łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 ooo znowu zdjątka :loveu: sweet focia :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):ooo znowu zdjątka :loveu: sweet focia :loveu: :p sweet focia z moją gębą:eek2: ale lubię robić nam sweet focie Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):sweet focie są najlepsze :diabloti: no ba:evil_lol: może powinnam robić słodki dzióbek ,skoro focia z rąsi:diabloti: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):no ba:evil_lol: może powinnam robić słodki dzióbek ,skoro focia z rąsi:diabloti: koniecznie ! Luna niech też zrobi dziobka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):koniecznie ! Luna niech też zrobi dziobka :diabloti: to może być trudne,ale kto wie...:cool3: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Znowu foteczki :crazyeye: Ale nas rozpieszczasz :) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Znowu foteczki :crazyeye: Ale nas rozpieszczasz :) do czasu:diabloti: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ostatnio to Wszyscy mi dają taką samą radę o tym wpadaniu częściej, hmmm nie wiem dlaczego :roll::evil_lol: http://imageshack.us/a/img829/6266/plik007.jpg cudnie :loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ptysiak napisał(a):Ostatnio to Wszyscy mi dają taką samą radę o tym wpadaniu częściej, hmmm nie wiem dlaczego :roll::evil_lol: Ja też nie wiem dlaczego :hmmmm::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ptysiak napisał(a):Ostatnio to Wszyscy mi dają taką samą radę o tym wpadaniu częściej, hmmm nie wiem dlaczego :roll::evil_lol: cudnie :loveu::loveu::loveu: zastanawiające..prawda?:mad: dziękuję :-P Hello :) Szału nie ma,bo 18'C ale tak fajnie jest. Jedyną reakcją Luny na rower jadący za nami było lekkie ciągnięcie na smyczy i spoglądnięcie za siebie,żadnej histerii,żadnego popłochu:multi: (co za ulga bo była w szelkach i chyba bym ziemię zębami orała:evil_lol:) Obok ludzi ,Luna przechodzi już zupełnie normalnie.Także myślę,że ten etap mamy zaliczony:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zdjęcia dodam jak Imageshack przestanie wariować.:angryy: Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 ooooo to super ze Lunka juz zrozumiała ze nie ma sie czego bac ;) ja korzystam z fotobucketa ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Do niedawna jeszcze robiła tak,że jak jakiś ludź szedł to zmieniała stronę,a teraz idzie sobie i się nie przejmuje:multi: Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):Do niedawna jeszcze robiła tak,że jak jakiś ludź szedł to zmieniała stronę,a teraz idzie sobie i się nie przejmuje:multi: pracujesz z nia i masz efekty :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 A jaka to ulga,wreszcie spacerować normalnie.Najważniejsze ,że sama Luna czuje się z tym lepiej.Wcześniej nie miała odwagi np.powąchać sobie taczkę,albo jakieś miejsce bo tam akurat ktoś stał.A teraz robi to na co ma ochotę,tu powącha tam oglądnie...:p Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):A jaka to ulga,wreszcie spacerować normalnie.Najważniejsze ,że sama Luna czuje się z tym lepiej.Wcześniej nie miała odwagi np.powąchać sobie taczkę,albo jakieś miejsce bo tam akurat ktoś stał.A teraz robi to na co ma ochotę,tu powącha tam oglądnie...:p a jak przyjdzie do was kolejny psiak to podejrzewam poczuje sie jeszcze pewniej ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 dOgLoV napisał(a):a jak przyjdzie do was kolejny psiak to podejrzewam poczuje sie jeszcze pewniej ;) na pewno :) Kilka mieś temu,zaobserwowałam jak Luna zachowuje się w towarzystwie wielkiego samca ONka(10.letni) mimo,że wtedy była kompletną histeryczką to obecność spokojnego samca jej pomagała. Quote
ania90 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Twoja Luna to jak moj Lolus na poczatku, wszystkiego sie bal itp taki straszek z niego maly Teraz to bez obstawy nie idzie :D ale zaczepiac to on jest pierwszy, a potem chowac sie za Jessi :mad::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Luna raczej nie zaczepia,ale jak jakiś pies ,lub gorzej-suczka zaczyna to Luna se nie da pyskować:diabloti: najbardziej nie lubi dziamgaczy i podbiegaczy,wtedy jest wpie*dol.No chyba ,że psiak znajomy:p Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):na pewno :) Kilka mieś temu,zaobserwowałam jak Luna zachowuje się w towarzystwie wielkiego samca ONka(10.letni) mimo,że wtedy była kompletną histeryczką to obecność spokojnego samca jej pomagała. dokładnie , do strachliwego psa trzeba dobrać psa o wysokiej pewności siebie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 dOgLoV napisał(a):dokładnie , do strachliwego psa trzeba dobrać psa o wysokiej pewności siebie ;) mój przyszły DONek będzie szczeniakiem,ale mam nadzieję ,że wyrośnie na mega pewnego siebie psa.Szukam dobrej hodowli ,żeby miał to już w genach;) Chociaż jak wiadomo,praca nad psem jest niezwykle ważna,a ja zamierzam wychować go na zawodnika IPO i normalnego,zrównoważonego psa. Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):mój przyszły DONek będzie szczeniakiem,ale mam nadzieję ,że wyrośnie na mega pewnego siebie psa.Szukam dobrej hodowli ,żeby miał to już w genach;) Chociaż jak wiadomo,praca nad psem jest niezwykle ważna,a ja zamierzam wychować go na zawodnika IPO i normalnego,zrównoważonego psa. mój kolejny pies też bedzie wyszkolony :loveu: ale kiedy to będzie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 dOgLoV napisał(a):mój kolejny pies też bedzie wyszkolony :loveu: ale kiedy to będzie :roll: aż przyjemne ciarki przechodzą mnie na myśl,że mogłabym wreszcie ćwiczyć z psem IPO:loveu: kombinuj ,żeby było ...szybko:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Fotecki:p My jadłyśmy Lody Manhattan,a Luna dostała Big Milka... idziemy nad Wisłę doopcia Quote
Recommended Posts