*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='marta.k9080']okna nie zając.... a Torce sprawisz przyjemność:p[/QUOTE] Ale okien nie myłam już... lepiej nie pytaj kiedy były myte :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ale okien nie myłam już... lepiej nie pytaj kiedy były myte :roll:[/QUOTE] :evil_lol: to jeszcze jeden dzień wytrzymają...;) Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Czesc Sylwus :multi: Wiosennie juz w kazdej galerii :loveu: Mowisz ze biegacie z Lunka? :cool3: Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Hejka ;) Ja okna myłam na Boże Narodzenie , na wielkanoc nie myłam bo zimno było , nic przez nie prawie nie widac ale co ta przynajmniej rolet nie musze kupować hyhy :lol: Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Umyłam 3 okna ;) Kolejne 3 umyję jutro albo po jutrze :) A za ok 2h jedziemy na jezioro wykąpać Torę :) A to wszystko tylko dlatego, że Bogdan ma dziś wolne :eviltong: Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']Umyłam 3 okna ;) Kolejne 3 umyję jutro albo po jutrze :) A za ok 2h jedziemy na jezioro wykąpać Torę :) A to wszystko tylko dlatego, że Bogdan ma dziś wolne :eviltong:[/QUOTE] ale macie fajnie :roll: Quote
Oscar Patric Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 witamy się w piękny:diabloti: dzionek:) Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Czesc Sylwus :multi: Wiosennie juz w kazdej galerii :loveu: Mowisz ze biegacie z Lunka? :cool3:[/QUOTE] Cześć Sylwuś:-P biegamy dzisiaj 3km nad Wisłą zaliczone:diabloti: [quote name='dOgLoV']Hejka ;-) Ja okna myłam na Boże Narodzenie , na wielkanoc nie myłam bo zimno było , nic przez nie prawie nie widac ale co ta przynajmniej rolet nie musze kupować hyhy :lol:[/QUOTE] serio takie zafajdane ,że świata nie widzisz?:diabloti: [quote name='magdabroy']Umyłam 3 okna ;-) Kolejne 3 umyję jutro albo po jutrze :smile: A za ok 2h jedziemy na jezioro wykąpać Torę :smile: A to wszystko tylko dlatego, że Bogdan ma dziś wolne :eviltong:[/QUOTE] gratki,dzielna jesteś:evil_lol: Luna też zaliczyła dzisiaj pływanko:diabloti: [quote name='unikatowydiament']witamy się w piękny:diabloti: dzionek:)[/QUOTE] cześć Oscarki :) Mamy 19'C:razz: ale cieeeeeepło czuje się bardziej niż termometr wskazuje,byłyśmy nad Wisłą,najpierw bieganie,później spokojny spacerek ,a na koniec Luna se popływała:diabloti: nie mogła się dziewczyna opamiętać i chlup do wody... Ale Wisła wylała,rany...całe pola zalane,aż do wału po którym spacerujemy...jedno wielkie bagno. Luna wycięła mi jeszcze numer na koniec spaceru.Poprawiłam jej łańcuszek,a ta myk łeb wysunęła i se pobiegła na górkę.Jeszcze nie raczyła się pofatygować z powrotem na dół i musiałam po nią pójść.Mina jej wtedy zrzedła,ale ja jakoś nie pogniewałam się na nią,za ten wyskok,bo ogólnie to była grzeczna nawet rowery dzielnie zniosła i nie szalała:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']A co tak kiepsko i tylko 3km :diabloti:[/QUOTE] o sorry miało być 30km...:evil_lol: 3km wystarczy na początek(czyli na kilka dni:diabloti:) Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Sonka95']U nas też dzisiaj gorąco było :)[/QUOTE] nawet bąk latał dzisiaj na łąkach:roll: całe to robactwo wylazło,a fuj... Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ach zapomniałam napisać...Luna dawno się nie kaleczyła,do dzisiaj... Pękł jej pazurek od bocznego paluszka przedniej łapki.Przemyłam jej i posmarowałam maścią antyseptyczną,ale nie boli ją chyba,bo nie cofała łapki ani nie piszczała. Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 hello mamy 21'C:lol: na porannym spacerku,zgubiłyśmy piłeczkę...eh już nie pozwolę Lunie nosić zabawek ,dostanie dopiero na miejscu gdzie chce jej rzucać.Bo niosła piłeczkę,poszła się napić do rzeczki i..piłki nie ma.:mad: Luna znowu bardzo ładnie przeszła obok rowerów:multi: jutro chyba pójdziemy nad Wisłę znowu... Quote
