Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 magdabroy napisał(a):Tora ma tak samo :evil_lol: Trzeba se panienki ustawiać do pionu co jakiś czas:diabloti: Luna to nawet czai ,że jak pańcia zaczyna od "K*rwa Luna..." to lepiej już nie fikać:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dobry :) dzisiaj łaziły po Lunie dwa kleszcze,tradycyjnie spłonęły żywcem:diabloti: Ciepło ,mamy 19'C Jak znudzą Was zdjęcia nad Wisłą to dajcie znać.Puki co wklejam:p Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 A u mnie dziś było 26 w cieniu :eviltong: Co do kleszczy, to Tora jest regularnie zakraplana i (odpukać) przez 3 lata miała 1 kleszcza, którego złapała w PL ;) Ale dziś mi Dawid napisał, że Atos (ten DONek) miał kleszcza :roll: Jakoś na początku tygodnia pisał mi, że wygryzł sobie sierść w pachwinie i że ma tak gulkę i czerwone. Kazałam mu szukać kleszcza, ale nie znalazł i poszedł z nim do weta, ale wet jakaś dupa, bo nawet nie dostał nic żeby się nie wygryzał itp. A dziś mi pisze, że obok tego znalazł kleszcza :roll: Teraz go będzie obserwował, bo cholera wie czy coś się z tego nie wywiąże :lookarou: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 mi sie tam wasze zdjęcia nie nudza :loveu::loveu::loveu::loveu: zdjęcie pod tytułem " statua wolności " :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):A u mnie dziś było 26 w cieniu :eviltong: :mad: nie za ciepło tam u Was..? oj biedy Atos:shake: za miesiąc zakroplę Advantixem (najwyżej zamówię,bo Vet nie ma tego) Fiprex najwidoczniej nie odstrasza ,a jedynie uśmierca kleszcza jak ten się już wbije... dOgLoV napisał(a):mi sie tam wasze zdjęcia nie nudza :loveu::loveu::loveu::loveu: zdjęcie pod tytułem " statua wolności " :diabloti: to miłe :p nic Ci nie umknie:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a)::mad: nie za ciepło tam u Was..? oj biedy Atos:shake: za miesiąc zakroplę Advantixem (najwyżej zamówię,bo Vet nie ma tego) Fiprex najwidoczniej nie odstrasza ,a jedynie uśmierca kleszcza jak ten się już wbije... No dziś było mi trochę za ciepło :evil_lol: Pojechaliśmy wykąpać Torę, to Theoś był już bez skarpetek, bo mu ciepło w nóżki było ;) Atos chyba nie był niczym zakroplony, bo u nich krucho z kasą :roll: W niedzielę chyba pojedziemy do nich na kawę, to zobaczymy co z Atosem :) Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a)::mad: nie za ciepło tam u Was..? oj biedy Atos:shake: za miesiąc zakroplę Advantixem (najwyżej zamówię,bo Vet nie ma tego) Fiprex najwidoczniej nie odstrasza ,a jedynie uśmierca kleszcza jak ten się już wbije... to miłe :p nic Ci nie umknie:diabloti: My advantixa bierzemy z allegro , wychodzi taniej niż u weta ;) no ba ! spostrzegawcza jestem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a):My advantixa bierzemy z allegro , wychodzi taniej niż u weta ;) no ba ! spostrzegawcza jestem :diabloti: tak zrobię :) na razie to kupiłam spray co niby ma odstraszać:roll: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):tak zrobię :) na razie to kupiłam spray co niby ma odstraszać:roll: niby :roll: ja kiedys kupiłam na komary bo jestem na ich jad uczulona , nic nie dało tak mnie pożarły że Sebastian sie kulał ze smiechu jak napuchłam na twarzy wyglądałam jak Alien :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='dOgLoV']niby :roll: ja kiedys kupiłam na komary bo jestem na ich jad uczulona , nic nie dało tak mnie pożarły że Sebastian sie kulał ze smiechu jak napuchłam na twarzy wyglądałam jak Alien :angryy: ojej...dla siebie ,na komary i kleszcze mam to i się sprawdza :) Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a):w tym roku może ten wypróbuję ;) pachnie jak bardzo tani męski perfum:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):pachnie jak bardzo tani męski perfum:evil_lol: To ją Sebek będzie podejrzewał o zdradę :diabloti: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):To ją Sebek będzie podejrzewał o zdradę :diabloti: mnie ?? takiego aniołka ?? never :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):To ją Sebek będzie podejrzewał o zdradę :diabloti: jak by jakiś facet miał tracić ta wonią,to żadna by na niego nie poleciała:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak by jakiś facet miał tracić ta wonią,to żadna by na niego nie poleciała:evil_lol: ja uwielbiam czarnego adidasa :loveu: a Sebastian mówi że on śmierdzi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a):ja uwielbiam czarnego adidasa :loveu: a Sebastian mówi że on śmierdzi :roll: a ja Hugo Boss Different:loveu: raz wąchałam i ach co za zapach.... Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):a ja Hugo Boss Different:loveu: raz wąchałam i ach co za zapach.... pewnie wąchałam ale juz nie pamietam zapachu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie wąchałam ale juz nie pamietam zapachu :roll: w dodatku reklamował go mój Pan Idealny:loveu: Jared Leto:loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a):ładny ale za młody :diabloti: on ma 42lata Quote
Recommended Posts