łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='marta.k9080']dlatego mnie bawi ten widok psa,który zamierza się na ONka,a sam jest wielkości mojego buta...[/QUOTE] no hehehehe śmiesznie to wygląda :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']no hehehehe śmiesznie to wygląda :diabloti:[/QUOTE] ja tam bym Lunie nie pozwoliła,przerobić takiego dziamgacza na szmatę...ale huknąc se może:diabloti: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='marta.k9080']ja tam bym Lunie nie pozwoliła,przerobić takiego dziamgacza na szmatę...ale huknąc se może:diabloti:[/QUOTE] mogłaś ją puścić i powiedzieć " ups , wyrwała mi się " :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']mogłaś ją puścić i powiedzieć " ups , wyrwała mi się " :diabloti:[/QUOTE] zapamiętam:diabloti:okazje mam co chwilę.... Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='marta.k9080']zapamiętam:diabloti:okazje mam co chwilę....[/QUOTE] moze by sie wreszcie nauczyli trzymać swoje pieski na smyczach :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']moze by sie wreszcie nauczyli trzymać swoje pieski na smyczach :eviltong:[/QUOTE] sie zobaczy:diabloti: Quote
Kaaasia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Olusia mi często atakuje cziłała :diabloti:. Na szczęście jeszcze Olek ją zlewa ale wolę smyczki nie puszczać :siara: Najlepszego dla Lunki :BIG:. Dorośleje i mądrzeje kobitka ;) Marta, ty jesteś z tego Chełmna koło Torunia? Mam tam jakąś rodzinę. Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Tak z tego Chełmna właśnie:lol: Dziękuję:p Quote
Besti Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jorczki są słodziutkie i trzeba nad nimi niuniać, czepiacie się, on tylko chciał porozmawiać:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Besti']Jorczki są słodziutkie i trzeba nad nimi niuniać, czepiacie się, on tylko chciał porozmawiać:loveu:[/QUOTE] w takim razie Luna odpowiedziała mu ostrym "spier*alaj knypku":evil_lol: Dobranoc Dziewczęta:p Quote
Besti Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='marta.k9080']w takim razie Luna odpowiedziała mu ostrym "spier*alaj knypku":evil_lol: Dobranoc Dziewczęta:p[/QUOTE] Haha no raczej:evil_lol: Nieuprzejma ta Twoja Luna ale przynajmniej szczera:eviltong: Co Wy już spać idziecie? Quote
Kaaasia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Besti']Haha no raczej:evil_lol: Nieuprzejma ta Twoja Luna ale przynajmniej szczera:eviltong: Co Wy już spać idziecie?[/QUOTE] O tej porze to się życie rozkręca a nie spać idzie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 dzień dobry:-P ale dzisiaj słonecznie i ciepło:multi: mamy +10'C,aż się boję napisać ,że to wiosna żeby nie zapeszyć... Na spacer poszłyśmy tylko do parku przy lesie,bo jakoś nie miałam chęci na pola i las,po tym wczorajszym ujadaniu psów.Ale jak już miałyśmy wracać to akurat na spacer szli Rocky i Edi,więc dołączyłyśmy i razem poszliśmy do lasu:cool1: Luna przed chwilą zestrachała się naszego sąsiada,który wjechał przez bramę na rowerze tuż za nami.Człowiek był naprawdę zaskoczony jej paniczną reakcją,a ja paliłam się ze wstydu mimo ,że lubię tego sąsiada i wiem ,że nie pomyślał sobie czegoś złego,a przynajmniej chcę tak myśleć. No cóż w takim razie mamy plan na najbliższe dni...ćwiczymy posłuszeństwo w parku pełnym rowerzystów:diabloti: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To nie tylko u nas "wiosna " :loveu: jeszcze dużo sie Lunka musi nauczyc ale też już sporo pojęła :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ale ciiiiiiiii żeby ta wiosna nie uciekła... dzisiaj zachowała się jak cofnięta w rozwoju,ale patrząc na całokształt i tak jestem z niej zadowolona...:lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ale ciiiiiiiii żeby ta wiosna nie uciekła... dzisiaj zachowała się jak cofnięta w rozwoju,ale patrząc na całokształt i tak jestem z niej zadowolona...:lol: na pewno nie spodziewała się tego roweru za sobą i się zlękła , Neron czasami tak robi mimo iż nie jest lękliwym psem ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Luna nie będzie tak robić,bo ja tego nie chcę:diabloti: zobaczymy na ile sobie poradzę z wtłuczeniem jej tego do łba.... nie zlękła się,ona wpadła w popłoch i tak mi wyszarpała,że ja prawie mordą w drzwi jeb*am...ale dostała korektę i musiała patrzeć dłuższą chwilę na ten rower:diabloti: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna nie będzie tak robić,bo ja tego nie chcę:diabloti: zobaczymy na ile sobie poradzę z wtłuczeniem jej tego do łba.... nie zlękła się,ona wpadła w popłoch i tak mi wyszarpała,że ja prawie mordą w drzwi jeb*am...ale dostała korektę i musiała patrzeć dłuższą chwilę na ten rower:diabloti:[/QUOTE] nie dobra pańcia :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dobra pańcia :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: jak mus to mus Quote
Sonka95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To spacerek dzisiejszy był udany :) Sonka tez nieraz potrafi się kogoś przestraszyć jak ktoś nagle wyjdzie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Sonka95']To spacerek dzisiejszy był udany :) Sonka tez nieraz potrafi się kogoś przestraszyć jak ktoś nagle wyjdzie ;)[/QUOTE] A no udany :) ONek który trzęsie doopą ze strachu wygląda naprawdę bardzo głupio...ludzie kojarzą ONki z policją,wojskiem...takiemu psu nie "wypada" być tchórzem Quote
Recommended Posts