Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
O fu okropny smród :evil_lol: My to w najbliżej mamy Wisłę przy lesie , ale tam to jak już tylko podejdzies czujesz ten smród z daleka ...

normalnie to nie capi,ale dzisiaj miałam gulę w gardle jak doszedł do mnie ten smród

Posted

U nas to tak zawsze capi :shake: ale i tak to nie był najgorszy smród Sonia w wakacje wytarzała się w szczątkach psa albo kota już nawet nie wiem co to było zostały tylko kości :crazyeye: 3 razy była brana szamponem i myta i nadal śmierdziała :-o

Guest wolfheart
Posted

Dawno niczego nie zniszczyłam...to dzisiaj padło na buty:roll:

mam już nowe...

wiosna

Guest wolfheart
Posted

zalało las

zepsuję ci zdjęcie
:diabloti:

:p

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
U nas to tak zawsze capi :shake: ale i tak to nie był najgorszy smród Sonia w wakacje wytarzała się w szczątkach psa albo kota już nawet nie wiem co to było zostały tylko kości :crazyeye: 3 razy była brana szamponem i myta i nadal śmierdziała :-o

fuj

Sonka95 napisał(a):
Buty to ja bardzo czesto niszcze :evil_lol: jedna zima i już ich nie ma :diabloti:

to i tak dłuuugo:diabloti:

Posted

Szkoda tych nowych butów na spacerki :eviltong:

U mnie za to wczoraj na przeciwko domu, wylewali gnój na pole :roll: Normalnie mi zapachy wioskowe nie przeszkadzają, ale wczoraj było tego już za dużo i musiałam pozamykać w całym domu okna ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Szkoda tych nowych butów na spacerki :eviltong:

U mnie za to wczoraj na przeciwko domu, wylewali gnój na pole :roll: Normalnie mi zapachy wioskowe nie przeszkadzają, ale wczoraj było tego już za dużo i musiałam pozamykać w całym domu okna ;)

nie były drogie;) a na bosaka mi się nie uśmiecha zapierdzielać...:evil_lol:

mieszkałam na wsi do 6roku życia(tęsknię) ,też mi to nie przeszkadza,ale jak parę lat temu wylali gnój i coś tam na pole to było czuć u nas w mieście i dostali karę,bo smród był tak wstrętny ,że ludziom rzygać się chciało.

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jak ja się cieszę, że przeprowadziliśmy się na wioskę :multi: Mam po dziurki w nosie mieszkania w mieście :roll:

też bym chciała:placz:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
widać że lunce zalanie lasu jest na łapę :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:

a buty wglądaja na wygodne :lol:

ja też nie narzekam zalany las=zalane kleszcze i inne obrzydlistwa:diabloti: ten las jest po drugiej stronie wału ,którym spacerujemy

i takie są,chociaż dopiero jutro się przekonam ,bo dzisiaj je nosiłam chwilę po domu tylko

Posted

Moja wioska to jest raj na ziemi, nie wyobrażam sobie wyjazdu na studia, duże miasto i kilometry na najbliższe miejsce gdzie psa można puścić luzem. Ale bedę tęsknić:shake:

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
Moja wioska to jest raj na ziemi, nie wyobrażam sobie wyjazdu na studia, duże miasto i kilometry na najbliższe miejsce gdzie psa można puścić luzem. Ale bedę tęsknić:shake:

szkoda ,że nie można mieć wszystkiego na raz...:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja też nie narzekam zalany las=zalane kleszcze i inne obrzydlistwa:diabloti: ten las jest po drugiej stronie wału ,którym spacerujemy

i takie są,chociaż dopiero jutro się przekonam ,bo dzisiaj je nosiłam chwilę po domu tylko

ano to też fakt , mniej robactwa , milsze spacerki ;)

ja tam nosze tylko adidasy bo są mega wygodne :loveu:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ano to też fakt , mniej robactwa , milsze spacerki ;)

ja tam nosze tylko adidasy bo są mega wygodne :loveu:

właśnie:p
to tak jak ja,chociaż uwielbiam też trampki za kostkę:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
właśnie:p
to tak jak ja,chociaż uwielbiam też trampki za kostkę:p

ja własnie kiedys takie kupiłam , wojskową zieleń , kupiałam je bo były tanie ale nigdy ich nie ubrałam , musze je znależć w tym roku je wynosze :lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja własnie kiedys takie kupiłam , wojskową zieleń , kupiałam je bo były tanie ale nigdy ich nie ubrałam , musze je znależć w tym roku je wynosze :lol:

to na pewno lepsza opcja niż adidasy kiedy jest baaaardzo ciepło:lol:

Guest wolfheart
Posted

Kaaasia napisał(a):
U mnie trampki już czekają bo w adidasach mi za gorąco :roll:

mi też ,ale wszystko zalane tam gdzie chodzimy to szkoda trampki przemoczyć

dOgLoV napisał(a):
wypróbuję niebawem :lol:

czaje sie jeszcze na czerwone ale niskie ;)

a ja mam czarne niskie
za kostkę to bym chciała czerwone właśnie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Jak wracałyśmy ze spaceru ,spotkałyśmy 4mieś DONka:placz: gdyby był czarny to bym go porwała:diabloti:
Rozmawiałam chwilę z jego pańciostwem ,a Luna warknęła szczyla bo chciał dać jej buziaka:evil_lol: