Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ooo znowu zdjątka :loveu:

sweet focia :loveu:

:p
sweet focia z moją gębą:eek2: ale lubię robić nam sweet focie

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
sweet focie są najlepsze :diabloti:

no ba:evil_lol: może powinnam robić słodki dzióbek ,skoro focia z rąsi:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
koniecznie ! Luna niech też zrobi dziobka :diabloti:

to może być trudne,ale kto wie...:cool3:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Znowu foteczki :crazyeye: Ale nas rozpieszczasz :)

do czasu:diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ostatnio to Wszyscy mi dają taką samą radę o tym wpadaniu częściej, hmmm nie wiem dlaczego :roll::evil_lol:

Ja też nie wiem dlaczego :hmmmm::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Ostatnio to Wszyscy mi dają taką samą radę o tym wpadaniu częściej, hmmm nie wiem dlaczego :roll::evil_lol:

cudnie :loveu::loveu::loveu:

zastanawiające..prawda?:mad:
dziękuję :-P

Hello :)
Szału nie ma,bo 18'C ale tak fajnie jest.
Jedyną reakcją Luny na rower jadący za nami było lekkie ciągnięcie na smyczy i spoglądnięcie za siebie,żadnej histerii,żadnego popłochu:multi: (co za ulga bo była w szelkach i chyba bym ziemię zębami orała:evil_lol:)

Obok ludzi ,Luna przechodzi już zupełnie normalnie.Także myślę,że ten etap mamy zaliczony:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Zdjęcia dodam jak Imageshack przestanie wariować.:angryy:

Guest wolfheart
Posted

Do niedawna jeszcze robiła tak,że jak jakiś ludź szedł to zmieniała stronę,a teraz idzie sobie i się nie przejmuje:multi:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Do niedawna jeszcze robiła tak,że jak jakiś ludź szedł to zmieniała stronę,a teraz idzie sobie i się nie przejmuje:multi:

pracujesz z nia i masz efekty :loveu:

Guest wolfheart
Posted

A jaka to ulga,wreszcie spacerować normalnie.Najważniejsze ,że sama Luna czuje się z tym lepiej.Wcześniej nie miała odwagi np.powąchać sobie taczkę,albo jakieś miejsce bo tam akurat ktoś stał.A teraz robi to na co ma ochotę,tu powącha tam oglądnie...:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
A jaka to ulga,wreszcie spacerować normalnie.Najważniejsze ,że sama Luna czuje się z tym lepiej.Wcześniej nie miała odwagi np.powąchać sobie taczkę,albo jakieś miejsce bo tam akurat ktoś stał.A teraz robi to na co ma ochotę,tu powącha tam oglądnie...:p

a jak przyjdzie do was kolejny psiak to podejrzewam poczuje sie jeszcze pewniej ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a jak przyjdzie do was kolejny psiak to podejrzewam poczuje sie jeszcze pewniej ;)

na pewno :)
Kilka mieś temu,zaobserwowałam jak Luna zachowuje się w towarzystwie wielkiego samca ONka(10.letni) mimo,że wtedy była kompletną histeryczką to obecność spokojnego samca jej pomagała.

Posted

Twoja Luna to jak moj Lolus na poczatku, wszystkiego sie bal itp taki straszek z niego maly
Teraz to bez obstawy nie idzie :D ale zaczepiac to on jest pierwszy, a potem chowac sie za Jessi :mad::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna raczej nie zaczepia,ale jak jakiś pies ,lub gorzej-suczka zaczyna to Luna se nie da pyskować:diabloti: najbardziej nie lubi dziamgaczy i podbiegaczy,wtedy jest wpie*dol.No chyba ,że psiak znajomy:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
na pewno :)
Kilka mieś temu,zaobserwowałam jak Luna zachowuje się w towarzystwie wielkiego samca ONka(10.letni) mimo,że wtedy była kompletną histeryczką to obecność spokojnego samca jej pomagała.

dokładnie , do strachliwego psa trzeba dobrać psa o wysokiej pewności siebie ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie , do strachliwego psa trzeba dobrać psa o wysokiej pewności siebie ;)

mój przyszły DONek będzie szczeniakiem,ale mam nadzieję ,że wyrośnie na mega pewnego siebie psa.Szukam dobrej hodowli ,żeby miał to już w genach;) Chociaż jak wiadomo,praca nad psem jest niezwykle ważna,a ja zamierzam wychować go na zawodnika IPO i normalnego,zrównoważonego psa.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
mój przyszły DONek będzie szczeniakiem,ale mam nadzieję ,że wyrośnie na mega pewnego siebie psa.Szukam dobrej hodowli ,żeby miał to już w genach;) Chociaż jak wiadomo,praca nad psem jest niezwykle ważna,a ja zamierzam wychować go na zawodnika IPO i normalnego,zrównoważonego psa.

mój kolejny pies też bedzie wyszkolony :loveu:

ale kiedy to będzie :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
mój kolejny pies też bedzie wyszkolony :loveu:

ale kiedy to będzie :roll:

aż przyjemne ciarki przechodzą mnie na myśl,że mogłabym wreszcie ćwiczyć z psem IPO:loveu:
kombinuj ,żeby było ...szybko:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Fotecki:p

My jadłyśmy Lody Manhattan,a Luna dostała Big Milka...

idziemy nad Wisłę

doopcia