Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a): dawaj browara :evil_lol: :evil_lol: a wiesz ,że są takie psie piwska...można zamówić przez neta Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 wiem, ale to nie ma nic wspólnego z piwem ;) Poza tym, pies powinien pić wodę, a nie jakieś wynalazki ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):wiem, ale to nie ma nic wspólnego z piwem ;) Poza tym, pies powinien pić wodę, a nie jakieś wynalazki ;) no wiadomo,jeszcze by tego brakowało,żeby psa poić piwem:evil_lol: ale czego to ludzie nie wymyślą... Quote
Sonka95 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol: a wiesz ,że są takie psie piwska...można zamówić przez neta Czytałam o tym jakiś czs temu w PP :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Sonka95']Czytałam o tym jakiś czs temu w PP :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='marta.k9080'] Także słyszałam o psi piwie,ale Synek nie dostanie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 unikatowydiament napisał(a):Także słyszałam o psi piwie,ale Synek nie dostanie:evil_lol: Luna też nie skosztuje,chociaż jest pełnoletnia:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 unikatowydiament napisał(a):Także słyszałam o psi piwie,ale Synek nie dostanie:evil_lol: Nie maa, potem mi się pies pijany po wsi będzie się szlajał :evil_lol: Quote
Besti Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Hahaha przesada trochę:P Do ludzi widzę w obróżce Luna wychodzi:D Quote
marta1624 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Witamy Lunkę i właścicielkę! Od dłuższego czasu czytam wasz wątek, bo nie powiem mamy chyba wiele wspólnego xD Mam strasznie podobną sunię do twojej, jak siostry. I moja również do lękliwych należy. Nawet w podobnym wieku są :) Jeżeli pozwolisz to wstawię jutro jej fotkę. Śliczna jest twoja Lunka, i gratuluję takiego "oswojenia" jej z nowościami (które nie zawsze są takie straszne). Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='marta1624']Witamy Lunkę i właścicielkę! Od dłuższego czasu czytam wasz wątek, bo nie powiem mamy chyba wiele wspólnego xD Mam strasznie podobną sunię do twojej, jak siostry. I moja również do lękliwych należy. Nawet w podobnym wieku są :) Jeżeli pozwolisz to wstawię jutro jej fotkę. Śliczna jest twoja Lunka, i gratuluję takiego "oswojenia" jej z nowościami (które nie zawsze są takie straszne). Hej witaj w naszej galerii :p oczywiście wstawiaj fotkę :) i dziękuję za miłe słowa :) [quote name='Besti']Do ludzi widzę w obróżce Luna wychodzi bo na łańcuszku muszę korygować,a w kolcach to się Luna sama jakoś pilnuje... Hello :) dzisiejszy dzień nieco bardziej słoneczny i tylko raz kropiło,byłyśmy w lesie na spacerku...Luna se sarenkę pogoniła,ale miała radochę bo od 3 tyg żadnej nie ścigała:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 hej:) u Nas nie padało w ogóle,nawet słoneczko świeci:) Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 unikatowydiament napisał(a):hej:) u Nas nie padało w ogóle,nawet słoneczko świeci:) teraz też u nas świeci,ale deszczowe dni też są ok bo mało ludzi się pałęta.... Quote
Sonka95 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):teraz też u nas świeci,ale deszczowe dni też są ok bo mało ludzi się pałęta.... U nas tez sie rozpogadza ;) no to jest jeden z plusów ... tylko moja nie lubi deszczu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;-) u nas dzisiaj słoneczko :loveu: Hej :-P jak jutro będzie ładnie to nad Wisłę chyba pójdziemy Sonka95 napisał(a):U nas tez sie rozpogadza ;) no to jest jeden z plusów ... tylko moja nie lubi deszczu :diabloti: a co Sonia taka królewna delikatna....boi się ,że jej deszcz futerko zniszczy?:diabloti: Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):Hej :-P jak jutro będzie ładnie to nad Wisłę chyba pójdziemy ale macie fajnie , ja będe w pracy jak bedzie najlepsza pogoda :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dOgLoV napisał(a):ale macie fajnie , ja będe w pracy jak bedzie najlepsza pogoda :roll: dopóki wojsko ma poligon na ćwiczenia nad Wisłą to i tak nie przejeździmy całej drogi wałem:angryy:,najwyżej z brzegu Luna popływa i zawrócimy Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):dopóki wojsko ma poligon na ćwiczenia nad Wisłą to i tak nie przejeździmy całej drogi wałem:angryy:,najwyżej z brzegu Luna popływa i zawrócimy ale i ak fajny spacerk będziecie mialy ;) Quote
Sonka95 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a): a co Sonia taka królewna delikatna....boi się ,że jej deszcz futerko zniszczy?:diabloti: Chyba tak :diabloti: , bo tylko jak pada to chodzi pod drzewami , zeby nie moknąć :evil_lol: a pierwsze co robi jak tylko wyjdzie z klatki to sie rozgląda i jak zobaczy , ze pada to nie chce iść bez pociągniecia na smyczy ... Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Sonka95 napisał(a):Chyba tak :diabloti: , bo tylko jak pada to chodzi pod drzewami , zeby nie moknąć :evil_lol: a pierwsze co robi jak tylko wyjdzie z klatki to sie rozgląda i jak zobaczy , ze pada to nie chce iść bez pociągniecia na smyczy ... :evil_lol: Luna to menel tak samo jak ja,nie straszny nam deszcz,błoto i wiatr.Im gorzej wyglądamy po spacerze tym zabawa była lepsza....:diabloti: Quote
Besti Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol: Luna to menel tak samo jak ja,nie straszny nam deszcz,błoto i wiatr.Im gorzej wyglądamy po spacerze tym zabawa była lepsza....:diabloti: Najlepszy jest z pewnością powrót do domu, podwójny prysznic:P Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Besti napisał(a):Najlepszy jest z pewnością powrót do domu, podwójny prysznic:P no ba :evil_lol: najpierw Luna,później trzeba wypłukać błoto z wanny żebym mogła i ja się umyć :evil_lol:że o praniu moich rzeczy nie wspomnę... Quote
Recommended Posts