łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: dla mnie właśnie najgorsze jest takie jedzenie małych przekąsek ,trudno przestać...a jak zjem obiad to mogę parę godzin nic nie jeść...[/QUOTE] bo takie podjadanie jest najgorsze , ja żałuję że nie wzięłam do mamy gofrownicy bym gofry uryrała jutro może .... Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']bo takie podjadanie jest najgorsze , ja żałuję że nie wzięłam do mamy gofrownicy bym gofry uryrała jutro może ....[/QUOTE] gofrów całe wieki nie jadłam...:roll: a mam gofrownicę,robi wzór w serduszka:p Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']gofrów całe wieki nie jadłam...:roll: a mam gofrownicę,robi wzór w serduszka:p[/QUOTE] ja robiłam nie dawno ;) ale ja mam taka normalną prostokąty robi ale mam za słabą i nie robi już takich chrupkich :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 na takiej jak Ty masz to można sobie tosty zrobić:p Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Gofrownica to fajna rzecz tylko szkoda , ze jej nie mam :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 ja za to nie mam tostera,a przydałby się Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']na takiej jak Ty masz to można sobie tosty zrobić:p[/QUOTE] nigdy nie próbowałam szczerze mówiąc ;) a tosty uwielbiam z dużą ilością żółto sera :loveu: [quote name='Sonka95']Gofrownica to fajna rzecz tylko szkoda , ze jej nie mam :roll:[/QUOTE] ja w zasadzie też nie mam , pożyczam od mamy ale mam w planach kupić sobie taką nie za drogą ale z mocą 1300 ;) a teraz ide z Neronem na spacer , jak ja dawno z nim na spacerze nie byłam :diabloti: więc reklamówa w łape i ide hehe postaram sie jeszcze tu wrocić ;) Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']lody se jem :) czekoladowo-śmietankowe jakieś takie bez markowe z Biedronki,ale całkiem dobre:p a wcześniej pożarłam jogurt o smaku tarty malinowej :-D [/QUOTE] Bogdan wczoraj z lodów robił milksheika :loveu: [quote name='marta.k9080']no przecie się zmarnowac nie mogło.... :evil_lol:[/QUOTE] U mnie nie może się zmarnować mięso :diabloti: Choćbym miała pęknąć to zjem, a nie wyrzucę :evil_lol: [quote name='marta.k9080']:evil_lol: najlepsze jest jedzonko,oczywiście...[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ale ja za bardzo lubię jeść :roll:[/QUOTE] Ja też kocham jeść :loveu: [quote name='dOgLoV']kiedy ja uwielbiam fastfoody :roll:[/QUOTE] My swego czasu bardzo lubiliśmy McDonalds, ale jak zaszłam w ciążę, to przestałam tam jeździć ;) I jakoś z 2 miechy temu pojechaliśmy coś tam zjeść, ale już mi tam nie smakuje :shake: Teraz tylko kebab albo KFC :) [quote name='marta.k9080']ja za to nie mam tostera,a przydałby się[/QUOTE] A ja mam i rzadko używam ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nigdy nie próbowałam szczerze mówiąc ;) a tosty uwielbiam z dużą ilością żółto sera :loveu: a spróbuj,ja robiłam na mojej ,ale średnio to wychodzi z tymi serduszkami poodbijanymi... no ba!sera musi być porządna porcja :eating: magdabroy a też robię milkshake czasami,w zwykłym mikserze :p Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Magda ale mi smaka na shake zrobiłaś :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']To sobie zrób milksheika :eviltong:[/QUOTE] nie umiem ;P Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 a ja bym arbuza zjadła najchętniej takiego baaardzo słodkiego:loveu: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nie umiem ;P[/QUOTE] To sobie wgoogluj :eviltong: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']To sobie wgoogluj :eviltong:[/QUOTE] i tak teraz juz nie mam czasu i nie mogę robić poza tym hałasu :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']i tak teraz juz nie mam czasu i nie mogę robić poza tym hałasu :eviltong:[/QUOTE] Wsadź Marysi zatyczki do uszu :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wsadź Marysi zatyczki do uszu :evil_lol:[/QUOTE] na pewno by sobie dała :eviltong: objadłam sie bułkami z jajkiem :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']na pewno by sobie dała :eviltong: objadłam sie bułkami z jajkiem :eviltong:[/QUOTE] przestań żreć ,bo też coś zjem ,a to nie będzie mądre bo za parę min idę spać...:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']przestań żreć ,bo też coś zjem ,a to nie będzie mądre bo za parę min idę spać...:evil_lol: nawet mnie nie denerwuj :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']nawet mnie nie denerwuj :mad:[/QUOTE] ale ja zawsze tak chodzę spać(no poza latem bo za jasno)...przed 5.00 i tak się obudzę:roll: ,a coś bym chciała z tego snu mieć... to bywa irytujące ,że nie umiem długo spać tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak DOBRANOC cioteczki:smilecol: Edited April 8, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 o 5tej to mi zostanie jeszcze 2 h pracy :roll: kolorowych ;) Quote
Ana :) Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ahhh gofry ostatnio pożyczyłam od mamy bo własnej nie posiadam :D narobiłam góreeee gofrów i jadłam :D i przez to chyba dzisiaj też zrobię bo mi się smak narobił :D Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Hello :) objadam się gorzką czekoladą :) Luna dzisiaj zgłupiała chyba,na spacerze zagrzała się od biegania i aportowania,to poszłam z nią nad rzeczkę żeby się napiła,a ta głupia wzięła dwa łyki i chlup do wody...:tard: ta rzeczka śmierdzi przez cały rok...musiałam Lunę umyć jak wróciłyśmy... mamy +6'C i trochę pochmurnie...niby w piątek ma być więcej niż +10'C... Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 W niedzielę jak pojechaliśmy nad jezioro na spacer, to Tora oczywiście tylko czekała kiedy będzie mogła wejść do wody :roll: Głupol jeden :evil_lol: No to Bogdan jej rzucił patyka, a ta poleciała za nim i w efekcie miała radochę, że mogła się wykąpać :D Dziś też tam pojechałam, żeby fotnąć te drzewa zjedzone przez bobry, to ciagle leciała do wody i patrzyła z nadzieją, że pozwolę jej wejść :roll: A ja nie dobra pańcia nie pozwoliłam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Luna to se bez mojej zgody wlazła,gdyby ta rzeczka nie śmierdziała...ale cuchnie i musiałam ten zapach z Luny zmyć..fuj. Quote
Recommended Posts