Sonka95 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 O fu okropny smród :evil_lol: My to w najbliżej mamy Wisłę przy lesie , ale tam to jak już tylko podejdzies czujesz ten smród z daleka ... Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Sonka95 napisał(a):O fu okropny smród :evil_lol: My to w najbliżej mamy Wisłę przy lesie , ale tam to jak już tylko podejdzies czujesz ten smród z daleka ... normalnie to nie capi,ale dzisiaj miałam gulę w gardle jak doszedł do mnie ten smród Quote
Sonka95 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 U nas to tak zawsze capi :shake: ale i tak to nie był najgorszy smród Sonia w wakacje wytarzała się w szczątkach psa albo kota już nawet nie wiem co to było zostały tylko kości :crazyeye: 3 razy była brana szamponem i myta i nadal śmierdziała :-o Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Dawno niczego nie zniszczyłam...to dzisiaj padło na buty:roll: mam już nowe... wiosna Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 zalało las zepsuję ci zdjęcie:diabloti: :p Quote
Sonka95 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Buty to ja bardzo czesto niszcze :evil_lol: jedna zima i już ich nie ma :diabloti: Lunka coś tam znalazła :cool3: http://imageshack.us/a/img441/3514/plik008.jpg Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Sonka95 napisał(a):U nas to tak zawsze capi :shake: ale i tak to nie był najgorszy smród Sonia w wakacje wytarzała się w szczątkach psa albo kota już nawet nie wiem co to było zostały tylko kości :crazyeye: 3 razy była brana szamponem i myta i nadal śmierdziała :-o fuj Sonka95 napisał(a):Buty to ja bardzo czesto niszcze :evil_lol: jedna zima i już ich nie ma :diabloti: to i tak dłuuugo:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Szkoda tych nowych butów na spacerki :eviltong: U mnie za to wczoraj na przeciwko domu, wylewali gnój na pole :roll: Normalnie mi zapachy wioskowe nie przeszkadzają, ale wczoraj było tego już za dużo i musiałam pozamykać w całym domu okna ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 magdabroy napisał(a):Szkoda tych nowych butów na spacerki :eviltong: U mnie za to wczoraj na przeciwko domu, wylewali gnój na pole :roll: Normalnie mi zapachy wioskowe nie przeszkadzają, ale wczoraj było tego już za dużo i musiałam pozamykać w całym domu okna ;) nie były drogie;) a na bosaka mi się nie uśmiecha zapierdzielać...:evil_lol: mieszkałam na wsi do 6roku życia(tęsknię) ,też mi to nie przeszkadza,ale jak parę lat temu wylali gnój i coś tam na pole to było czuć u nas w mieście i dostali karę,bo smród był tak wstrętny ,że ludziom rzygać się chciało. Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Jak ja się cieszę, że przeprowadziliśmy się na wioskę :multi: Mam po dziurki w nosie mieszkania w mieście :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 magdabroy napisał(a):Jak ja się cieszę, że przeprowadziliśmy się na wioskę :multi: Mam po dziurki w nosie mieszkania w mieście :roll: też bym chciała:placz: Quote
Sonka95 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Na wsi to jest zupłnie inaczej niż w mieście :) Ja kocham tam jeździć i chetnie bym tam zamieszkała :) Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 widać że lunce zalanie lasu jest na łapę :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: a buty wglądaja na wygodne :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 dOgLoV napisał(a):widać że lunce zalanie lasu jest na łapę :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: a buty wglądaja na wygodne :lol: ja też nie narzekam zalany las=zalane kleszcze i inne obrzydlistwa:diabloti: ten las jest po drugiej stronie wału ,którym spacerujemy i takie są,chociaż dopiero jutro się przekonam ,bo dzisiaj je nosiłam chwilę po domu tylko Quote
Leokadia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Moja wioska to jest raj na ziemi, nie wyobrażam sobie wyjazdu na studia, duże miasto i kilometry na najbliższe miejsce gdzie psa można puścić luzem. Ale bedę tęsknić:shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 leónowa napisał(a):Moja wioska to jest raj na ziemi, nie wyobrażam sobie wyjazdu na studia, duże miasto i kilometry na najbliższe miejsce gdzie psa można puścić luzem. Ale bedę tęsknić:shake: szkoda ,że nie można mieć wszystkiego na raz...:shake: Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja też nie narzekam zalany las=zalane kleszcze i inne obrzydlistwa:diabloti: ten las jest po drugiej stronie wału ,którym spacerujemy i takie są,chociaż dopiero jutro się przekonam ,bo dzisiaj je nosiłam chwilę po domu tylko ano to też fakt , mniej robactwa , milsze spacerki ;) ja tam nosze tylko adidasy bo są mega wygodne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ano to też fakt , mniej robactwa , milsze spacerki ;) ja tam nosze tylko adidasy bo są mega wygodne :loveu: właśnie:p to tak jak ja,chociaż uwielbiam też trampki za kostkę:p Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):właśnie:p to tak jak ja,chociaż uwielbiam też trampki za kostkę:p ja własnie kiedys takie kupiłam , wojskową zieleń , kupiałam je bo były tanie ale nigdy ich nie ubrałam , musze je znależć w tym roku je wynosze :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ja własnie kiedys takie kupiłam , wojskową zieleń , kupiałam je bo były tanie ale nigdy ich nie ubrałam , musze je znależć w tym roku je wynosze :lol: to na pewno lepsza opcja niż adidasy kiedy jest baaaardzo ciepło:lol: Quote
Kaaasia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 http://imageshack.us/a/img89/2980/plik026.jpg Koniec focenia :evil_lol: U mnie trampki już czekają bo w adidasach mi za gorąco :roll: Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):to na pewno lepsza opcja niż adidasy kiedy jest baaaardzo ciepło:lol: wypróbuję niebawem :lol: czaje sie jeszcze na czerwone ale niskie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Kaaasia napisał(a):U mnie trampki już czekają bo w adidasach mi za gorąco :roll: mi też ,ale wszystko zalane tam gdzie chodzimy to szkoda trampki przemoczyć dOgLoV napisał(a):wypróbuję niebawem :lol: czaje sie jeszcze na czerwone ale niskie ;) a ja mam czarne niskie za kostkę to bym chciała czerwone właśnie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Jak wracałyśmy ze spaceru ,spotkałyśmy 4mieś DONka:placz: gdyby był czarny to bym go porwała:diabloti: Rozmawiałam chwilę z jego pańciostwem ,a Luna warknęła szczyla bo chciał dać jej buziaka:evil_lol: Quote
Recommended Posts