Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A Ty jesteś absolutnie posłuszna? :mad::eviltong:

ja nie muszę...:eviltong::diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Aż ta bardzo daleko jej nie pozwalam,bo prąd ją porwie....

Kamizelkę zakładam jej ,jak idziemy do miasta

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

Dzisiaj tylko na chwilkę wpadam,bo miałyśmy mini remont i trzeba teraz trochę ogarnąć...;)
Także życzymy miłego wieczorku i do jutra:p

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
A co to za remoncik ? :)

trzeba było wsadzić nowe płytki w łazience i kuchni,przy oknach i drzwiach,bo zostały wcześniej wykute przy wstawianiu nowych ram:roll:

Luna ładnie zniosła obcych w domu.Obszczekała,obwarczała i podglądała z pokoju przez uchylone drzwi.Podejść nie miała odwagi,bo hałasowali maszyną do przycinania płytek i mieli dużo "strasznych " narzędzi :evil_lol:

A tak w ogóle to dzień dobry :)
Duszno u nas dzisiaj,ciepło ale słońca brak.Nie lubię jak jest tak "ciężko" na dworze,Luna też nie.
Na spacerku spotkałyśmy dawno nie widzianą Sabę,to nasza znajoma 4letnia DONka.Ostatnim razem dziewczyny się pokłóciły,ale dzisiaj były spokojne i nawet dały sobie buziaki.Co prawda były obie na smyczach,ale chcemy spróbować je ze sobą znowu zakumplowac.Może na początek w kagańcach jak będzie trzeba:roll:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
U nas też tak duszno ... Sonia to się kładziena na spacerze i nie chce dalej iść :roll:

Luna pobiegła za patyczkiem kilka razy i resztę spaceru tylko sobie truchtała....

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Jezus maria, nie mogę Was nadrobić:P Luna widzę daje czadu na spacerach

powodzenia:p

Hello Wszystkim :)

I u nas deszczowo przez cały dzień,mimo to spacerek z Lunki kolegami zaliczony :)
Po południu poszłyśmy też z moją mamą do Tesco,Luna zachowywała się niemal wzorowo:multi: Ślicznie szła całą drogę i czekała ze mną spokojnie przed sklepem.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
powodzenia:p

Hello Wszystkim :)

I u nas deszczowo przez cały dzień,mimo to spacerek z Lunki kolegami zaliczony :)
Po południu poszłyśmy też z moją mamą do Tesco,Luna zachowywała się niemal wzorowo:multi: Ślicznie szła całą drogę i czekała ze mną spokojnie przed sklepem.

dzielna dziewczynka :loveu:

u nas tak leje od samego rana ze o spacerze mozemy pomarzyć :roll:

Posted

Hej Martusia :)

dOgLoV napisał(a):

Leniwa jesteś :mad: Ja chodzę zawsze na spacer, bez względu na pogodę ;) Przez te 3 lata co ma Tora, nie było dnia, żeby nie była na spacerku ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dzielna dziewczynka :loveu:

a co z cukru jesteście? :diabloti:

magdabroy
hej,hej
u nas to samo,spacer musi byc !