Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
dawaj browara :evil_lol:

:evil_lol: a wiesz ,że są takie psie piwska...można zamówić przez neta

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
wiem, ale to nie ma nic wspólnego z piwem ;) Poza tym, pies powinien pić wodę, a nie jakieś wynalazki ;)

no wiadomo,jeszcze by tego brakowało,żeby psa poić piwem:evil_lol: ale czego to ludzie nie wymyślą...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Czytałam o tym jakiś czs temu w PP :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):
Także słyszałam o psi piwie,ale Synek nie dostanie:evil_lol:

Luna też nie skosztuje,chociaż jest pełnoletnia:evil_lol:

Posted

Także słyszałam o psi piwie,ale Synek nie dostanie:evil_lol:

Nie maa, potem mi się pies pijany po wsi będzie się szlajał :evil_lol:

Posted

Witamy Lunkę i właścicielkę! Od dłuższego czasu czytam wasz wątek, bo nie powiem mamy chyba wiele wspólnego xD Mam strasznie podobną sunię do twojej, jak siostry. I moja również do lękliwych należy. Nawet w podobnym wieku są :) Jeżeli pozwolisz to wstawię jutro jej fotkę. Śliczna jest twoja Lunka, i gratuluję takiego "oswojenia" jej z nowościami (które nie zawsze są takie straszne).

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Witamy Lunkę i właścicielkę! Od dłuższego czasu czytam wasz wątek, bo nie powiem mamy chyba wiele wspólnego xD Mam strasznie podobną sunię do twojej, jak siostry. I moja również do lękliwych należy. Nawet w podobnym wieku są :) Jeżeli pozwolisz to wstawię jutro jej fotkę. Śliczna jest twoja Lunka, i gratuluję takiego "oswojenia" jej z nowościami (które nie zawsze są takie straszne).

Hej witaj w naszej galerii :p oczywiście wstawiaj fotkę :) i dziękuję za miłe słowa :)

[quote name='Besti']Do ludzi widzę w obróżce Luna wychodzi

bo na łańcuszku muszę korygować,a w kolcach to się Luna sama jakoś pilnuje...

Hello :)
dzisiejszy dzień nieco bardziej słoneczny i tylko raz kropiło,byłyśmy w lesie na spacerku...Luna se sarenkę pogoniła,ale miała radochę bo od 3 tyg żadnej nie ścigała:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej:)

u Nas nie padało w ogóle,nawet słoneczko świeci:)

teraz też u nas świeci,ale deszczowe dni też są ok bo mało ludzi się pałęta....

Posted

marta.k9080 napisał(a):
teraz też u nas świeci,ale deszczowe dni też są ok bo mało ludzi się pałęta....

U nas tez sie rozpogadza ;) no to jest jeden z plusów ... tylko moja nie lubi deszczu :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;-)

u nas dzisiaj słoneczko :loveu:

Hej :-P jak jutro będzie ładnie to nad Wisłę chyba pójdziemy

Sonka95 napisał(a):
U nas tez sie rozpogadza ;) no to jest jeden z plusów ... tylko moja nie lubi deszczu :diabloti:

a co Sonia taka królewna delikatna....boi się ,że jej deszcz futerko zniszczy?:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ale macie fajnie , ja będe w pracy jak bedzie najlepsza pogoda :roll:

dopóki wojsko ma poligon na ćwiczenia nad Wisłą to i tak nie przejeździmy całej drogi wałem:angryy:,najwyżej z brzegu Luna popływa i zawrócimy

Posted

marta.k9080 napisał(a):
dopóki wojsko ma poligon na ćwiczenia nad Wisłą to i tak nie przejeździmy całej drogi wałem:angryy:,najwyżej z brzegu Luna popływa i zawrócimy

ale i ak fajny spacerk będziecie mialy ;)

Posted

marta.k9080 napisał(a):

a co Sonia taka królewna delikatna....boi się ,że jej deszcz futerko zniszczy?:diabloti:

Chyba tak :diabloti: , bo tylko jak pada to chodzi pod drzewami , zeby nie moknąć :evil_lol: a pierwsze co robi jak tylko wyjdzie z klatki to sie rozgląda i jak zobaczy , ze pada to nie chce iść bez pociągniecia na smyczy ...

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Chyba tak :diabloti: , bo tylko jak pada to chodzi pod drzewami , zeby nie moknąć :evil_lol: a pierwsze co robi jak tylko wyjdzie z klatki to sie rozgląda i jak zobaczy , ze pada to nie chce iść bez pociągniecia na smyczy ...

:evil_lol: Luna to menel tak samo jak ja,nie straszny nam deszcz,błoto i wiatr.Im gorzej wyglądamy po spacerze tym zabawa była lepsza....:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:evil_lol: Luna to menel tak samo jak ja,nie straszny nam deszcz,błoto i wiatr.Im gorzej wyglądamy po spacerze tym zabawa była lepsza....:diabloti:

Najlepszy jest z pewnością powrót do domu, podwójny prysznic:P

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Najlepszy jest z pewnością powrót do domu, podwójny prysznic:P

no ba :evil_lol: najpierw Luna,później trzeba wypłukać błoto z wanny żebym mogła i ja się umyć :evil_lol:że o praniu moich rzeczy nie wspomnę...