łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):on ma 42lata :crazyeye: nie dała bym mu więcej jak 28 :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a)::crazyeye: nie dała bym mu więcej jak 28 :shake: jest cudowny moim zdaniem,mój ideał i ma przepiękny głos(jest aktorem i muzykiem):loveu: uwielbiam go Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):jest cudowny moim zdaniem,mój ideał i ma przepiękny głos(jest aktorem i muzykiem):loveu: uwielbiam go nie no moj ideał to wiek między 35 a 45 wiec sie mieści , ładny też jest ale nie znam go :oops: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):nie no moj ideał to wiek między 35 a 45 wiec sie mieści , ładny też jest ale nie znam go :oops: ja go koffam;) tak zniknęłam wczoraj z dogo,ale komp mi padł(bateria się z*ebała i teraz używam tylko ładowarki):roll: hello, Ciepło 24'C.Byłam z Lunką nad Wisłą,ale krótko...bo wędkarze wyleźli na żer(taak życzę smacznej ,śmierdzącej, obślizgłej ryby...jak zjedzą te na pół zdechłe ryby to czeka ich tygodniowa sraczka:evil_lol:) Byłam na solarium stojącym,tylko 5 min dla podłapania kolorytu skóry,na razie jestem różowa,jutro może zobaczę coś na podobę lekkiej opalenizny:roll: Zdjęć dzisiaj nie będzie,bo nie mam...ale jutro będą foteczki z kolegami Lunki:p Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):jak ja bym sie przeszła na solarkę :roll: co stoi na przeszkodzie.... Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):co stoi na przeszkodzie.... okres mam to po raz po dwa cały czas w pracy jestem a po pracy i przed mi sie nie chce tak daleko zapitalac .... Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):okres mam to po raz po dwa cały czas w pracy jestem a po pracy i przed mi sie nie chce tak daleko zapitalac .... a to nie można z okresem,racja... ja nie mam daleko:lol: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):a to nie można z okresem,racja... ja nie mam daleko:lol: ja kiedys miałam zaraz koło domu wyszłam z bloku i byłam to zarzucałam na siebie tylko samą bluzę spodnie i na solarke a teraz jak bym miała sie obabuchac tam rozbierac i ubierac to by mi sie chyba nie chciało :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):ja kiedys miałam zaraz koło domu wyszłam z bloku i byłam to zarzucałam na siebie tylko samą bluzę spodnie i na solarke a teraz jak bym miała sie obabuchac tam rozbierac i ubierac to by mi sie chyba nie chciało :shake: leń:diabloti: na samą solarkę to bym nie poszła(leń ze mnie taki jak z Ciebie),ale byłam w Intermarche i w odzieżówkach ,to na solare też poszłam za jednym zamachem... Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):leń:diabloti: na samą solarkę to bym nie poszła(leń ze mnie taki jak z Ciebie),ale byłam w Intermarche i w odzieżówkach ,to na solare też poszłam za jednym zamachem... leń mam na drugie śpioch na pierwsze :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):leń mam na drugie śpioch na pierwsze :diabloti: idealne połączenie :diabloti: Quote
Sonka95 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ja na solarium to nigdy jeszcze nie byłam :diabloti: chociaz solarium mam 5 minut drogi ode mnie ;) Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):idealne połączenie :diabloti: ja cała jestem idealna :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):ja cała jestem idealna :roflt::roflt::roflt::roflt: Tak to sobie tłumacz :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 magdabroy napisał(a):Tak to sobie tłumacz :evil_lol: nikt mi nie chce prawić takich komplementów to sama se musze słodzić :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):nikt mi nie chce prawić takich komplementów to sama se musze słodzić :diabloti: Jak Ci prawiliśmy komplementy, to też byłaś zła i chciałaś zamknąć się w sobie :eviltong: Zdecyduj się kobieto :mad: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 magdabroy napisał(a):Jak Ci prawiliśmy komplementy, to też byłaś zła i chciałaś zamknąć się w sobie :eviltong: Zdecyduj się kobieto :mad: kobieta zmienną jest :diabloti: a teraz to ja se żartuję :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 dOgLoV napisał(a):nikt mi nie chce prawić takich komplementów :diabloti: bo nie lubię kłamać:diabloti: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):bo nie lubię kłamać:diabloti: osz Ty :mad::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jutro ma cały dzień padać deszcz w niedzielę też.Zawsze na weekend... Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jutro ma cały dzień padać deszcz w niedzielę też.Zawsze na weekend... niech leje ale nie w Opolu :roll: Quote
Recommended Posts