Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
:crazyeye: nie dała bym mu więcej jak 28 :shake:

jest cudowny moim zdaniem,mój ideał i ma przepiękny głos(jest aktorem i muzykiem):loveu: uwielbiam go

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jest cudowny moim zdaniem,mój ideał i ma przepiękny głos(jest aktorem i muzykiem):loveu: uwielbiam go

nie no moj ideał to wiek między 35 a 45 wiec sie mieści , ładny też jest ale nie znam go :oops:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
nie no moj ideał to wiek między 35 a 45 wiec sie mieści , ładny też jest ale nie znam go :oops:

ja go koffam;)
tak zniknęłam wczoraj z dogo,ale komp mi padł(bateria się z*ebała i teraz używam tylko ładowarki):roll:

hello,
Ciepło 24'C.Byłam z Lunką nad Wisłą,ale krótko...bo wędkarze wyleźli na żer(taak życzę smacznej ,śmierdzącej, obślizgłej ryby...jak zjedzą te na pół zdechłe ryby to czeka ich tygodniowa sraczka:evil_lol:)

Byłam na solarium stojącym,tylko 5 min dla podłapania kolorytu skóry,na razie jestem różowa,jutro może zobaczę coś na podobę lekkiej opalenizny:roll:

Zdjęć dzisiaj nie będzie,bo nie mam...ale jutro będą foteczki z kolegami Lunki:p

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
jak ja bym sie przeszła na solarkę :roll:

co stoi na przeszkodzie....

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
okres mam to po raz po dwa cały czas w pracy jestem a po pracy i przed mi sie nie chce tak daleko zapitalac ....

a to nie można z okresem,racja...
ja nie mam daleko:lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a to nie można z okresem,racja...
ja nie mam daleko:lol:

ja kiedys miałam zaraz koło domu wyszłam z bloku i byłam to zarzucałam na siebie tylko samą bluzę spodnie i na solarke a teraz jak bym miała sie obabuchac tam rozbierac i ubierac to by mi sie chyba nie chciało :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja kiedys miałam zaraz koło domu wyszłam z bloku i byłam to zarzucałam na siebie tylko samą bluzę spodnie i na solarke a teraz jak bym miała sie obabuchac tam rozbierac i ubierac to by mi sie chyba nie chciało :shake:

leń:diabloti:
na samą solarkę to bym nie poszła(leń ze mnie taki jak z Ciebie),ale byłam w Intermarche i w odzieżówkach ,to na solare też poszłam za jednym zamachem...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
leń:diabloti:
na samą solarkę to bym nie poszła(leń ze mnie taki jak z Ciebie),ale byłam w Intermarche i w odzieżówkach ,to na solare też poszłam za jednym zamachem...

leń mam na drugie śpioch na pierwsze :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
leń mam na drugie śpioch na pierwsze :diabloti:

idealne połączenie :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
nikt mi nie chce prawić takich komplementów to sama se musze słodzić :diabloti:

Jak Ci prawiliśmy komplementy, to też byłaś zła i chciałaś zamknąć się w sobie :eviltong: Zdecyduj się kobieto :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak Ci prawiliśmy komplementy, to też byłaś zła i chciałaś zamknąć się w sobie :eviltong: Zdecyduj się kobieto :mad:

kobieta zmienną jest :diabloti:

a teraz to ja se żartuję :lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
nikt mi nie chce prawić takich komplementów :diabloti:

bo nie lubię kłamać:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Jutro ma cały dzień padać deszcz w niedzielę też.Zawsze na weekend...