Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):wlaśnie sie zastanawiałam czy masz rodzenstwo :diabloti: 3 lata młodszą siostrę,której nie znoszę:p;) Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):to całe 5 dni macie dla siebie ;) ale macie fajnie :loveu: Albo tylko 4 jeśli będą w środę rano :roll: Jak Bogdan dostanie wolne, to pojedziemy ;) I może odwiedzę Kasię i Birrę :loveu: O ile Kasia nas przyjmie na kawę :p Na razie ma pełną skrzynkę i nie mogę jej wysłać PW :( Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Albo tylko 4 jeśli będą w środę rano :roll: Jak Bogdan dostanie wolne, to pojedziemy ;) I może odwiedzę Kasię i Birrę :loveu: O ile Kasia nas przyjmie na kawę :p Na razie ma pełną skrzynkę i nie mogę jej wysłać PW :( do nas na kawe wleććie :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):do nas na kawe wleććie :eviltong: Z chęcią, ale to byłaby najdroższa moja kawa :D Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Z chęcią, ale to byłaby najdroższa moja kawa :D buahahahahahahahaha :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 hello :) Rano padało,ale z cukru nie jesteśmy to poszłyśmy na spacerek:diabloti: Szybko jednak deszcz ustąpił. Towarzyszył nam dzisiaj Rocky :) Luna miała kleszcza wbitego koło uszka:-(:angryy: ale cholera uschnięta już dzięki kropelkom ,także łatwo było to świństwo usunąć.Drugi prawie się wbijał,ale udało mi się chwycić cholerę i chwilę zginął w płomieniach. Niestety to był nasz ostatni spacer w to zakleszczone miejsce,nie mam zamiaru włazić w te trawy,dlatego zmienimy miejsce zabawy:roll: Nie mam wielu zdjęć,bo psiaki szalały i wszystko zamazane wyszło...:evil_lol: Założyłam Lunie kamizelkę,bo popsikałam ją niby-kleszczo-odstraszaczem i deszcz by zmył... Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 dzien doberek ;) ale sie psiaczki widac wyszalały :multi: Quote
Sonka95 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 U nas tez padało , ale spacerek długi zaliczyłysmy :) Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Zdjęcia :multi: szaleję,wiem:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):szaleję,wiem:evil_lol: I nie przestawaj :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Kaaasia napisał(a):I nie przestawaj :cool3: gdzieżbym śmiała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):gdzieżbym śmiała :evil_lol: No ja myślę ;) Kupiłam wczoraj nowe adidasy do biegania :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Kupiłam wczoraj nowe adidasy do biegania :cool3: a ja mam nową bluzkę z długim rękawem i bluzę z krótkim:p Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):a ja mam nową bluzkę z długim rękawem i bluzę z krótkim:p Ja w tygodniu kupiłam długie spodnie, krótkie leginsy i 2 koszulki :p No i wczoraj adidasy ;) I teraz będę jak landrynka, bo jedną koszulkę mam różową (druga jest czarna), spodnie i leginsy mają różowe wstawki, a adidasy mam niebieskie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Ja w tygodniu kupiłam długie spodnie, krótkie leginsy i 2 koszulki :p No i wczoraj adidasy ;) I teraz będę jak landrynka, bo jedną koszulkę mam różową (druga jest czarna), spodnie i leginsy mają różowe wstawki, a adidasy mam niebieskie :evil_lol: przezornie biegam w długich spodniach,bo jakbym się wywaliła(a z Luną nie trudno o to) to może nie poobcieram się za bardzo :evil_lol: i nigdy nie biegam w stroju koloru szarego ,bo widać pot na nim:roll: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 To co ja kupiłam jest czarne, tylko ma kilka wstawek różowych, więc potu nikt nie zobaczy-co najwyżej poczuje :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):To co ja kupiłam jest czarne, tylko ma kilka wstawek różowych, więc potu nikt nie zobaczy-co najwyżej poczuje :evil_lol: zobaczy jak po twarzy spłynie:diabloti: ile razy ja biegałam do upadłego i aż po twarzy mi się lało:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Cześć Luneczki :) http://imageshack.us/a/img401/8189/plik011.jpg jak ja dawno tu nie byłam i nie widziałam tego słodkiego pycholka :loveu: Quote
kalyna Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):zobaczy jak po twarzy spłynie:diabloti: ile razy ja biegałam do upadłego i aż po twarzy mi się lało:evil_lol: to ja tak ćwiczę, ale w domowym zaciszu :eviltong::eviltong: poszalałaś z tymi zdjęciami :D I gdzie ta Luna, która była taka przestraszona? podmieniłaś psy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Ptysiak']Cześć Luneczki :smile: jak ja dawno tu nie byłam i nie widziałam tego słodkiego pycholka :loveu: Cześć Ptysie, jest na to rada,wpadaj tu częściej:diabloti::-P [quote name='kalyna']to ja tak ćwiczę, ale w domowym zaciszu :eviltong::eviltong: poszalałaś z tymi zdjęciami :-D I gdzie ta Luna, która była taka przestraszona? podmieniłaś psy :diabloti: w domowym zaciszu to brzuszki wyciskam wczoraj 50 zrobiłam i padłam:evil_lol: podmieniłam Lunie mózg z głupiego na odpowiedni:diabloti: [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;-) doberek :) [quote name='Sonka95']Wpadamy sie przywitać :) hejka :) Deszczowo dzisiaj,ale spacerek i tak zaliczony:diabloti: Zmokłyśmy z lekka,bo jak na złość zaczęło padać tuż po naszym wyjściu z domu.Ale skoro jednak już wyszłam to co będę wracać po 5min:evil_lol: 2h w lekkim deszczu i spacerek był udany:p i sweet focia:evil_lol: :p Quote
Recommended Posts