łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Bedzie cieplutko na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://imageshack.us/a/img32/6862/plik003.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 no ja myślę...jak przyjemnie było wcześnie rano spacerować w słońcu i ptaszki śpiewały głośno,widziałam sójkę,dzikie gęsi i klucz kaczek :p wiewiórki też skakały po gałęziach,nawet dzięcioł stukał ...to dopiero oznaki wiosny:multi: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']no ja myślę...jak przyjemnie było wcześnie rano spacerować w słońcu i ptaszki śpiewały głośno,widziałam sójkę,dzikie gęsi i klucz kaczek :p wiewiórki też skakały po gałęziach,nawet dzięcioł stukał ...to dopiero oznaki wiosny:multi:[/QUOTE] niooo wiosna idzie na całego :multi::multi::multi::multi: mnie to już nie cieszy :roll: ale fajnie ze jest ciepło :multi: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV'] mnie to już nie cieszy :roll: ale fajnie ze jest ciepło :multi:[/QUOTE] przez alergię prawda?:shake: Jadłam dzisiaj te lody ...miaaaaaaaaam!:sabber: [url]http://4.bp.blogspot.com/-oQMEa47dr2c/T5wGjygDjlI/AAAAAAAAAhk/Ty3mTqGzveU/s1600/pavlova2.jpg[/url] Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']przez alergię prawda?:shake: Jadłam dzisiaj te lody ...miaaaaaaaaam!:sabber: [URL]http://4.bp.blogspot.com/-oQMEa47dr2c/T5wGjygDjlI/AAAAAAAAAhk/Ty3mTqGzveU/s1600/pavlova2.jpg[/URL][/QUOTE] dokładnie :roll: nie wiem co mi sie w tym roku stało tak wcześnie :roll: nawet nie zdązyłam nacieszyc sie ciepłem ... o quwa ale wyglądają smakowicie :crazyeye: z bezami :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :roll: nie wiem co mi sie w tym roku stało tak wcześnie :roll: nawet nie zdązyłam nacieszyc sie ciepłem ... o quwa ale wyglądają smakowicie :crazyeye: z bezami :loveu:[/QUOTE] pogoda zgłupiała to i nasze organizmy też... i takie są...pyyyyszne:loveu: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']pogoda zgłupiała to i nasze organizmy też... i takie są...pyyyyszne:loveu:[/QUOTE] a ile kosztuje litr ??:cool3: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a ile kosztuje litr ??:cool3:[/QUOTE] ok 6zł moja mama kupiła w PoloMarkecie chyba Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']ok 6zł moja mama kupiła w PoloMarkecie chyba[/QUOTE] oooooooo musze na nie jutro zapolować :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']oooooooo musze na nie jutro zapolować :cool3:[/QUOTE] były jeszcze z sorbetem bananowym :lol: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']były jeszcze z sorbetem bananowym :lol:[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: banan :loveu: kocham banany :loveu: też z bezem ?? ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: banan :loveu: kocham banany :loveu: też z bezem ?? ;)[/QUOTE] a ja ich nie znoszę...:evil_lol: nie wiem,czy z bezem Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja ich nie znoszę...:evil_lol: nie wiem,czy z bezem[/QUOTE] jak można nie lubić banana ?? :crazyeye: to najlepszy owoc zaraz po arbuzie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']jak można nie lubić banana ?? :crazyeye: to najlepszy owoc zaraz po arbuzie :loveu:[/QUOTE] banan i wszystko co bananowe,powoduje u mnie odruch wymiotny od kiedy jako 10latka musiałam pic syrop o tym smaku,cholera jakie to ohydne było [IMG]http://www.a7x.pun.pl/_fora/a7x/smilies/[dblpt]rzyg[dblpt][/IMG] Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ciepło, mokro to nic dziwnego, że trawa tak szybko urosła ;) A tak w ogóle, to dobry wieczór :) Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy']Ciepło, mokro to nic dziwnego, że trawa tak szybko urosła ;) A tak w ogóle, to dobry wieczór :)[/QUOTE] dobry,dobry :) Ale leje u nas,aż o szyby chlapie:crazyeye: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 a może spróbuj , ja kiedyś nie znosiłam bananów , jako dziecko bardzo obrzydzała mnie jego konsystencja , wymiotowałam na sam widok banana , jak byłam starsza mama namówiła mnie że mam chociaż spróbować , stanać nad kiblem i ugyżć w razie co mi sie cofnie , od tamtego czasu banany moge jeść kilogramami :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 owoc jeszcze przełknę jakoś,ale przetwory bananowe,szczególnie gęste -nie ma szans Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']owoc jeszcze przełknę jakoś,ale przetwory bananowe,szczególnie gęste -nie ma szans[/QUOTE] to ja jedynie nie lubie pianki bananowej w polewie czekoladowej :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 O jeju...Luna drzemała sobie obok mnie i nagle ryknęła syrena (pogotowie,albo straż), a Luna zawyła !:crazyeye::evil_lol: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']O jeju...Luna drzemała sobie obok mnie i nagle ryknęła syrena (pogotowie,albo straż), a Luna zawyła !:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] zjeba.....a ich , co jej bedą wyli :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 u Nas dzisiaj było zimno,padał deszcz a potem wiatr,a późnym popołudniem słoneczko wyszło,podczas dzisiejszego Naszego spacerku,na krzakach widziałam maleńkie listeczki:multi: Quote
*Magda* Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='dOgLoV'] u nas słonecznie i 13 stopni ;)[/QUOTE] A ja mam 21 :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam 21 :eviltong:[/QUOTE] a Ty masz 21 i wpierdo......l :diabloti: za to że masz więcej :eviltong: Quote
Recommended Posts