Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Nie noszę okularów ani czapki :shake: Ale w sumie teraz mi przypomniałaś, że mam sportowe okulary przeciwsłoneczne ;)[/QUOTE]

no widzisz jak jak wszystko dobrze wiem :cool1:
potrzebne mi coś,bo oślepnę :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']no widzisz jak jak wszystko dobrze wiem :cool1:
potrzebne mi coś,bo oślepnę :evil_lol:[/QUOTE]

Na coś się dziś przydałaś :evil_lol: Choć jak ja biegam wieczorami, to słońce tak po oczach nie daje ;) Ale za kilka tygodni pewnie nawet o tej godz. 19 będą potrzebne okulary :roll:

Guest wolfheart
Posted

no my biegamy przed południem ,wiec łatwo o ślepotę :evil_lol: jak się zrobi bardzo ciepło to będziemy biegały z samego rana..

Komary już wyleciały na żer,a fuj... wczoraj jednego je*łam butem i się tak ładnie rozbryzgał na ścianie...

Posted

Ja dziś bąka łapałam w domu, bo bałam się, że użądli Theosia :roll: A nie chciałam go zabijać, więc musiałam go jakoś złapać ;)
Komarów jeszcze nie mam :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja dziś bąka łapałam w domu, bo bałam się, że użądli Theosia :roll: A nie chciałam go zabijać, więc musiałam go jakoś złapać ;)
Komarów jeszcze nie mam :)[/QUOTE]

ja bym zatłukła go z zimna krwią:p fuj,fuj,fuj

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Morderczyni :eviltong:[/QUOTE]

robaki,insekty,pajęczaki itp są poza gronem żyjątek które kocham

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti: i słusznie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Następna morderczyni :roll::eviltong:[/QUOTE]

jak Ci takie paskudztwo je*nie żądło w doopę to zmienisz zdanie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak Ci takie paskudztwo je*nie żądło w doopę to zmienisz zdanie:diabloti:[/QUOTE]

Je*nęło mnie kiedyś w kolano, ale i tak nie będę ich mordować :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Je*nęło mnie kiedyś w kolano, ale i tak nie będę ich mordować :eviltong:[/QUOTE]

Szlachetne to z Twojej strony;)
Ja się robaków bardzo brzydzę i żaden nie przeżyje spotkania ze mną.Tym bardziej taki co może mnie ukąsić itp.
Ostatniego lata znęcałam się nad kleszczami,np. se przypalałam je na kuchence:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Szlachetne to z Twojej strony;)
Ja się robaków bardzo brzydzę i żaden nie przeżyje spotkania ze mną.Tym bardziej taki co może mnie ukąsić itp.
Ostatniego lata znęcałam się nad kleszczami,np. se przypalałam je na kuchence:diabloti:[/QUOTE]

Kleszcze to inna sprawa ;) Mało mnie jeden boleriozą nie zaraził :mad: byłam 5 tyg. na antybiotyku :roll: Ale owady, które mnie nie mają czym zarazić, mogą sobie żyć ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Kleszcze to inna sprawa ;) Mało mnie jeden boleriozą nie zaraził :mad: byłam 5 tyg. na antybiotyku :roll: Ale owady, które mnie nie mają czym zarazić, mogą sobie żyć ;)[/QUOTE]

Komary niby nas nie zarażą,ale nie chce mieć swędzących bąbli,tak samo jak nie chcę żądła,czy muchy co na g*wnie siedziała ,a teraz brzęczy i lata w moim pokoju.Dlatego je rozbryzguję na ścianie:p

Pod koniec tygodnia,dostaną w drogerii spray na komary,kleszcze itp.eh.. nie lubię się tym psikać,ale jak mus to mus.

Pójdę jeszcze teraz na szybkie siku z Lunką.
Do jutra lasencje:p

Posted

Jak tak czytam o tym Waszym bieganiu, to mnie też naszło na coś... brakuje mi jednego elementu (najdroższego) do pełnego skompletowania pokoju tortur :eviltong: jak na razie biegać to nie mam zamiaru, ale kto wie :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='unikatowydiament']w domu,też jak coś mi w pełznie,zabijam,aż placek zostaje:diabloti:

Ja ostatnio sobie siedzę na ławce a tu czuje , że coś po mnie łazi patrze mały pająk chodzi mi po ręce strzepałam go a tu znowu wrócił i łaził znowu :crazyeye: znowu go trzepnęłam i niechcący go chyba zabiłam :-o a ile krzyku narobiłam , bo nie na widzę pająków i mnie brzydzą ....

Edited by Sonka95
Guest wolfheart
Posted

Hello :)

ale ciepło 24'C
byłyśmy nad Wisłą,Lunka sobie pobiegała i popływała.

Spotkałyśmy tam bardzo miłą panią z 4mieś suczką Shar Pei ,ale słodka klucha,a jaka towarzyska.Ciągle dopraszała się o głaski,zaczepiała też Lunkę,skoczyła na nią jakby chciała się przytulic.Luna tylko raz ją fuknęła,ale poza tym była bardzo wyrozumiała dla szczeniaka:p

W międzyczasie ,kiedy rozmawiałam z tą panią ,mijały nas jeszcze dwie suczki ON,na te Luna się jednak zjeżyła:roll:

W ogóle to poza małym incydentem z spadającym ze schodów wózkiem zakupowym(Luna z lekka spanikowała) to jestem z niej bardzo zadowolona.
Spotkałyśmy dzisiaj kilka rowerzystów i znajomych/nieznajomych ludzi ,a Luna zachowywała się bardzo swobodnie:multi::loveu:

Doszły też dzisiaj szelki ,rozmiar L jest idealny dla Luny:cool1: jak będę miała ciekawe zdjęcia to Wam pokażę.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Doberek :)

Dawaj zdjęcia Lunki w szelkach i to już :mad:[/QUOTE]

nie mam kabla USB do tego telefonu ,którego używam:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Zawsze jest jakieś wytłumaczenie :watpliwy:[/QUOTE]

cwana jestem nie?:diabloti: