łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja nie wiem jak można się tak obżerać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nie wiem jak można się tak obżerać :eviltong:[/QUOTE] a ślinka Ci aż pociekła jak przeczytałaś o muffince...:razz: [quote name='magdabroy']Ja dziś upiekłam babkę cytrynową :loveu:[/QUOTE] a wiesz,że chyba nie jadłam takiej... Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080'] a wiesz,że chyba nie jadłam takiej...[/QUOTE] ...to u mnie jeszcze pół jest :razz: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']...to u mnie jeszcze pół jest :razz:[/QUOTE] dawaj...:eating: choć obawiam się,że może być lekko zielonkawa nim do mnie dotrze...:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']dawaj...:eating: choć obawiam się,że może być lekko zielonkawa nim do mnie dotrze...:evil_lol:[/QUOTE] Zeskrobiesz to co zielone i będzie git :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ja dziś upiekłam babkę cytrynową :loveu:[/QUOTE] nie jadłam jeszcze takiej :lol: [quote name='marta.k9080']a ślinka Ci aż pociekła jak przeczytałaś o muffince...:razz: [/QUOTE] jak przeczytałam o mufince to nie wiem dlaczego ale przed oczami stanął mi ciepły lód z tesco :diabloti: [quote name='magdabroy']...to u mnie jeszcze pół jest :razz:[/QUOTE] dawaj ! Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] jak przeczytałam o mufince to nie wiem dlaczego ale przed oczami stanął mi ciepły lód z tesco :diabloti: dawaj ![/QUOTE] Tylko lody Ci w głowie :diabloti: Musisz sobie po nią przyjechać :eviltong: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko lody Ci w głowie :diabloti: Musisz sobie po nią przyjechać :eviltong:[/QUOTE] ale tylko ciepłe takie ze sklepu :eviltong: uoooo matko to zdąży zgnić hehe Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Zeskrobiesz to co zielone i będzie git :evil_lol:[/QUOTE] czy ja wiem...ser z pleśnią lubię,może babka nie byłaby taka zła:razz: [quote name='dOgLoV']jak przeczytałam o mufince to nie wiem dlaczego ale przed oczami stanął mi ciepły lód z tesco :diabloti:[/QUOTE] co ma muffinka do loda ...chyba wiesz tylko Ty:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080'] co ma muffinka do loda ...chyba wiesz tylko Ty:evil_lol:[/QUOTE] Oł jeeeee :diabloti: ja jestem inna więc wiesz :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Oł jeeeee :diabloti: ja jestem inna więc wiesz :eviltong:[/QUOTE] tyż inna jestem,ale takich skojarzeń jednak nie mam:shake: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']tyż inna jestem,ale takich skojarzeń jednak nie mam:shake:[/QUOTE] widzisz , jestem bardziej nienormalna niż Ty ! ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']widzisz , jestem bardziej nienormalna niż Ty ! ;)[/QUOTE] to bardzo pocieszające dla mnie,bo uważam się za bardzo ciężki przypadek :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Witamy się z rana :lol: ale mamy ładne słoneczko :loveu: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Witamy się z rana :lol: ale mamy ładne słoneczko :loveu:[/QUOTE] U mnie jest ładniejsze :eviltong: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie jest ładniejsze :eviltong:[/QUOTE] Akurat, nasze jest ładniejsze :eviltong: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie jest ładniejsze :eviltong:[/QUOTE] oddawaj :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']oddawaj :eviltong:[/QUOTE] Nie :diabloti: [quote name='M&S']Akurat, nasze jest ładniejsze :eviltong:[/QUOTE] Tak to sobie tłumacz :eviltong: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy'] Tak to sobie tłumacz :eviltong:[/QUOTE] Nie muszę, nasze jest naszejsze i już:mad: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Nie muszę, nasze jest naszejsze i już:mad: Dobra, dobra niech Ci będzie :evil_lol: I tak mamy to samo słońce :eviltong: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy'] I tak mamy to samo słońce :eviltong: Dokładnie tak :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 dzień dobry dziewczęta:p rano powiało grozą,a raczej śniegiem...prószyło trzy razy po 5min...ale mamy +7'C i słoneczko choć nie tak intensywne jak wczoraj... śniegu sporo ubyło,ale nie w lesie tam potrwa to pewnie jeszcze kilka dni...że leń jestem to nie poszłam do Veta,ale jutro pójdę i ten Advantix zakupię,jak będzie...jak nie to Fiprex wezmę.Obawiam się,że kleszcze będą wyjątkowo złośliwe po takiej długiej zimie:shake: Dzisiaj miałam nieprzyjemną okazję wpaść na pajęczynę...a fuj. Quote
Recommended Posts