Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Wiesz ... moja Sonia niczym nie była zakraplana teraz a biegała po łąkach i lasach i żadnego kleszcza nie miała :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Sonka95']Wiesz ... moja Sonia niczym nie była zakraplana teraz a biegała po łąkach i lasach i żadnego kleszcza nie miała :crazyeye: To chyba szczęśliwy traf..zdarza się,że Luna nie przyniesie nic,a czasem aż trzy kleszcze z niej ściągam.Dzisiaj wyjęłam ochlanego,nie wiem jak zdążył się nachlać,bo wieczorem nic nie miała,a teraz przy uchu znalazłam.Fuj. Kupiłam jej nowy odstraszacz.Może podziała... Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Sonia to od początku nic nie miała a chodzi w miejsca gdzie inne psy łapią kleszcze :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Wczoraj i dzisiaj pasiemy się...:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Pańcia wymęczyła Lunkę :) http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik007_zps2733962c.jpg Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ona tak zawsze cieszy mordkę,jak sobie zaaportuje kilka razy :p Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Moja to tez się cieszy jak jej rzucam aporty ;) a ostatnio to przy tym straszliwie szczeka :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Dobry wieczór :) Jakie ładne spacerowe foteczki ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Jakie ładne spacerowe foteczki ;) dobry wieczór dziękuję :) Dzisiaj podczas spaceru na wale przy Wiśle dowiedziałam się,że robią tam coś na kształt poligonu wojskowego:-o Zapytałam czy to oznacza brak przejścia,ale na szczęście nie...także nie zabiorą nam trasy spacerowej.Swoją drogą to głupota.... Quote
Pixeloza Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to od początku nic nie miała a chodzi w miejsca gdzie inne psy łapią kleszcze :crazyeye: Pixel JESZCZE też nie miał, a łazimy po polach i krzakach. Ale Pixio ma 8 miesięcy i dużo szczęścia :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 hej Dziewczyny:) wiecej sweet fotek:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 unikatowydiament napisał(a):hej Dziewczyny:) wiecej sweet fotek:eviltong: hej :) taa żebyście mogli nabijać się z mojej krzywej gęby:eviltong: Hej Wszystkim :) mamy 24'C i zamiast słońca jest ciężkie powietrze (może burza będzie:razz:) ,albo ten spray przeciw kleszczom działa,abo mamy szczęście,bo Luna wpadła dzisiaj w gęste trawy i krzaki ,a kleszczy nie złapała,oglądałam ją kilka razy...:lol: Wojsko już na "poligonie" nad Wisłą,no cholera sobie miejsce znaleźli...:angryy: Luna z lekka spanikowała,bo hałas był od wielkich samochodów z przyczepami,ale jakoś się ogarnęła i zachowała przyzwoicie. Wojacy coś tam do mnie krzyczeli ,dokąd idę i żebym im psa dała...:evil_lol::roll: Wałem za nami jechał jakiś pan na rowerze,nie zauważyłam go i nie zapięłam Lunie smyczy.Pan podjechał i zapytał czy Luna go nie dziabnie,odparłam że nie bo sama się obawia rowerów(Luna biegała z boku sobie). Pan był miły ,to jeden z tych normalnych rzadko spotykanych ludzi ,co nie zjadą człowieka bo pies sobie biega. Spacerek udany, Lunka sobie popływała i pobiegała i była całkiem grzeczna:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Może wojsko by Lunkę nauczyło czegoś dobrego :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 magdabroy napisał(a):Może wojsko by Lunkę nauczyło czegoś dobrego :evil_lol: to konkretne to wątpię,jak słyszę takie gówniarskie zaczepki to trudno mi o dobre zdanie...:eviltong: Ale mam sąsiada byłego wojskowego...:razz: Quote
Guest wolfheart Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sonka95 napisał(a):Wy to ciągle robicie postepy :) tak musi być:diabloti: Quote
łamAga Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 .... i tutaj fotki nadrobione :loveu::loveu::loveu::loveu: podobne z Lunka do siebie jesteście :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 dOgLoV napisał(a):.... i tutaj fotki nadrobione :loveu::loveu::loveu::loveu: podobne z Lunka do siebie jesteście :evil_lol: dla mnie to chyba komplement,ale Luna może się obrazić....:evil_lol: Hej Wszystkim mamy 28'C :roll: To jest złu dzień,Luna wycięła mi dzisiaj numer pt.spie*dole se pańci... :angryy: Przeżyłam przez nią mini atak serca. Szłyśmy starym parkiem przy polach ,kiedy ja postanowiłam jednak zawrócić,bo jakieś wiejskie burki znowu samopas biegają.Luna miała jednak inny pomysł i zaczęła mi spie*dalac. Zawiodła każda próba przywołania jej. Dalej jest droga gdzie przygłupy jeżdżą mimo zakazu,pobiegłam więc za Luną co sił w nogach,siedziała w krzakach.Wydarłam się na nią słowami od których uszy więdną i chyba to poskutkowało bo wreszcie ją złapałam. Po tej całej akcji myślałam że umrę ,a najpierw rzygnę własnymi płucami. Luna oczywiście wie jak bardzo nabroiła.Na popołudniowym spacerze do lasu (oczywiście za karę szła cały czas na smyczy) była grzeczna i potulna jak baranek,nawet nie oczekiwała że zwolnię ją ze smyczy jak zawsze to robię w lesie. Kiedyś ukręcę jej łeb za takie numery:mad: Człowiek na chwilę przestaje być pańcią-komandosem i już se Luna pozwala. Aż mi wstyd ,że dzielę się z Wami taką porażką.:oops: Quote
Guest wolfheart Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 magdabroy napisał(a):Ciesz się, że Lunka jest coraz odważniejsza :p ciesze się,ale ma być przede wszystkim absolutnie posłuszna:mad: Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):ciesze się,ale ma być przede wszystkim absolutnie posłuszna:mad: A Ty jesteś absolutnie posłuszna? :mad::eviltong: Quote
Recommended Posts