angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 kleszczy jeszcze na kuchence nie paliłam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):kleszczy jeszcze na kuchence nie paliłam :evil_lol: śmiesznie pękają od ognia...:diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja to kiedys je zgniatałam a potem do kibla wrzucałam ,ale łatwiej je spalić :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja to kiedys je zgniatałam a potem do kibla wrzucałam ,ale łatwiej je spalić :diabloti: ja też zgniatam i wyrzucam do kibla :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):ja też zgniatam i wyrzucam do kibla :evil_lol: co do kibla,to znajoma pani ,zalewa kleszcze Domestosem Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):co do kibla,to znajoma pani ,zalewa kleszcze Domestosem A ja bym zalała denaturatem :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 a ja zgniatam laciem i do kibla , jak większość :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):A ja bym zalała denaturatem :evil_lol: :razz: już ja sobie obmyślę wyrafinowaną zemstę na tych paskudztwach Quote
xyzxyz Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja to kiedys je zgniatałam a potem do kibla wrzucałam ,ale łatwiej je spalić :diabloti: O, muszę wypróbować patent z paleniem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Hello :) i u nas chłodnawo ledwo 12'C:roll: Spacerek aczkolwiek udany.Jedno co mnie zniesmaczyło,to wędrujący samotnie psiak.Bez obroży,bez nadzoru,ot tak sobie.Był spokojny i przyjazny.Może komuś z działki zwiał...?Eh... Cześć kolego... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 super foteczki :loveu: fajnie ze spacerek sie udał u nas cały dzień leje :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dziękuję :) no jakaś nie majowa ta majówka,zeszłoroczna była upalna :lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):dziękuję :) no jakaś nie majowa ta majówka,zeszłoroczna była upalna :lol: szczerze , to nie pamietam poprzedniej majówki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):szczerze , to nie pamietam poprzedniej majówki :diabloti: :razz: interesujące.... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 marta.k9080 napisał(a)::razz: interesujące.... ale nie z tego powodu nie pamietam co myślisz :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):ale nie z tego powodu nie pamietam co myślisz :eviltong: ja pomyślałam,że przespałaś....:siara: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja pomyślałam,że przespałaś....:siara: eheeeee :eviltong: stresa juz pewnie przed weselem miałam i przez to nie pamietam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):eheeeee :eviltong: stresa juz pewnie przed weselem miałam i przez to nie pamietam :eviltong: a no taaak...jeżeli pisałaś o tym w galerii to chyba nie doczytałam:oops: a staram się zawsze całość przeczytać... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):a no taaak...jeżeli pisałaś o tym w galerii to chyba nie doczytałam:oops: a staram się zawsze całość przeczytać... nawet nie wiem czy pisałam bo mój ślub był cichy i nikt miał o nim nie wiedzieć :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):nawet nie wiem czy pisałam bo mój ślub był cichy i nikt miał o nim nie wiedzieć :diabloti: o to w moim guście:p ja też bym taki brała... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):o to w moim guście:p ja też bym taki brała... ja w ogóle nie chciałam , tzn chciałam isc do koscioła i od razu do domu kawka placek i narazie ale Sebastian chciał w lokalu wiec było w lokalu ale też dwa placki dwa świadki ;) Quote
Recommended Posts