Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Nie noszę okularów ani czapki :shake: Ale w sumie teraz mi przypomniałaś, że mam sportowe okulary przeciwsłoneczne ;)[/QUOTE] no widzisz jak jak wszystko dobrze wiem :cool1: potrzebne mi coś,bo oślepnę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']no widzisz jak jak wszystko dobrze wiem :cool1: potrzebne mi coś,bo oślepnę :evil_lol:[/QUOTE] Na coś się dziś przydałaś :evil_lol: Choć jak ja biegam wieczorami, to słońce tak po oczach nie daje ;) Ale za kilka tygodni pewnie nawet o tej godz. 19 będą potrzebne okulary :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 no my biegamy przed południem ,wiec łatwo o ślepotę :evil_lol: jak się zrobi bardzo ciepło to będziemy biegały z samego rana.. Komary już wyleciały na żer,a fuj... wczoraj jednego je*łam butem i się tak ładnie rozbryzgał na ścianie... Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja dziś bąka łapałam w domu, bo bałam się, że użądli Theosia :roll: A nie chciałam go zabijać, więc musiałam go jakoś złapać ;) Komarów jeszcze nie mam :) Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Ja dziś bąka łapałam w domu, bo bałam się, że użądli Theosia :roll: A nie chciałam go zabijać, więc musiałam go jakoś złapać ;) Komarów jeszcze nie mam :)[/QUOTE] ja bym zatłukła go z zimna krwią:p fuj,fuj,fuj Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']ja bym zatłukła go z zimna krwią:p fuj,fuj,fuj[/QUOTE] Morderczyni :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Morderczyni :eviltong:[/QUOTE] robaki,insekty,pajęczaki itp są poza gronem żyjątek które kocham Quote
Oscar Patric Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='unikatowydiament']w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: i słusznie Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='unikatowydiament']w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti:[/QUOTE] Następna morderczyni :roll::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Następna morderczyni :roll::eviltong:[/QUOTE] jak Ci takie paskudztwo je*nie żądło w doopę to zmienisz zdanie:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']jak Ci takie paskudztwo je*nie żądło w doopę to zmienisz zdanie:diabloti:[/QUOTE] Je*nęło mnie kiedyś w kolano, ale i tak nie będę ich mordować :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Je*nęło mnie kiedyś w kolano, ale i tak nie będę ich mordować :eviltong:[/QUOTE] Szlachetne to z Twojej strony;) Ja się robaków bardzo brzydzę i żaden nie przeżyje spotkania ze mną.Tym bardziej taki co może mnie ukąsić itp. Ostatniego lata znęcałam się nad kleszczami,np. se przypalałam je na kuchence:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']Szlachetne to z Twojej strony;) Ja się robaków bardzo brzydzę i żaden nie przeżyje spotkania ze mną.Tym bardziej taki co może mnie ukąsić itp. Ostatniego lata znęcałam się nad kleszczami,np. se przypalałam je na kuchence:diabloti:[/QUOTE] Kleszcze to inna sprawa ;) Mało mnie jeden boleriozą nie zaraził :mad: byłam 5 tyg. na antybiotyku :roll: Ale owady, które mnie nie mają czym zarazić, mogą sobie żyć ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Kleszcze to inna sprawa ;) Mało mnie jeden boleriozą nie zaraził :mad: byłam 5 tyg. na antybiotyku :roll: Ale owady, które mnie nie mają czym zarazić, mogą sobie żyć ;)[/QUOTE] Komary niby nas nie zarażą,ale nie chce mieć swędzących bąbli,tak samo jak nie chcę żądła,czy muchy co na g*wnie siedziała ,a teraz brzęczy i lata w moim pokoju.Dlatego je rozbryzguję na ścianie:p Pod koniec tygodnia,dostaną w drogerii spray na komary,kleszcze itp.eh.. nie lubię się tym psikać,ale jak mus to mus. Pójdę jeszcze teraz na szybkie siku z Lunką. Do jutra lasencje:p Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Jak tak czytam o tym Waszym bieganiu, to mnie też naszło na coś... brakuje mi jednego elementu (najdroższego) do pełnego skompletowania pokoju tortur :eviltong: jak na razie biegać to nie mam zamiaru, ale kto wie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) [quote name='unikatowydiament']w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti: Ja ostatnio sobie siedzę na ławce a tu czuje , że coś po mnie łazi patrze mały pająk chodzi mi po ręce strzepałam go a tu znowu wrócił i łaził znowu :crazyeye: znowu go trzepnęłam i niechcący go chyba zabiłam :-o a ile krzyku narobiłam , bo nie na widzę pająków i mnie brzydzą .... Edited April 18, 2013 by Sonka95 Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Hello :) ale ciepło 24'C byłyśmy nad Wisłą,Lunka sobie pobiegała i popływała. Spotkałyśmy tam bardzo miłą panią z 4mieś suczką Shar Pei ,ale słodka klucha,a jaka towarzyska.Ciągle dopraszała się o głaski,zaczepiała też Lunkę,skoczyła na nią jakby chciała się przytulic.Luna tylko raz ją fuknęła,ale poza tym była bardzo wyrozumiała dla szczeniaka:p W międzyczasie ,kiedy rozmawiałam z tą panią ,mijały nas jeszcze dwie suczki ON,na te Luna się jednak zjeżyła:roll: W ogóle to poza małym incydentem z spadającym ze schodów wózkiem zakupowym(Luna z lekka spanikowała) to jestem z niej bardzo zadowolona. Spotkałyśmy dzisiaj kilka rowerzystów i znajomych/nieznajomych ludzi ,a Luna zachowywała się bardzo swobodnie:multi::loveu: Doszły też dzisiaj szelki ,rozmiar L jest idealny dla Luny:cool1: jak będę miała ciekawe zdjęcia to Wam pokażę. Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Doberek :) Dawaj zdjęcia Lunki w szelkach i to już :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Doberek :) Dawaj zdjęcia Lunki w szelkach i to już :mad:[/QUOTE] nie mam kabla USB do tego telefonu ,którego używam:roll: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zawsze jest jakieś wytłumaczenie :watpliwy: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze jest jakieś wytłumaczenie :watpliwy:[/QUOTE] cwana jestem nie?:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']cwana jestem nie?:diabloti:[/QUOTE] No :diabloti: Quote
Recommended Posts