łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='kalyna']PKPR istnieje na pewno dłużej niż weszła ta ustawa w życie ;) Zanin DONy zostały uznane przez FCi, to DONy były w PKRP. I wtedy to nikomu nie przeszkadzało. Cezarrrro od Justysiek też jest z hodowli zarejestrowanej w tym klubie ;) Ten klub ma własne wystawy, nie jest ich tyle co ZKwP, ale są. Dziwne dOgLoV, ze nie ufasz im, skoro Twoją hodowla, gdzie mają takie piękne DONy, i chciałabyś od nich psa są w PKPR :eviltong: Noo jestem ciekawa w jakiej hodowli z ZKwP są czarne DONy? bo moze mi coś umknęło :eviltong: Przed kupnem dowiadywała bym sie wszystkiego i psa bym u nich na pewno nie kupiła ;) ufam tylko ZKwP ;) ale czy są tam czarne Donki nie wiem , nigdy nie sprawdzałam ;) Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 kalyna o jakiej hodowli pisałaś?? bo ja chciałam z tej hodowli http://wolflake.pl/na_sprzedaz.html Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 właśnie wpiep**am Layś serowe(z serii "jaki to smak"):eating: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']właśnie wpiep**am Layś serowe(z serii "jaki to smak"):eating:[/QUOTE] ooo mniami :crazyeye::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo mniami :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] no dobre są :razz: Quote
angineuuka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']właśnie wpiep**am Layś serowe(z serii "jaki to smak"):eating:[/QUOTE] u mnie w sklepie już ich nie było, więc pożeram zieloną cebulkę :D Aga, banerek ci nie działa a usunęłam niechcący twoją galerię z sub.. :> Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Angi']u mnie w sklepie już ich nie było, więc pożeram zieloną cebulkę :D Aga, banerek ci nie działa a usunęłam niechcący twoją galerię z sub.. :>[/QUOTE] masz pecha :eviltong: nie wiem czy umiem naprawić :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Angi']u mnie w sklepie już ich nie było, więc pożeram zieloną cebulkę :D[/QUOTE] mniam klasyka zawsze jest dobra... i oczywiście zapijam je colą...:evil_lol: cała 145g paka tylko moja:p Quote
angineuuka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']masz pecha :eviltong: nie wiem czy umiem naprawić :eviltong: Przed threads w linku dodajesz forum i działa Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 a wiecie ,to chyba moja pierwsza paczka chipsów od jakiegoś roku:-o pewnie mnie rozboli żołądek jak wszystkie wciągnę..ale ta chwila rozkoszy w gębie jest tego warta:evil_lol: Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']kalyna o jakiej hodowli pisałaś?? bo ja chciałam z tej hodowli http://wolflake.pl/na_sprzedaz.html a gdzie jest zrzeszona? łoooo ale mi narobiłyście ochoty na czipsy :eviltong: chyba idę poszukać czegoś w szafce... a nuż coś znajdę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='kalyna']łoooo ale mi narobiłyście ochoty na czipsy :eviltong: chyba idę poszukać czegoś w szafce... a nuż coś znajdę :evil_lol:[/QUOTE] ja sobie pozwalam bardzo rzadko na taką rozpustę,ale jak już zacznę to...cała paczka moja:razz: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']kalyna o jakiej hodowli pisałaś?? bo ja chciałam z tej hodowli http://wolflake.pl/na_sprzedaz.html Z tego co kojarzę to właśnie jest hodowla z PKPR ;) Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='kalyna']a gdzie jest zrzeszona? [/QUOTE] w ZKwP :) Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']w ZKwP :)[/QUOTE] a gdzie jest ta informacja? Edited April 10, 2013 by kalyna Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 rzygnę tymi czypsami wcześniej niż sądziłam...Luna puszcza ekstra śmierdzące bąki:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Z tego co kojarzę to właśnie jest hodowla z PKPR ;)[/QUOTE] gdyby były z PKPR nie mogły by brać udziału w wystawach FCI ;) Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 kalyna wystarczy spojrzeć chociażby na rodowód Atosa http://wolflake.pl/atos.html Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']gdyby były z PKPR nie mogły by brać udziału w wystawach FCI ;)[/QUOTE] To gdzie wystawiali swoje psy przed rokiem 2010? Bo dopiero w 2010 w PL są uznane DONki, a ta hodowla istnieje dłużej ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej Martuś z Lunką:)[/QUOTE] dobry wieczór Oscarki :p Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']To gdzie wystawiali swoje psy przed rokiem 2010? Bo dopiero w 2010 w PL są uznane DONki, a ta hodowla istnieje dłużej ;) a co oznacza to ?? [TABLE="class: pedigree2 td, width: 700"] [TR] [TD="width: 253, align: center"]Wynik HD: FCI: A [/TD] [TD="width: 255, align: center"]Wynik ED: FCI: 0/0 [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']a co oznacza to ?? [TABLE="class: pedigree2 td, width: 700"] [TR] [TD="width: 253, align: center"]Wynik HD: FCI: A [/TD] [TD="width: 255, align: center"]Wynik ED: FCI: 0/0 [/TD] [/TR] [/TABLE] Napisać można wszystko na swojej stronie ;) A to co podałaś nie wyjaśnia gdzie psy były wystawiane przed 2010 rokiem ;) A skoro były wystawiane pod patronatem FCI, to nie mogły być wystawiane jako DONki, a jak już to jako ONki ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Wy tu sobie piszczcie,a ja idę do łóżeczka:p Kolorowych:p Quote
Recommended Posts