Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']oj tam od razu że nie wypada ;)[/QUOTE] ludziom to tłumacz...eh mi się nawet nie chcę i mówię wtedy,że Luna wymaga szkolenia i tyle. Quote
Sonka95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Onek to też pies , który potrafi czasem się czegoś przestraszyć :) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Sonka95']Onek to też pies , który potrafi czasem się czegoś przestraszyć :)[/QUOTE] szkoda ,że nie wszyscy to wiedzą.a przecież mamy tylu znaffców kynologów:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A ja mam za sobą dwa długie udane spacerki :) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam za sobą dwa długie udane spacerki :)[/QUOTE] :p i wtedy dzień od razu jest jeszcze lepszy niż by się wydawało Quote
Sonka95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Teraz to są o wiele przyjemniejsze spacerki w tym słońcu :) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Sonka95']Teraz to są o wiele przyjemniejsze spacerki w tym słońcu :)[/QUOTE] no ba,założyłabym już adidasy, ale błoto takie ,że w kaloszach chodzę... Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 błoto jest masakryczne , pływaliśmy dzisiaj pół spaceru w błocie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']błoto jest masakryczne , pływaliśmy dzisiaj pół spaceru w błocie :roll:[/QUOTE] i to jak,najgorsze ,ze ziemia jest taka mazista na błocie też się jeb*ąc można... Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam sucho :eviltong:[/QUOTE] nawet się nie odzywaj :mad::eviltong: [quote name='marta.k9080']i to jak,najgorsze ,ze ziemia jest taka mazista na błocie też się jeb*ąc można...[/QUOTE] Sebastian by leżał o mało co :diabloti: chyba bym sie posikała ze śmiechu jak by plasnął w to błocko :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']nawet się nie odzywaj :mad::eviltong: [/QUOTE] Nie gadam z Tobą :obrazic::eviltong: Długo beze mnie nie wytrzymasz :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam sucho :eviltong:[/QUOTE] no wiesz dorosłym nie wypada, mieć mokro...:diabloti: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie gadam z Tobą :obrazic::eviltong: Długo beze mnie nie wytrzymasz :evil_lol: Wiem :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']no wiesz dorosłym nie wypada, mieć mokro...:diabloti:[/QUOTE] zależy w jakiej sytuacji :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']no wiesz dorosłym nie wypada, mieć mokro...:diabloti:[/QUOTE] Świnia :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Wiem :evil_lol:[/QUOTE] Ja też to wiem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Świnia :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: Idę jutro do Veta ale nie wiem Fiprex czy Advantix...? Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Fiprex'a nie znam, ale opinie ponoć ma dobre ;) Więc według mnie Advantix :) Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']:eviltong: Idę jutro do Veta ale nie wiem Fiprex czy Advantix...?[/QUOTE] Advantix ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Byłam zadowolona z Fiprex'u ,ale ciekawa Advantix'u skoro polecacie to się skuszę:D właśnie pożarłam czekoladowo muffinkę z Lidla (z serii tydzień amerkański):p Edited April 7, 2013 by marta.k9080 Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080'] właśnie pożarłam czekoladowo muffinkę z Lidla (z serii tydzień amerkański):p[/QUOTE] Łakomczuch ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Łakomczuch ;)[/QUOTE] no:p:p:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Co za obżarstwo :evil_lol:[/QUOTE] niebo w gębie po prostu:razz: Quote
Recommended Posts