:: FiGa :: Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']biegamy dzisiaj 3km nad Wisłą zaliczone:diabloti: [/QUOTE] Brawo brawo :cool3: My tez kiedys biegalismy, a teraz, choc mysle o tym juz od miesiaca to nie moge sie zmusic :diabloti: Wygodniacko na rowerku sobie pomykam :diabloti: Ale musze pobiegac troche, prace nad letnia figura trzeba zaczac :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Rusz doopę,leniu patentowany na rowerze to za łatwo,ja się tak zmęczyć nie umiem.Chociaż fakt,że teren jest za łatwy żeby jakoś wielce się wytężać. Dzisiaj znowu 3km zaliczone:razz: Quote
:: FiGa :: Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kurcze moze jak bede czytac o tym ze z Lunka biegacie to bede miec motywacje :diabloti: Na rowerku nie ma zmeczenia wcale, nawet mniej niz podczas zwyklego spacerku.... myslisz ze czemu sie na rowersonie woze :evil_lol: Ale trzeba bedzie to zmienic :knuje: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Mnie te 3km jakoś nie satysfakcjonuje wielce,ale ja lubię się styrac tak żeby paść na pysk:evil_lol: i tak zwiększę dystans:razz: Jutro pewnie dotrą szelki dla Luny,wtedy je*nę glebę jak szarpnie:p ale wolę to niż bać się,że podczas biegu coś tam się stanie i Luna skręci sobie kark od szarpnięcia obrożą... moja logika : biegam by później wpeir*alac chipsy,a właśnie mam Layś Strong:evil_lol: Edited April 17, 2013 by marta.k9080 Quote
Sonka95 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Hej :) Nie tylko z Lunki taka gapa :diabloti: moja gubi piłki też często albo podchodzi do psa i ten jej zabiera ... Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Jakby jakiś pies,a tym bardziej suczka próbowała zabrać Lunie zabawkę to by Luna mu/jej wtrzepała...ona bardzo koffa swoje zabawki:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja nawet na te 3km nie moge sie zmusic :razz: Oddaj mi troche swej motywacji :evil_lol: Laysy.... :placz: Daj jednego :placz: Marcelek tez uwaza ze jego zabawki sa JEGO i biada temu kto probowalby mu je podebrac :diabloti: (nawet Figowa nie moze :diabloti:) Quote
Sonka95 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Nam to sporo ginie zabawek przez to , ze mam taka gapę :evil_lol: Sonie to bieganko czeka w weekend kiedy będzie biegła za rowerem :cool3: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Hej Marta :) Ja dziś znowu przebiegłam prawie 3km, ale od następnego tygodnia zwiększam dystans ;) Ale było tak cieplutko, że spociłam się jak świnia, choć biegałam tylko w koszulce-bokserce :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Ja nawet na te 3km nie moge sie zmusic :razz: Oddaj mi troche swej motywacji :evil_lol: Laysy.... :placz: Daj jednego :placz: Marcelek tez uwaza ze jego zabawki sa JEGO i biada temu kto probowalby mu je podebrac :diabloti: (nawet Figowa nie moze :diabloti:)[/QUOTE] leń:eviltong: chipsy były pyyyszne:diabloti: [quote name='Sonka95']Nam to sporo ginie zabawek przez to , ze mam taka gapę :evil_lol: Sonie to bieganko czeka w weekend kiedy będzie biegła za rowerem :cool3:[/QUOTE] Ja zginę przez rozbicie,jak Luna pobiegnie przy rowerze:evil_lol: [quote name='magdabroy']Hej Marta :) Ja dziś znowu przebiegłam prawie 3km, ale od następnego tygodnia zwiększam dystans ;) Ale było tak cieplutko, że spociłam się jak świnia, choć biegałam tylko w koszulce-bokserce :evil_lol:[/QUOTE] Hej My też zwiększamy,bo 3km nie robi na nas wrażenia:diabloti: Ja biegałam w cieniutkiej bluzce z długim rękawem. Nosisz okulary przeciwsłoneczne do biegania,a może czapkę z daszkiem?Ja szukam takich okularów sportowych... Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Nie noszę okularów ani czapki :shake: Ale w sumie teraz mi przypomniałaś, że mam sportowe okulary przeciwsłoneczne ;) Quote
Recommended Posts