M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']mało tego trzeba uważać żeby nie zostać zdeptanym i straszny hałas robią ....[/QUOTE] Taaaaaaaaa i dlatego ich ringi na powietrzu są daleko od innych :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 dobranoc Wam:lol: mam nadzieję,że jutro nie będzie -4'C kiedy z rana wychodzimy,a ja jeszcze ciepła po łóżeczku przeżywam na dworze szok termiczny.... Quote
Kaaasia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']niby mogę...jak już to w drugiej połowie roku bym się rozglądała...bo wiem ,że dołożę wszelkich starań by mieć go w tym roku:diabloti:[/QUOTE] Jakie wieści :loveu: Trzymam kciuki za realizację :smile: Quote
kalyna Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:[/QUOTE] łoooo poważnie? moim kolejnym marzeniem to właśnie albo czarny DON, albo użytek... z tym, że użytek to ranga nie dla mnie... ahhhh czarnuszki cuuudowne są :loveu: :loveu: Hmm a bierzesz pod uwagę tylko hodowle z ZKwP? Mi się coś robienie z psem też marzy, ale na razie muszę coś innego zrobić :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) [quote name='Kaaasia']Jakie wieści :loveu: Trzymam kciuki za realizację :smile:[/QUOTE] nakręcam się strasznie na to:razz: dziękuję:p [quote name='kalyna']łoooo poważnie? moim kolejnym marzeniem to właśnie albo czarny DON, albo użytek... z tym, że użytek to ranga nie dla mnie... ahhhh czarnuszki cuuudowne są :loveu: :loveu: Hmm a bierzesz pod uwagę tylko hodowle z ZKwP? Mi się coś robienie z psem też marzy, ale na razie muszę coś innego zrobić :roll:[/QUOTE] :-P IPO zrobimy na pewno,myślałam chwilę o użytku,ale jednak eksterierowy czarny DON zawładnął moim sercem i tylko takiego pragnę:-P nie ,nie tylko ZKwP przyznam ,że mam nikłe rozeznanie we wartościowych hodowlach,to byłby mój pierwszy pies z papierkiem (Luna nie ma rodowodu) także jak ktoś ma sugestie to proszę pisać:lol: Hello Ponuro dzisiaj u nas,ledwo +4'C:roll: Lunie się chyba w doopie poprzewracało,bo szalała mi dzisiaj (rowery) ale staram się naprostować jej zachowanie,rowery to w sumie najgorszy jej strach i tu musimy naprawdę się wziąć do roboty. Wciągnęłam właśnie lazanię ze szpinakiem ,taką kupną...nawet zjadliwa ,ale mdła nieco. A...i chyba mi się mała zemsta udała...bo tam gdzie żule drzewo rąbią,było wczoraj szkło co porozbijali i ja im to szkło w ich rzeczy nakładłam,a dzisiaj patrzę a tam kropelki krwi...chyba się któryś opijus skaleczył.Dobrze im tak:p Edited April 10, 2013 by marta.k9080 Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']:-P IPO zrobimy na pewno,myślałam chwilę o użytku,ale jednak eksterierowy czarny DON zawładnął moim sercem i tylko takiego pragnę:-P nie ,nie tylko ZKwP przyznam ,że mam nikłe rozeznanie we wartościowych hodowlach,to byłby mój pierwszy pies z papierkiem (Luna nie ma rodowodu) także jak ktoś ma sugestie to proszę pisać:lol: [/QUOTE] wooow no to masz bardzo konkretnie postawiony cel :eviltong: tym bardziej trzymam kciuki, aby w tym roku pojawił się u Ciebie szczeniorek :loveu: i ogromne brawa, że chcesz szkolić się z przyszłym psiakiem :multi: jakby co to z Luną możesz dłubać posłuszeństwo.. to też jest coś robienie ;) Coś mi się kojarzy, ze czarne DONy są częściej spotykane w PKPR, no ale cena też jest wysoka... :) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 kalyna dziękuję :p strasznie kręci mnie obrona sportowa itp bardzo bym chciała właśnie w tym kierunku coś z psem robić z Lunką ćwiczę frisbee,aporty...ale to zupełnie amatorsko dzięki sprawdzę sobie PKPR ,no wiem za grosze go nie dostanę... Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Właśnie zakropliłam Lunkę Firpexem Advantixu nie było na jej rozmiar:roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry Martucha :)[/QUOTE] hello:p Jak moja mama była u Veta kupic ten Fiprex to akurat jakiś piesek(pudel) miał szytą łapkę bo mu się drut wbił!Na spacerze po osiedlu w dodatku...ludzie to świnie,naprawdę... Quote
Sonka95 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']Właśnie zakropliłam Lunkę Firpexem [/QUOTE] My też tym zakraplamy Sonkę :) Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Hejka ;) Ja bym brała pod uwagę tylko ZKwP ;) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080'] dzięki sprawdzę sobie PKPR ,no wiem za grosze go nie dostanę...[/QUOTE] Daj sobie z tym spokój... Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Ja bym brała pod uwagę tylko ZKwP ;)[/QUOTE] nie ufasz innym? Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']nie ufasz innym?[/QUOTE] nie ;) od kiedy zabronione jest sprzedawanie psa bez papierów potworzyło sie milion innych organizacji a pozniej okazuje sie ze dasz za psa 3 tyś a on jest bez rodowodu tylko z jakims nic nie znaczącym papierkiem ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 dOgLoV dzięki,to ważne:lol: swoją drogą to widać jak ludzie są strasznie pazerni... :shake: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV dzięki,to ważne:lol: swoją drogą to widać jak ludzie są strasznie pazerni... :shake: dokładnie , kobieta kupiła tybetana , chciała go zacząć wystawiać a okazało się że ten związek od którego kupiła psiaka jest po prostu jakąś tam organizacją ale wystawiać psa nie ma prawa bo pies de facto nie ma rodowodu , a za psa dała coś około 3 , 5 tyś :p Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 to nieźle ją naciągnęli...:shake: a czarnych DONków jak na lekarstwo niestety... Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']to nieźle ją naciągnęli...:shake: a czarnych DONków jak na lekarstwo niestety...[/QUOTE] No niezle niezle :/ mało ich ale są piękne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 są cudowne...ale nieźle się pewnie namęczę zanim jeden trafi w moje ręce:roll: Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 PKPR istnieje na pewno dłużej niż weszła ta ustawa w życie ;) Zanin DONy zostały uznane przez FCi, to DONy były w PKRP. I wtedy to nikomu nie przeszkadzało. Cezarrrro od Justysiek też jest z hodowli zarejestrowanej w tym klubie ;) Ten klub ma własne wystawy, nie jest ich tyle co ZKwP, ale są. Dziwne dOgLoV, ze nie ufasz im, skoro Twoją hodowla, gdzie mają takie piękne DONy, i chciałabyś od nich psa są w PKPR :eviltong: Noo jestem ciekawa w jakiej hodowli z ZKwP są czarne DONy? bo moze mi coś umknęło :eviltong: Quote
Recommended Posts