zmierzchnica Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jak wracałyśmy ze spaceru ,spotkałyśmy 4mieś DONka:placz: gdyby był czarny to bym go porwała:diabloti: Rozmawiałam chwilę z jego pańciostwem ,a Luna warknęła szczyla bo chciał dać jej buziaka:evil_lol: Ojej, trzeba było brać, przefarbowałabyś go i już, co za problem :evil_lol: Swoją drogą, ostatnio na spacerze mijałam psa - kundla, ale w typie DONka, tylko szczupły i na dłuuugich łapach. Czarny z białym krawacikiem. Był tak przepiękny, że dech zapierało :loveu: Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='marta.k9080']zalało las zepsuję ci zdjęcie:diabloti: :p słodkie pyszczysko:) :) Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 zmierzchnica napisał(a):Ojej, trzeba było brać, przefarbowałabyś go i już, co za problem :evil_lol: Swoją drogą, ostatnio na spacerze mijałam psa - kundla, ale w typie DONka, tylko szczupły i na dłuuugich łapach. Czarny z białym krawacikiem. Był tak przepiękny, że dech zapierało :loveu: ja wolę takie masywne DONki ,nie zapaśnięte jak wieprze ,tylko takie dobrze zbudowane z masywnym łbem i grubymi łapami:loveu: Staroniemieckie są idealne:loveu: Chociaż taki potężny typ podoba mi się tylko u samców,dziewczynki to jednak wolę takie drobne jak Lunka. Znowu po Lunie łaził kleszcz:angryy: Oczywiście spłonął nad kuchenką:diabloti: Szkoda ,ze tego paskudztwa nie można zupełnie wytruć. Byłyśmy nad Wisłą,to będzie nasz stały punkt spacerów tak długo jak pogoda jest do tego odpowiednia.Tylko wiatr mógłby się uspokoić bo pizga jak wściekły. A tak w ogóle to dzień dobry Wam :) Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 I foteczki (szaleje teraz i dodaję codziennie:diabloti:) Dosięgnę,dosięgnę.... idę na smyczy bo chciałam gonic sarnę,a las jest podtopiony i pańci się nie chce zmywać ze mnie błota Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Doberek :) Czy ja dobrze widzę, że Lunka ma założone kolce? :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 magdabroy napisał(a):Doberek :) Czy ja dobrze widzę, że Lunka ma założone kolce? :hmmmm: tak dobrze widzisz kolce tylko od czasu do czasu,a że panienka fikała od samego rana (bo rozgardiasz dzisiaj w mieście jakoś,pełno robotników,sprzątaczy itp)to były jak znalazł i ładnie szła przez całą drogę:lol: Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 http://imageshack.us/a/img23/6742/plik019.jpg :loveu: Ja się troszkę boję, że Oli sobie zechce skoczyć jak zobaczy kogoś ciekawego :evil_lol: U mnie kleszczy/komarów brak (i niech tak zostanie) ale dzisiaj widziałam jakąś żmiję :placz:. Muszę uważać bo Oli często tam gania. Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Luna chyba ma świadomość,że mieszkamy na 4.piętrze i nie w głowie jej skakanie:lol: Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Oli chyba wie że nie można ale 100% wykluczyć nie mogę :diabloti: Na działce przez okno chciał wyjść i prawie wszedł :mad: ale tam niżej. Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Może gdybyśmy mieszkały na 1.piętrze to bym musiała bardzo uważać na Lunkowe pomysły,ale tak to nie mam obaw. Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 piękne zdjęcia Lunkowe :loveu: mam takie same kolce dla Nerona :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a):piękne zdjęcia Lunkowe :loveu: mam takie same kolce dla Nerona :lol: dziękuję:p Lunie wystarcza sama świadomość ,że ma założone kolce,nawet nie muszę korygować(dlatego kolczatka nie jest tuż za uszami) żeby je czuła... Quote
Sonka95 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Co za ślicznota na mostku :cool3: http://imageshack.us/a/img842/3346/plik018.jpg Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Sonka95']Co za ślicznota na mostku :cool3: http://imageshack.us/a/img842/3346/plik018.jpg dziękuję :) blisko na polach obok jeździły traktory ,a Lunę to nie interesowało:multi: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):dziękuję:p Lunie wystarcza sama świadomość ,że ma założone kolce,nawet nie muszę korygować(dlatego kolczatka nie jest tuż za uszami) żeby je czuła... za to Neron nawet jak ma ją za uszami to kozaczy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a):za to Neron nawet jak ma ją za uszami to kozaczy :roll: Nie umiem korygować kolcami tak ,żebym nie bała się Luny skaleczyć.Za to łańcuszkiem zaciskowym potrafię przy*pieprzyc tak ,że Luna natychmiast zachowuje się w sposób jakiego ja sobie życzę :diabloti: łańcuszek ma zakładany tuż za uszami i podtrzymuje go obroża. Wcześniej nosiła sam łańcuszek,ale teraz mamy większy i muszę dokładać obroże. Quote
Sonka95 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Wy to tereny spacerowe macie naprawde fajowe :) Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Wy to tereny spacerowe macie naprawde fajowe :) nie narzekam :) Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):Nie umiem korygować kolcami tak ,żebym nie bała się Luny skaleczyć.Za to łańcuszkiem zaciskowym potrafię przy*pieprzyc tak ,że Luna natychmiast zachowuje się w sposób jakiego ja sobie życzę :diabloti: łańcuszek ma zakładany tuż za uszami i podtrzymuje go obroża. Wcześniej nosiła sam łańcuszek,ale teraz mamy większy i muszę dokładać obroże. ja mam za mało siły do korygowania Nerona :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ja mam za mało siły do korygowania Nerona :shake: no ale jakbyś z całej siły szarpnęła łańcuszkiem to chyba by poczuł? Ja nie urywam Lunie głowy,ale poczuć musi.Im bardziej jej zachowanie jest głupie tym bardziej obrywa...czasami wystarczy sam chrobot łańcuszka ,a czasem musi się zacisnąć,żeby Luna się zachowała jak należy. Tylko nie myślcie ,że jestem sadystką... Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 raczej by nie poczuł :shake: na szczescie Sebastian ma nad nim władze absolutną , to mi wystarczy , jak idziemy na spacer to ja prowadze Nerona bo nie ciągnie idzie ładnie a Sebastian Qwende bo ona nie to ze ciągnie na smyczy ale wiecznie musi gdzieś iść coś obwąchać zatrzymać sie a ja jej utargac nie mogę jak juz stanie i pol godziny cos wącha a jak widze jakiegos psa zblizajacego sie to sie zamieniamy psami , Neron wtedy omija psa wielkim lukiem na luzniej smyczy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Sebastian ma nad nim władze absolutną :diabloti: ooo taaak! Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='marta.k9080'] Ja nie urywam Lunie głowy,ale poczuć musi.Im bardziej jej zachowanie jest głupie tym bardziej obrywa...czasami wystarczy sam chrobot łańcuszka ,a czasem musi się zacisnąć,żeby Luna się zachowała jak należy. Tylko nie myślcie ,że jestem sadystką... Tora ma tak samo :evil_lol: Quote
Recommended Posts