moja Kaja: Teraz wygląda tak (ona też uwielbia wodę:)): Edited May 13, 2013 by marta1624 Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):myslałam że to Lunka :oops: podobne...tak jak Neron i Luna w okresie szczenięctwa :p Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):podobne...tak jak Neron i Luna w okresie szczenięctwa :p dokładnie , sa identyczni :loveu: Quote
marta1624 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) Jak oglądałam zdjęcia Lunki z tatą to on myślał, że zrobiłam galerię naszej Kajki. Na niektórych zdjęciach wyglądają identycznie:) I z tego co pamiętam są w podobnym wieku (moja jest z 29.01.2012r). Gratuluje wyjścia z większości problemów strachowych Lunki- ja do dzisiaj walczę o to, żeby Kaja przestała się bać innych psów. U mojej niestety strach=atak na obcego psa. Plus agresja na tle dominacyjnym i terytorialnym do suk.... Niekiedy tracę już nadzieję na to, że będę mieć normalnego psa. Edited May 13, 2013 by marta1624 Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie , sa identyczni :loveu: pozwoliłam sobie skopiować od Ciebie foteczkę i zestawić z moją:oops: Luna i Neron(z galerii dOgLoV) Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta1624 napisał(a):Jak oglądałam zdjęcia Lunki z tatą to on myślał, że zrobiłam galerię naszej Kajki. Na niektórych zdjęciach wyglądają identycznie:) I z tego co pamiętam są w podobnym wieku (moja jest z 29.01.2012r). Gratuluje wyjścia z większości problemów strachowych Lunki- ja do dzisiaj walczę o to, żeby Kaja przestała się bać innych psów. U mojej niestety strach=atak na obcego psa. Plus agresja na tle dominacyjnym i terytorialnym do suk.... Niekiedy tracę już nadzieję na to, że będę mieć normalnego psa. Luna też nie lubi suczek,ale ja wypracowałam taki respekt Luny do siebie,że mam nad nią niemal całkowitą kontrolę,i zanim Luna zrobi coś głupiego to "zastanawia" się czy aby na pewno warto...np.ostatnio chciała uciec przed rowerem,ale ja dosłownie ryknęłam na nią ,że ma być spokój i Lunie odechciało się wpadać w panikę Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):są identyczni :loveu::loveu::loveu::loveu: naprawdę:loveu: Quote
marta1624 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 To jeżeli można dodam moją do kolekcji:) (przepraszam za wielkość fotek ale mniejszych nie mogę wstawić): Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 słodziak :loveu: ja chce małego szczeniaczka :placz: Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 my idziemy na dwór na moment ,a potem spać..nie nagadać mi tu za dużo;):mad: Dobranoc:p PS.Aga ja też chcę (czarnego i tylko czarnego DONa:diabloti:) Quote
Recommended Posts