łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Martusia :) Leniwa jesteś :mad: Ja chodzę zawsze na spacer, bez względu na pogodę ;) Przez te 3 lata co ma Tora, nie było dnia, żeby nie była na spacerku ;) co fakt to fakt :roll: podziwiam ;) Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 dOgLoV napisał(a):co fakt to fakt :roll: podziwiam ;) 1x to jest minimum ;) A jak jest pogoda, to są 2 albo i 3 spacerki ;) A jak nie, to do ogródka na siku ;) Teraz jak biegam te 3x w tygodniu, to w ogóle Tora ma jeszcze lepiej :) Quote
Guest wolfheart Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):1x to jest minimum ;) A jak jest pogoda, to są 2 albo i 3 spacerki ;) A jak nie, to do ogródka na siku ;) Teraz jak biegam te 3x w tygodniu, to w ogóle Tora ma jeszcze lepiej :) ja nie biegałam jak były te upały,Luna nie miała ochoty na wysiłek..... Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):1x to jest minimum ;) A jak jest pogoda, to są 2 albo i 3 spacerki ;) A jak nie, to do ogródka na siku ;) Teraz jak biegam te 3x w tygodniu, to w ogóle Tora ma jeszcze lepiej :) Jak jest pogoda to robimy psiakom długi spacer 2-3 godzinny ale jak pada to musi im wystarczyć podwórek :roll: biegasz z Torką ?? Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja nie biegałam jak były te upały,Luna nie miała ochoty na wysiłek..... Tora nawet w te upały za piłką chciała biegać :roll: nie normalna jakaś :evil_lol: dOgLoV napisał(a): biegasz z Torką ?? Tak, z Torką ;) Fajnie się biega jak jest towarzystwo :) Quote
Guest wolfheart Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):Tora nawet w te upały za piłką chciała biegać :roll: nie normalna jakaś :evil_lol: Luna też,ale kilka razy i dalej tylko truchtała sobie.... Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a): Tak, z Torką ;) Fajnie się biega jak jest towarzystwo :) nie wątpie , ale ja z Neronem to bym sobie nie pobiegała :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 dOgLoV napisał(a):nie wątpie , ale ja z Neronem to bym sobie nie pobiegała :diabloti: To spróbuj z Qwenduchą ;) Przez te 2 miechy co biegam, waga spadła o 2,5kg :Cool!: Quote
Guest wolfheart Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):Przez te 2 miechy co biegam, waga spadła o 2,5kg :Cool!: gratki :) ja się nie ważę,bardziej zależy mi na uformowaniu mięśni Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):To spróbuj z Qwenduchą ;) Przez te 2 miechy co biegam, waga spadła o 2,5kg :Cool!: :roflt::roflt::roflt::roflt:aleś mnie rozbawiła , równie dobrze mogła bym biec z oponą :evil_lol: oooo gratki :multi: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):gratki :) ja się nie ważę,bardziej zależy mi na uformowaniu mięśni Dzięki ;) A ja chcę się pozbyć "prezentu" po Theosiu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt:aleś mnie rozbawiła , równie dobrze mogła bym biec z oponą :evil_lol: oooo gratki :multi: Jakby się dziewczyna rozruszała, to może by się zmieniła :D Dziękuję :) Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 magdabroy napisał(a):Jakby się dziewczyna rozruszała, to może by się zmieniła :D Dziękuję :) ehee ona wiecznie śpi a jak ma iść gdzieś to powłóczy nogami i idzie jak niedzwiedz :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Hej :-P pada sobie deszcz przez cały dzień i nawet nam się to podoba :) mało ludzi,przyjemny chłodek... Rano był spacerek z Luny kolegami ,a później poszłyśmy na "cywilizowany" spacerek...:evil_lol: I bardzo jestem z Lunki zadowolona,oprócz jednego mini incydentu z kretynem trząsającym parasolem,Luna zachowywała się bardzo ładnie,z coraz większym zainteresowaniem bada tereny,nie boi już się przystanąć powąchać,przechodzi normalnie obok ludzi,nawet sobie toaletę zrobiła na trawniku,pomimo ulicznego hałasu:evil_lol: A teraz po raz pierwszy "cywilizowane" foteczki:razz: Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 dOgLoV napisał(a):super foteczki :loveu: dziękuję:p Quote
Sonka95 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Fajne foteczki :) jaka zaciekawiona :loveu: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik068_zps82b74b6b.jpg Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Sonka95 napisał(a):Fajne foteczki :) jaka zaciekawiona :loveu: dzięki :) Luna tak na każdy stragan kładła łapki:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzięki :) Luna tak na każdy stragan kładła łapki:evil_lol: Zagląda bo myśli , ze coś dostanie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Sonka95 napisał(a):Zagląda bo myśli , ze coś dostanie :evil_lol: dostała pochwałę za to,że ciekawsko wszystko obwąchiwała i oglądała zupełnie nie przejmując się gwarem,ten stragan jest w pobliżu Stokrotki i PKS także ,wielkie brawa dla Lunki:multi: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik072_zps1bd39e33.jpg dawaj browara :evil_lol: Quote
Recommended Posts