Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no ja myślę...jak przyjemnie było wcześnie rano spacerować w słońcu i ptaszki śpiewały głośno,widziałam sójkę,dzikie gęsi i klucz kaczek :p wiewiórki też skakały po gałęziach,nawet dzięcioł stukał ...to dopiero oznaki wiosny:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']no ja myślę...jak przyjemnie było wcześnie rano spacerować w słońcu i ptaszki śpiewały głośno,widziałam sójkę,dzikie gęsi i klucz kaczek :p wiewiórki też skakały po gałęziach,nawet dzięcioł stukał ...to dopiero oznaki wiosny:multi:[/QUOTE]

niooo wiosna idzie na całego :multi::multi::multi::multi:

mnie to już nie cieszy :roll: ale fajnie ze jest ciepło :multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
mnie to już nie cieszy :roll: ale fajnie ze jest ciepło :multi:[/QUOTE]

przez alergię prawda?:shake:

Jadłam dzisiaj te lody ...miaaaaaaaaam!:sabber:
[url]http://4.bp.blogspot.com/-oQMEa47dr2c/T5wGjygDjlI/AAAAAAAAAhk/Ty3mTqGzveU/s1600/pavlova2.jpg[/url]

Posted

[quote name='marta.k9080']przez alergię prawda?:shake:

Jadłam dzisiaj te lody ...miaaaaaaaaam!:sabber:
[URL]http://4.bp.blogspot.com/-oQMEa47dr2c/T5wGjygDjlI/AAAAAAAAAhk/Ty3mTqGzveU/s1600/pavlova2.jpg[/URL][/QUOTE]

dokładnie :roll: nie wiem co mi sie w tym roku stało tak wcześnie :roll: nawet nie zdązyłam nacieszyc sie ciepłem ...

o quwa ale wyglądają smakowicie :crazyeye: z bezami :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :roll: nie wiem co mi sie w tym roku stało tak wcześnie :roll: nawet nie zdązyłam nacieszyc sie ciepłem ...

o quwa ale wyglądają smakowicie :crazyeye: z bezami :loveu:[/QUOTE]

pogoda zgłupiała to i nasze organizmy też...
i takie są...pyyyyszne:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ile kosztuje litr ??:cool3:[/QUOTE]

ok 6zł moja mama kupiła w PoloMarkecie chyba

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']oooooooo musze na nie jutro zapolować :cool3:[/QUOTE]

były jeszcze z sorbetem bananowym :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: banan :loveu: kocham banany :loveu:

też z bezem ?? ;)[/QUOTE]

a ja ich nie znoszę...:evil_lol:
nie wiem,czy z bezem

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja ich nie znoszę...:evil_lol:
nie wiem,czy z bezem[/QUOTE]

jak można nie lubić banana ?? :crazyeye:

to najlepszy owoc zaraz po arbuzie :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jak można nie lubić banana ?? :crazyeye:

to najlepszy owoc zaraz po arbuzie :loveu:[/QUOTE]

banan i wszystko co bananowe,powoduje u mnie odruch wymiotny od kiedy jako 10latka musiałam pic syrop o tym smaku,cholera jakie to ohydne było [IMG]http://www.a7x.pun.pl/_fora/a7x/smilies/[dblpt]rzyg[dblpt][/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ciepło, mokro to nic dziwnego, że trawa tak szybko urosła ;)

A tak w ogóle, to dobry wieczór :)[/QUOTE]

dobry,dobry :)

Ale leje u nas,aż o szyby chlapie:crazyeye:

Posted

a może spróbuj , ja kiedyś nie znosiłam bananów , jako dziecko bardzo obrzydzała mnie jego konsystencja , wymiotowałam na sam widok banana , jak byłam starsza mama namówiła mnie że mam chociaż spróbować , stanać nad kiblem i ugyżć w razie co mi sie cofnie , od tamtego czasu banany moge jeść kilogramami :loveu:

Guest wolfheart
Posted

owoc jeszcze przełknę jakoś,ale przetwory bananowe,szczególnie gęste -nie ma szans

Posted

[quote name='marta.k9080']owoc jeszcze przełknę jakoś,ale przetwory bananowe,szczególnie gęste -nie ma szans[/QUOTE]

to ja jedynie nie lubie pianki bananowej w polewie czekoladowej :shake:

Guest wolfheart
Posted

O jeju...Luna drzemała sobie obok mnie i nagle ryknęła syrena (pogotowie,albo straż), a Luna zawyła !:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']O jeju...Luna drzemała sobie obok mnie i nagle ryknęła syrena (pogotowie,albo straż), a Luna zawyła !:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

zjeba.....a ich , co jej bedą wyli :eviltong: