Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Miałaś miłe spotkanie z pajęczyną :evil_lol:[/QUOTE] wprost idealny początek dnia:eek2: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 lody se jem :) czekoladowo-śmietankowe jakieś takie bez markowe z Biedronki,ale całkiem dobre:p a wcześniej pożarłam jogurt o smaku tarty malinowej :-D przeraża mnie ostatnio mój sposób żywienia się... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']lody se jem :) czekoladowo-śmietankowe jakieś takie bez markowe z Biedronki,ale całkiem dobre:p a wcześniej pożarłam jogurt o smaku tarty malinowej :-D przeraża mnie ostatnio mój sposób żywienia się...[/QUOTE] też przed chwilą jadłam loda , jakiegoś kapucino który mi nie smakował ale jadłam , ja to dopiero mam poryty beret hehe Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']też przed chwilą jadłam loda , jakiegoś kapucino który mi nie smakował ale jadłam , ja to dopiero mam poryty beret hehe[/QUOTE] no przecie się zmarnowac nie mogło.... :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']no przecie się zmarnowac nie mogło.... :evil_lol:[/QUOTE] no ba ! a oponka rośnie :oops: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no ba ! a oponka rośnie :oops:[/QUOTE] aż w końcu pęknie..i nie będzie jej wcale:grins: ale zostanie flak....:roll: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']aż w końcu pęknie..i nie będzie jej wcale:grins: ale zostanie flak....:roll:[/QUOTE] no właśnie , nie wiem co lepsze .... Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no właśnie , nie wiem co lepsze ....[/QUOTE] :evil_lol: najlepsze jest jedzonko,oczywiście... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: najlepsze jest jedzonko,oczywiście...[/QUOTE] ale ja za bardzo lubię jeść :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ale ja za bardzo lubię jeść :roll:[/QUOTE] to jedz zdrowo..owoce,warzywa..zero chipsów,słodyczy itp ja tak robię,tylko jakoś ostatnio jadłam paskudztwa ... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']to jedz zdrowo..owoce,warzywa..zero chipsów,słodyczy itp ja tak robię,tylko jakoś ostatnio jadłam paskudztwa ...[/QUOTE] kiedy ja uwielbiam fastfoody :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']kiedy ja uwielbiam fastfoody :roll:[/QUOTE] jako dziecko i nastolatka wręcz żyłam śmieciowym żarłem,chipsy,słodycze,słone przekąski itp... potem wraz z przejściem na wegetarianizm zaczęłam jeść wielkie ilości warzyw,owoców ,orzechów,pic soki i wodę zamiast słodkich napojów....i wiesz ,że jakoś odwykłam od śmieciowego żarła..teraz czasami mam chętkę na jakieś paskudztwo,to se zjem i dalej żywię się zdrowo... Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']jako dziecko i nastolatka wręcz żyłam śmieciowym żarłem,chipsy,słodycze,słone przekąski itp... potem wraz z przejściem na wegetarianizm zaczęłam jeść wielkie ilości warzyw,owoców ,orzechów,pic soki i wodę zamiast słodkich napojów....i wiesz ,że jakoś odwykłam od śmieciowego żarła..teraz czasami mam chętkę na jakieś paskudztwo,to se zjem i dalej żywię się zdrowo...[/QUOTE] w zasadzie mogła bym nawet spróbować ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']w zasadzie mogła bym nawet spróbować ;)[/QUOTE] naprawdę warto:p Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A tutaj temacik o jedzonku :) aż głodna się zrobiłam ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Sonka95']A tutaj temacik o jedzonku :) aż głodna się zrobiłam ;)[/QUOTE] no to trzeba coś wszamać...:razz: a ja pobawię się chwilę z Lunką:p Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']no to trzeba coś wszamać...:razz: [/QUOTE] Jadłam jakieś 30 min temu obiad :) ale ja to zawsze mam apetyt w domu , bo w pracy jakoś nic mi się nie chce jeść ;) Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Sonka95']Jadłam jakieś 30 min temu obiad :) ale ja to zawsze mam apetyt w domu , bo w pracy jakoś nic mi się nie chce jeść ;)[/QUOTE] ja też bym ciągle jadła :lol: Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ja też bym ciągle jadła :lol:[/QUOTE] A jak jeszcze ma się coś słodkiego w domu to tym bardziej :) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Sonka95']A jak jeszcze ma się coś słodkiego w domu to tym bardziej :)[/QUOTE] dlatego przed chwila Teatralnego wciągnęłam ,a zapijam go cappuccino 330ml w butelce(takie na zimno),dzisiaj mam taki dzień akurat ,że zamiast obiadu jem co chwilę jakieś małe coś Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 a ja zawsze coś bym zjadła , czy jem obiad czy nie :oops: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 :evil_lol: dla mnie właśnie najgorsze jest takie jedzenie małych przekąsek ,trudno przestać...a jak zjem obiad to mogę parę godzin nic nie jeść... Quote
Recommended Posts