Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']:evil_lol: dla mnie właśnie najgorsze jest takie jedzenie małych przekąsek ,trudno przestać...a jak zjem obiad to mogę parę godzin nic nie jeść...[/QUOTE]

bo takie podjadanie jest najgorsze , ja żałuję że nie wzięłam do mamy gofrownicy bym gofry uryrała jutro może ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']bo takie podjadanie jest najgorsze , ja żałuję że nie wzięłam do mamy gofrownicy bym gofry uryrała jutro może ....[/QUOTE]

gofrów całe wieki nie jadłam...:roll: a mam gofrownicę,robi wzór w serduszka:p

Posted

[quote name='marta.k9080']gofrów całe wieki nie jadłam...:roll: a mam gofrownicę,robi wzór w serduszka:p[/QUOTE]

ja robiłam nie dawno ;) ale ja mam taka normalną prostokąty robi ale mam za słabą i nie robi już takich chrupkich :shake:

Guest wolfheart
Posted

na takiej jak Ty masz to można sobie tosty zrobić:p

Guest wolfheart
Posted

ja za to nie mam tostera,a przydałby się

Posted

[quote name='marta.k9080']na takiej jak Ty masz to można sobie tosty zrobić:p[/QUOTE]

nigdy nie próbowałam szczerze mówiąc ;) a tosty uwielbiam z dużą ilością żółto sera :loveu:

[quote name='Sonka95']Gofrownica to fajna rzecz tylko szkoda , ze jej nie mam :roll:[/QUOTE]

ja w zasadzie też nie mam , pożyczam od mamy ale mam w planach kupić sobie taką nie za drogą ale z mocą 1300 ;)

a teraz ide z Neronem na spacer , jak ja dawno z nim na spacerze nie byłam :diabloti: więc reklamówa w łape i ide hehe postaram sie jeszcze tu wrocić ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']lody se jem :) czekoladowo-śmietankowe jakieś takie bez markowe z Biedronki,ale całkiem dobre:p
a wcześniej pożarłam jogurt o smaku tarty malinowej :-D
[/QUOTE]

Bogdan wczoraj z lodów robił milksheika :loveu:

[quote name='marta.k9080']no przecie się zmarnowac nie mogło.... :evil_lol:[/QUOTE]

U mnie nie może się zmarnować mięso :diabloti: Choćbym miała pęknąć to zjem, a nie wyrzucę :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']:evil_lol: najlepsze jest jedzonko,oczywiście...[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']ale ja za bardzo lubię jeść :roll:[/QUOTE]

Ja też kocham jeść :loveu:

[quote name='dOgLoV']kiedy ja uwielbiam fastfoody :roll:[/QUOTE]

My swego czasu bardzo lubiliśmy McDonalds, ale jak zaszłam w ciążę, to przestałam tam jeździć ;) I jakoś z 2 miechy temu pojechaliśmy coś tam zjeść, ale już mi tam nie smakuje :shake: Teraz tylko kebab albo KFC :)

[quote name='marta.k9080']ja za to nie mam tostera,a przydałby się[/QUOTE]

A ja mam i rzadko używam ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nigdy nie próbowałam szczerze mówiąc ;) a tosty uwielbiam z dużą ilością żółto sera :loveu:

a spróbuj,ja robiłam na mojej ,ale średnio to wychodzi z tymi serduszkami poodbijanymi...
no ba!sera musi być porządna porcja :eating:

magdabroy

a też robię milkshake czasami,w zwykłym mikserze :p

Guest wolfheart
Posted

a ja bym arbuza zjadła najchętniej takiego baaardzo słodkiego:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na pewno by sobie dała :eviltong: objadłam sie bułkami z jajkiem :eviltong:[/QUOTE]

przestań żreć ,bo też coś zjem ,a to nie będzie mądre bo za parę min idę spać...:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']nawet mnie nie denerwuj :mad:[/QUOTE]

ale ja zawsze tak chodzę spać(no poza latem bo za jasno)...przed 5.00 i tak się obudzę:roll: ,a coś bym chciała z tego snu mieć...
to bywa irytujące ,że nie umiem długo spać

tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak DOBRANOC cioteczki:smilecol:

Edited by marta.k9080
Posted

Ahhh gofry ostatnio pożyczyłam od mamy bo własnej nie posiadam :D narobiłam góreeee gofrów i jadłam :D
i przez to chyba dzisiaj też zrobię bo mi się smak narobił :D

Guest wolfheart
Posted

Hello :)

objadam się gorzką czekoladą :)

Luna dzisiaj zgłupiała chyba,na spacerze zagrzała się od biegania i aportowania,to poszłam z nią nad rzeczkę żeby się napiła,a ta głupia wzięła dwa łyki i chlup do wody...:tard: ta rzeczka śmierdzi przez cały rok...musiałam Lunę umyć jak wróciłyśmy...

mamy +6'C i trochę pochmurnie...niby w piątek ma być więcej niż +10'C...

Posted

W niedzielę jak pojechaliśmy nad jezioro na spacer, to Tora oczywiście tylko czekała kiedy będzie mogła wejść do wody :roll: Głupol jeden :evil_lol: No to Bogdan jej rzucił patyka, a ta poleciała za nim i w efekcie miała radochę, że mogła się wykąpać :D
Dziś też tam pojechałam, żeby fotnąć te drzewa zjedzone przez bobry, to ciagle leciała do wody i patrzyła z nadzieją, że pozwolę jej wejść :roll: A ja nie dobra pańcia nie pozwoliłam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna to se bez mojej zgody wlazła,gdyby ta rzeczka nie śmierdziała...ale cuchnie i musiałam ten zapach z Luny zmyć..fuj.