Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):niech leje ale nie w Opolu :roll: a co tam ,wystawa ? jak leje to tyle ludzi nie łazi,ale też nie lubię być przemoczona,więc długi spacer odpada.... Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):a co tam ,wystawa ? jak leje to tyle ludzi nie łazi,ale też nie lubię być przemoczona,więc długi spacer odpada.... tak wystawa ale własnie przeczytałam ze ma lać :-( ja w deszcz w ogóle sie nie ruszam z domu na spacerki z psami :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):tak wystawa ale własnie przeczytałam ze ma lać :-( ja w deszcz w ogóle sie nie ruszam z domu na spacerki z psami :shake: u nas już się chyba chmury zbierają.... może nie będzie słaby deszcz,nie od razu ulewa... Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):u nas już się chyba chmury zbierają.... może nie będzie słaby deszcz,nie od razu ulewa... u nas sie chmurzyło ale przeszło .... Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas sie chmurzyło ale przeszło .... a tutaj wiatr pizga coraz bardziej... zmęczona jestem,to idę spać:lol: a wcześniej chyba zamorduję Lunę ,bo wybrzydza w kolacji:angryy: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):a tutaj wiatr pizga coraz bardziej... zmęczona jestem,to idę spać:lol: a wcześniej chyba zamorduję Lunę ,bo wybrzydza w kolacji:angryy: to moze najpierw idz spac to Lunka ujdzie z życiem :lol: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='dOgLoV']to moze najpierw idz spac to Lunka ujdzie z życiem :lol: jakoś uszła z życiem,ale musiała dzisiaj zjeść to co wczoraj zostawiła,bo ja nie lubię marnotrawstwa Hello, mamy 11'C chłodno,a w nocy i nad ranem padało.Kolegów Luny nie było,bo ich panciostwo w pracy ,ale myślę że za to na dni majówkowe ,będziemy się spotykać na spacerki:lol: Siłą rzeczy nie mam foteczek,ale znalazłam z ostatniego tygodnia i z wczoraj takie co mimochodem zrobiłam:lol: Quote
Kaaasia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 http://imageshack.us/a/img46/7885/plik087.jpg Lunkę na pustynię zabrałaś :evil_lol: http://imageshack.us/a/img29/6499/plik076.jpg Super taka przestrzeń spacerowa a nie wszyscy sobie na głowie siedzimy :roll: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 U mnie dziś tylko 12 stopni :( Fajne Luniaste zdjęcia :loveu: Quote
Sonka95 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Kaaasia']http://imageshack.us/a/img46/7885/plik087.jpg Lunkę na pustynię zabrałaś :evil_lol: Też było moje takie pierwsze skojarzenie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Kaaasia napisał(a):Lunkę na pustynię zabrałaś :evil_lol: Super taka przestrzeń spacerowa a nie wszyscy sobie na głowie siedzimy :roll: tam nikomu nie chce się chodzić,także nam się to opłaca:-P magdabroy napisał(a):U mnie dziś tylko 12 stopni :( Fajne Luniaste zdjęcia :loveu: dziękuję :p Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):Piękna Luneczka :loveu: dziękuuuuję:p sprawdzam prognozę i majówka zapowiada się deszczowo-burzowo:shake: a ja chciałam pójść na dłuuuuuuuuugą wędrówkę Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):dziękuuuuję:p sprawdzam prognozę i majówka zapowiada się deszczowo-burzowo:shake: a ja chciałam pójść na dłuuuuuuuuugą wędrówkę buuuuuuuuuuuuuuuu :shake: też chciałam spedzic ten długi weekend spacerkowo :roll: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 A ja spędzę ten długi weekend z siostrzyczką :p:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 mam plan wędrówki na 20km(w obie strony) ,celem jest rezerwat przyrody Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):A ja spędzę ten długi weekend z siostrzyczką :p:loveu: pewnie juz sie doczekac nie mozesz :loveu: niech Ci jeszcze piwo czekoladowe przywiezie :loveu: marta.k9080 napisał(a):mam plan wędrówki na 20km(w obie strony) ,celem jest rezerwat przyrody o ja pitole , 20 km ?? :crazyeye: i to tak sama z Lunka chciałaś powedrowac ?? ;) Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):pewnie juz sie doczekac nie mozesz :loveu: niech Ci jeszcze piwo czekoladowe przywiezie :loveu: Już odliczam dni :multi: Nie chcę czekoladowego :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):o ja pitole , 20 km ?? :crazyeye: i to tak sama z Lunka chciałaś powedrowac ?? ;) nie,bo nie wiem co/kogo mogę spotkać po drodze...moja siostra by z nami poszła:p Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Już odliczam dni :multi: Nie chcę czekoladowego :eviltong: szybko zleci , ale pewnie jeszcze szybciej jej zleci pobyt u was ;) marta.k9080 napisał(a):nie,bo nie wiem co/kogo mogę spotkać po drodze...moja siostra by z nami poszła:p wlaśnie sie zastanawiałam czy masz rodzenstwo :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):szybko zleci , ale pewnie jeszcze szybciej jej zleci pobyt u was ;) Będą we wtorek wieczorem albo w środę nad ranem, a wracają w niedzielę rano :placz: I chyba pojedziemy nad morze :) Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Będą we wtorek wieczorem albo w środę nad ranem, a wracają w niedzielę rano :placz: I chyba pojedziemy nad morze :) to całe 5 dni macie dla siebie ;) ale macie fajnie :loveu: Quote
Recommended Posts